kayıt

anoktainoktagnokta

  1. 326
    Yasiyor mu? Sac yetmezliginden olmedi insallah. Kankeleyto.
  2. 327
    Yeniden burada görmek bana sözlüğe girmek için bir neden daha katmış olan yazar. Severiz, sayarız, okuruz, artılarız.
  3. 328
    #1796289

    mühendis tayfanın içinde ışıl ışıl parlayan -yemin ederim kellik göndermesi değil- hayran olunası bir sanatçıdır kendisi. vallahi ben aig'in sesini özledim... yok mu soundcloud falan harman kaldık diyorum kendisine.
  4. 329
    Sözlüğün akil ve sanatçı adamı. sözlüğün girişine heykelini diksek her girişte etrafında saygı ritüellerimizi göstersek bile ona olan derin muhabbet ve saygıyı ifa etmiş olamayız. Rabbim entry'lerimin ömründen alıp onun ömrüne eklesin inşallah.
    • Beton yeter mi acaba sacred?
  5. 330
    kendi başlığına yazmak hoş karşılanmıyor -nedense?- ama şunu belirtmek istiyorum: eski girdilerimle kişilik olarak çok bir alakam yok artık. çoğunu okudum, neredeyse hiçbirine katılmıyorum. ama geldiğim noktaya doğru bir yoldur, ayrıca hepsini silmek çok yorucu ve anlamsız olurdu. sözlüğe katkıdır, dursunlar.

    2020'den itibaren yazdıklarımı farklı bir kişi yazıyormuş gibi okuyabilirsiniz kısaca. normalde beni bir girdiyi kimin yazdığı ilgilendirmiyor, ne yazılıyorsa ona bakıyorum sadece, kişilik diye bir şeyin var olması hoşuma giden bir durum değil ama ön yargı oluşturabiliyor genel olarak insanlarda o yüzden belirtmenin faydalı olabileceğini düşündüm.
    • Aig sen sağ Frame sonrası da farklı şeyler çıkarttın ki raad ol biz her dönemin aigini ayrı ayri değerlendiriyoruz xd
    • Bendeki tek sabit felsefe ve hax tutkun geri kalan her şey değişebilir xd.
  6. 331
    yeni idolümdür kendisi uzun entry girmekte.
  7. 332
    sözlükte tekrar yazdığına sevindiğim yazar. görüyorum ki kendi başlığına yazma alışkanlığını ısrarla devam ettiriyor. *

    eski sağ frame'de az girdi girmedik zamanında.
  8. 333
    ya şu "ramazan'da elinde birasıyla gezen mini şortlu kız" başlığında, bu yapılanı saygısızlık olarak gören biriyle tartışıyordu. hemen çekirdeğimi aldım ve izlemeye koyuldum. büyük bir sabırla mevzuya sakince yaklaşıyor, doğru oyunu oynuyordu. ancak rakibi "örnek buna benziyor, bana karşı olan herkes saygısızdır." cümlesini kurduğunda ben bile pc'yi bi kapattım, cama çıkıp bi nefes aldım. ciddiyim, tartışamanın devamını bile okumadım.

    düşünsenize, paragraflarca "ya burada saygısızlık olarak görülebilecek bir şey yok. aynı gereksiz saygı bekleme arayışı sizin de başınıza gelir" durumunu anlatırken aldığınız cevap "bana karşı olan herkes saygısızdır diye bi şey yooohh" oluyor aslşdja. lan bi saattir ne anlatıyorum amk diye girerdim ben valla. bol noktalı biraderimiz sabırlı bi tipmiş tabi, sakince tartışmaya devam etmiş ama ben okumadım açıkçası. çünkü bu gereksiz bi sabır, kendine bi sabır ispatı artık bu. manası yok.
    • seni tanımıyorum bol noktalı biraderim. o yüzden senin adına konuşurken hayata karşı olan genel gözlemimden ilerleyeceğim ve yanılma potansiyelim çok yüksek. yaşadığın toplumu her an gözlemliyorsun muhtemelen. toplumun genelinde, hiç şaşmaz bir şekilde her zaman inanç ile, saygı ile, doğru ve yanlış ile toplumu kendine göre şekillendirme yatar. bu manasız gerginliğin sebeplerine inip bazı "-izm" ile biten bilimlerden de faydalanarak birtakım sonuçlara da varırız iyi kötü.

      ancak sen, tartışmada karşıdakinin argümanlarından ilerliyorsun. onun argümanını, benzer bir örnekle yıkmaya çalışıyorsun. onu anlamak ya da kendini anlatmak değildi derdin. çünkü içten içe biliyordun ki, karşındakinin yaptığı, kendi gediğini, "bu bir gedik değil, gerçek." diyerek, gerekirse bu uğurda saçmayalarak ama yine de genel kabulleri sıralayarak kapatmaktı. kazanacağını bildiğin bir savaştaydın. savaş kelimesine takılma tabi, elbette bu bir savaş değildi senin için. sadece, gerçekten konunun özü üzerine devam eden bir tartışma değildi. ki entry'de örneğini verdiğim nokta, asla böyle bir tartışmaya inemeyeceğini sana anlatan noktaydı. bu durumda senin sabırla ve asla mevzunun özüne inmeden girdiğin bu tartışmanın bendeki yansıması, senin kendine bir sabır duruşması çekmen oldu.

      sanmıyorum ki kimse, belli inanç kalıpları ile hareket ederken, bu kalıplardan sıyrılma çözümünü, toplumu gözlem altında tutup çıkardığı sonuçlarda bulsun ve kendi inanç kalıplarını yıksın. bunu yapabilmek, yüzeysel örneklerin sığlığında gerçekleşmez. ayağının değmediği yerlerde yüzmeyi öğrenmek lazım sanki. o yüzden karşıyla bi empati girişiminde olmanı da sonuçsuz buluyorum ve sana yönlendirebilirim.

      hepsinin ötesinde dediğim gibi, seni tanımıyorum. benim gözlerim bana pek güven vermezler.
    • iyi ki okumamışsın, senin okumana ve onaylamana çok ihtiyacım vardı. Senin gibi bir tarafından çıkarımlar yapan insanların olduğunu görünce anoktainoktagnokta gibilerine daha da saygı duyuyor insan.
  9. 334
    Kendisiyle tek ortak noktam gartic adlı oyun. Onda da çok iyi oynuyor. Kendisini geçmek için çok çabalıyorum xd
  10. 335
    İyi bir akıl hocası olur, o kesin. Bana göre, Bilge fikirleri ve varoluşu var, bu bariz. Keşke cus d'amatom olsan.
    Negsel.
    • Sonsuz varoluşun canı cehenneme abi, seni seviyorum ahhahaha
  11. 336
    tartışmayı okuyan insanlardan biri olarak iki tarafında belli bir çerçeve içerisinde birbirlerine düşüncelerini anlatması benim için çok iyi bir olaydı ancak anoktainoktagnoktanin karşısındaki kişinin gözünden bakmaya çalışıp kendi düşünceleriyle cevap vermesi çok hoştu. bu tür seviyeli tartışmalar güzeldir. gerçi saç baş girilse daha güzel olurdu. tabii bu işin şakası. yazarlığınız daim olur inşallah.
    • saçbaş girerlerse aig kesinlikle kazanır bu konuda şanslı.
  12. 337
    dark dizisinde en sevdiği karakter egon tiedemann'dır.
  13. 338
    en sevdiği ego olandır.
  14. 339
    kafasında tuttuğu tek şey egos saç jolesidir.
  15. 340
    #698741

    eski yayınlarını özlediğim yazar. iki kişi dinliyorduk genelde. biri ben, diğeri de belki yan sekmede olan aig'di. yılların kendisine kattığı hayat tecrübesiyle şimdi her şey çok daha farklı olacak. aig hax için ne demiştik? "sen eskiye biz deliye" demiştik. ne oldu? sen eskiye döndün, biz de deliye... radyo günleri için neden olmasın ki aig?

    bu sefer şeytanın bacağı kırılacak. o üçüncü dinleyiciyi bulacağız aig. dörtte gözüm yok, ama dinleyici sayısı: 3'ü görmeden yitip gitmeyelim bu siteden aziz dostum.
  16. 341
    Mantık fetişisti yazar. Rasyonel terörist.
    Bu özellikleriyle tam bir başak burcu erkeği kendileri. *
    • Öylesin öylesin
    • Tanıştıracak kadar samimi olduğum biri arkadaşım falan yok ki :(
    • aig ile aynı gün doğumluyum. rasyonel değilim, burçlara inanıyorum. yoksa???
  17. 342
    bu nick ne alaka yav? Sözlük size isim kısaltması alın dememiş ki? Öyle olsa "nick seçin" yerine isim kısaltması girin derdi. Benim gözlemlediğim kadarıyla sözlük bizden nick almamızı istiyor. Hadise de bana katılıyor. Aslında mesele çok basit. Ama işte siz egosu oturmamış, benlik bütünlüğünden eksikler ne bilirsiniz ki yav?

    Unoktaknoktaanokta hesabımdan yollandı.
  18. 343
    sevgili yazarlar... Size bir aig portresi çizeceğim... Hazır saçlarım da iyice uzadı(kesinlikle bir kellik göndermesi değil) iyice ressam bob'a benzedim...

    Aig nasıl bir haxball oda sahibidir? Odada onlarca kişi vardır. Hadi kaptanlı oynayalım der. Sabaha kadar gol yemeyecek, Defansı mühürlemesiyle (kadıköy 17. Noteri onaylı) meşhur hevi'yi karşısına alır. Uzun uzun çarpışırlar kaptanlık maçında 1vs1'de. O sırada oynamayan oyuncular aig'in umrunda değildir. Sonra ne mi olur? Hevi nivkli üstat buna dayanamaz ve kendi kalesine golü atar ki seyirciler boşa beklemesin. Zaten kaptan olarak ilk seçimi bellidir..

    meyveli turta

    #1845547
  19. 344
    kurban bayramını kutladığım, muhteşem ötesi ve mübarek yazar.
  20. 345
    bundan iki yıl evvel beraber büyüdüğüm, ruh eşim olduğunu düşündüğüm insanla son kez beraber uyumuş ve son kez beraber kahvaltı etmiştik. Sonrasında sarılıp ayrıldık. Bunların son olduğunu ben biliyordum fakat o bilmiyordu. Ona bu konuda hep haksızlık ettiğimi düşündüm. Bir gün bir yerden çıkardı elbet... Bir gün senle son kez haxball oynadık. Sen biliyordun son olduğunu fakat ben bilmiyordum. Öyle olsun aig. Vedasıyla üzmüştür.
  21. 346
    gözlerim yanılmıyorsa ekşi sözlüğe öyle bir entry girmiştir ki beyin amcıklaması geçirtmiştir.

    birxsozluk.com...
    • Yapistim yakasina...
    • 11 yazı büyüklüğünde 20 sayfa, 8631 sözcük. baskılı cildini beklicem ben. yaklaşık kaç güne çıkar? anoktainoktagnokta
  22. 347
    Ağlasam sesimi duyar mısınız maplerimde?
    Dokunabilir misiniz avatarlarıma, ellerinizle?
    Bilmezdim forma renklerinin bu kadar güzel,
    Duvar paslarının kifayetsiz olduğunu
    Bu derde düşmeden önce.

    Bir yer var biliyorum:
    Her şeyi söylemek mümkün;
    Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum:
    aig hax.
  23. 348
    ekşideki girdisini okurken scrolla aşağı 80 km hızla inmeme vesile olan yazar.
    gaming bilgisayarım ilk defa chrome kullanırken overboost moda geçti. google sesle yazma özelliğini kullanmıştır diye düşünüyorum. ilk 4 paragraf okumayacaksan siktir git anlamında uyarıları vardı. uyarılarını dikkatte alıp aşağı çektim, çektim ve çektim...
  24. 349
    yazıyı okumadım ama aşağıya kadar inerken aklımdan 'aptal bu yazıyla uğraşana kadar kaç maç yapardık aptal' diye geçirdim. aptal kalıbı kullanıldığı için aptal diye geçirdim yoksa kendisine çok fazla kırgın olsam da hala saygım var.
    bir gün son kez aig ile hax oynadık ve kimse bunun farkında olmadı...
  25. 350
    yazdığı yazıyı baştan sona okudum. karışık ve sıkıcı sanki ben yazmışım gibi.. hakikatten kendimi gördüm ve harika. zaten kendisi 'tanıdığım kadarıyla' zeki birisi benim gibi. ben çevremdeki insanların %99 una zeki demem bak. evet zekiliği belirleyen barolar birliği başkanı da değilim ama adamın kumaşı ve hayat görüşü ortada abicim. bunun lamı cimi yok. sadece... sadece hayat artık bizim istediğimiz şekilde işlemiyor. çevremiz counter strike'daki 10 luk botlarla dolu. yapacak bir şey yok hayat da çok kısa. güdecek deve çok ama bu kısa hayata sığdıramayız. diyardan da gidemeyiz zira hayat kısa ama çok da güzel. tadılacak çok ama çok zevk var ve bu beni heyecanlandırıyor.
    yalnız aigcim burayı okuyorsan haxa beklediğimi de bilmelisin üstadım. zira oyun zekası olarak beni çok yalnız bıraktığını bilmelisin.