kayıt

anoktainoktagnokta

  1. 107
    kezbanlığını özlediğim yazar.

    neyse ki geri gelip bir doz verdi de kendime geldim.*
  2. 108
    uzun entrylerini sıkılmadan okuduğum, sıcak bir insan olduğunu düşündüğüm yazar.
  3. 109
    sıra arkadaşım olsa kalemini çalardım, yürüyerek karşıdan gelse omuz atardım, bakkal olsa veresiye yazdırıp california'ya taşınırdım, arkadaşım olsa son sigarasını isterdim, hizmetçim olsa yere çekirdek çıtlayıp temizle işin ne derdim, müşteri temsilcisi olsa neden 3g, 3y olsa olmaz mı derdim, külahta dondurma satsa dondurma aldıktan sonra poşet isterdim, polis olsa anarşist olurdum, bizim marketten prezervatif alsa markette "prezervatif alan adama para üstü lazım" diye bağırırdım, bear grylls olsa oruçluyken gözünün önünde böcek yerdim, türbanlı kız olsa boş otobüste yanına otururdum, dişçisi olsam dişlerini fırçala öyle gel diye ezerdim, ruhsar olsa köyümün yağmurlarında yıkardım, teletubbies'de ki laa laa olsa topunu keserdim, tayyip olsa yanında puro içerdim, cenabet olsa teyemmüm bile yapamasın diye uzaya fırlatırdım, adı mert olsa mert götün sert diye dalga geçerdim, ders notu istese parayla satıyorum derdim, sessizce osursa bu osurdu diyip elimle işaret ederdim, kakaolu pudingi çok seven birisi olsa zorla one cup two girl izletirdim, muz olsa ekmeğin arasına koyardım, aşure olsa ekmek banardım, garson olsa bana patronunu çağır pis garson derdim, fakir olsa ayfonuma 1 liraya dokunmasına izin verirdim, bebek olsa yazın arabada unuturdum, zenci olsa yaşasın kkk diye bağırırdım, riki olsa 10 tane dust alırdım, erkeklerden hoşlansa bülent ersoy'u ameliyat sana kaça patladı diye arardım, sucu olsa 1 lira para üstünü versin diye beklerdim, öğrenci olsa ayın dokuzunda bankamatikleri bozardım, çok zengin olsa onu öyle bir soyardım ki paran kadar konuş dyiyince tamam bile diyemezdi, ateist olsa işid'e katılırdım, müslüman olsa cumada ayakkabalarını çorlardım, kuzenim olsa faceten platonik aşkına seni seviyom derdim, saaat kaç dese kaçamaz bağladım diye espiri yapardım.

    esnaf olsa yanına alışveriş merkezi açardım, ürolog olsam sen de varikosel var ameliyat etmem lazım diye kandırıp hadım ederdim, cennetlik olsa cennette darbe yapmaya çalışıp cehenneme postalanırdım, game of thrones fanı olsa game of thrones izlemeyi bırakıp deniz yıldızı'nı izlerdim, borç para istese valla kardeş bende de yok diyip akşamına pavyondan check-in yapardım, vampir olsa güneşi görsün diye travesti olurdum, öğrencim olsa virgülü yanlış yerde kullandı diye 70 puan kırardım, dindar biri olsa evine lisa ann'i gönderirim, bayramda kapıma şeker istemeye gelen çocuk olsa şekeri cüzdanımdan çıkarıp veririm, sahil kasabası sakini olsa dünyanın düzenini sikiyim de tsunami olsun diye durmadan havaya deodarant sıkarım, cafeye gelip bir çay içip kalksa artı 50 lira canlı müzik parası alırım, 9. sınıftaki gözlüklü, diş telli hayri olsa 11. sınıflardaki yakışılı berkejan olurum, güneş olsa bir daha görmeyeyim diye durmadan uçakla seyahat ederim, yan hakem olsa itiraz ederken tükürerek konuşurum, karabüklü olsa zonguldakspor atkısı takarım, kedisever olsa can aksoy fanı olurdum.ismime akrostij yapmak istese mahkeme kararıyla ismimi bangabandhu şeyh muciburrahman bulvarı yapardım, çok azmış olsa aids olsun diye önce gideceği fahişeyle maymunla ilişkiye sokardım, arabam olsa 200le duvara girerdim, televizyona çıksa televizyonumu çöpe atıp kendimi kitaplara verirdim, lance armstrong olsa yarışlarda durdurup bi tur versene biniyim derdim, atatürkçü olsa venizelosçu olurdum.

    simitte ebe olsa bana dokunmasın diye donumu indirirdim, halı sahada son dakikada adama ihtiyaç olsa gelip ben hakem olucam derdim, yiğenim olsa üniversitede sınıfına gidip beslenme çantanı evde unutmuşsun dayın kurban olsun sana derdim, mc donaldsta bütün soslardan istese sadece letçap var derdim onu da parayla satardım, erkek ardaşım olsa dünyanın en yakışıklısı sensin diyip organcı olduğuma dair içine şüphe düşürürdüm, yaşlı olsa gazatelerdeki bulmaca eklerini çalardım, izmarit olsa sigarayı tersten yakardım, ülkücü olsa pekakaya pekeke derdim, melih gökçek olsa çankayayı akp almış diye şaka yapardım, bayan sürücü olsa makas atardım, cankurtaran olsa ne olur ne olmaz diye denizaltıyla yüzerdim. yeni giysiler alsa aynı gün aynılarından alıp hemen gözünün önünde giyerim, taksici olsa iş çıkış saatinde kartaldan bakırköy'e götürtürüm, yeni sakal tıraşı olmuş olsa makas alırım, big mac menü alsa 3 liraya yanına chicken nuggets ister misin diye 3 defa sorarım, zengin olsa köpeğini çalıp yarıştırırım, yeni evlenmiş olsa evlerine yatıya giderim 1 ay gitmem, ingiltereye gitse telefonunu gizlice alıp how can I make a bomb yazarım sonra kaçarım, sevap işlese yeni kitap indirtip o sevabı günah yaparım, falcı olsa içtiğim nescafe bardağımı götürürüm, fakr br müptezel olsa kapişin kalemini ankara metrosunun akköprü durağında sıçması karşılığında veririm, saruman olsa tüy dökücü krem varilinin içine atarım, bana çay demlese karadeniz'e düşman olurum, ev arkadaşım olsa eve kız attığında son ses ilahi açarım.

    bellboy olsa bahşiş vermezdim, kız arkadaşı olsa kızın ağzı koksun diye diş fırçasını hacılardım, araba çarpsa ambulansı arayamasınlar diye gider jammer alır gelirdim, ankara'ya yeni gelmiş olsa çok su içer misin diye sorardım, ayyaş olsa gider başbakan olur akşam 10dan sonra içki sattırmazdım, dedem olsa bayramda ziyaretine gitmezdim, evlenmek istese kadın kılığına girip sonra evlenip gerdek gecesi suprise motherfucker yapardım, protestan olsa evine katolitik soba alırdım, d&r'da tezgahtar olsa mickeyli filmler nerde diye sorardım, başı yere eğik yürüse kız arkadaşıma mı bakıyorsun lan diyip kavga çıkarırdım, sınıfta hırsızlık olsa üstüne suç atardım, derse geç kalan öğrenci olsa kapıyı arkadan kapat derdim, cafede komi olsa 150 tane puding yerdim.

    en iyi dersi coğrafya olsa dünyayı yok ederdim, toplum içinde olsa dişinde maydonoz kalmış derdim, din hocası olsa sınavında hangi kelime-i şehadet derdim, kamu spotu olsa müptezel olurdum, herifin birinden dayak yese hollandaya gider o herifle evlenirdim, kara murat olsa arkadan hayır kara murat benim diye atılmazdım, arkadaş ortamında olsa aig sen bi kalksana özel bir şey konuşcaz derdim, astımı olsa evinin önünden ilaçlama mikanasıyla geçerdim, pinokyo olsa büyüteç camından yaptığım gözlükleri doğum gününde hediye derdim, kel olsa keline öpücük kondurup darbuka solo atardım, japon olsa üstüne tüy dökücü krem atardım, babası yeni flüt alsa o flütü mideme değdirip geri verirdim, komik video olsa gülerdim ama sonra eksilerdim, hırsız olsa ülkeye şeriatı getirirdim. Evladım olsa ileride küpeyi yanlış kulağına taksın diye sağı sol solu sağ diye ögretirdim.
  4. 110
    #638748

    kezbanı adminde yapsan kezban yine kezbandır sözünü kanıtlamış. kafanda saç kalmadı hala kezbanlık be aig'im...

  5. 111
    yine aşırı soft ve ılık giriler bırakıyor sözlüğümüze.. ya bu gece seni sözlükte yazmaktan men ediyorum....
  6. 112
    #662486 entrysini okurken tornado of souls dinliyor olmamla bana acı gerçekleri göstermiş olan yazar. ağlattın be adam.
  7. 113
    soru cevap bölümündeki anonim soruların minimum %50-60ının sahibi olan yazar.
  8. 114
    sinirden bütün saçları döküp kel kaldıktan sonra naif bir hal alan yazar.

    şu #731234 entry örneğin... ne kadar tatlış, yerim...

    siz bi de saçları beline kadar uzunken nasıl kezbanlıklar yaptığını görecektiniz. nereden nereye... kaç yıl geçti be aig'im.
  9. 115
    Sözlükte çevrimiçi gördüğümde sevindiğim yazar.
    Sağ framede sevimli hayalet aig sorularımızı cevaplıyordu bir ara sanki. Yanlış mı hatırlıyorum başlığı yoksa? Nasıl özledim bea pöf. Ne muhabbetler, ne muhabbetler... Yönetimden rica etsek sadece o köşeyi geri alamaz mıyız acaba? Alamayız...
  10. 116
    yav birader sen ne sıkıcı bir adamsın ya.

    #913575

    adam amlı başlık açmış sen hala meteryalizm mal mülk.
  11. 117
    galiba az önce gördüm. anama babama ahan da bu benim tanıdık dedim. heyecanla bekliyorlar sdfsadf.
  12. 118
    an itibariyle online.

    yaz artık be reis, bas şu klavyenin lanet tuşlarına...
  13. 119
    sözlükteki kaliteli içeriği arttıran yazarlardan biridir. geri dönmesiyle sevindirdi. böyle aralar hep olur.

    ayrıca aldığım duyumlara göre bir sözlük zirvesinde katılımcıları uzaktan izleyip derin anelizleri sonucu ortama katılmaktan vazgeçmiş...
  14. 120
    Sanatçı büyüğüm, deĝerli dostum... Seni görmek çok güzel. yokluğunda özlenen yazarlar başlığını epey aşındırdım.
  15. 121
    tartışmayı okuyan insanlardan biri olarak iki tarafında belli bir çerçeve içerisinde birbirlerine düşüncelerini anlatması benim için çok iyi bir olaydı ancak anoktainoktagnoktanin karşısındaki kişinin gözünden bakmaya çalışıp kendi düşünceleriyle cevap vermesi çok hoştu. bu tür seviyeli tartışmalar güzeldir. gerçi saç baş girilse daha güzel olurdu. tabii bu işin şakası. yazarlığınız daim olur inşallah.
    • saçbaş girerlerse aig kesinlikle kazanır bu konuda şanslı.
  16. 122
    kafasında tuttuğu tek şey egos saç jolesidir.
  17. 123
    bundan iki yıl evvel beraber büyüdüğüm, ruh eşim olduğunu düşündüğüm insanla son kez beraber uyumuş ve son kez beraber kahvaltı etmiştik. Sonrasında sarılıp ayrıldık. Bunların son olduğunu ben biliyordum fakat o bilmiyordu. Ona bu konuda hep haksızlık ettiğimi düşündüm. Bir gün bir yerden çıkardı elbet... Bir gün senle son kez haxball oynadık. Sen biliyordun son olduğunu fakat ben bilmiyordum. Öyle olsun aig. Vedasıyla üzmüştür.
  18. 124
    benim kullandığım nicktir kendisi, adımın baş harflerinin birleşimini simgeler. kısalsın diye a.i.g. yaptıktan sonra uzatıp normal adımdan da uzun hale getirdiğim için başlarda çok tepki almıştım ama zamanla gündemden düştüm.

    sabah on iki akşam on iki çalışan bir adam olduğumdan seri yazabilecek biri değilim fakat gün içerisinde yazdığım denemelerden buralara aktarmalar yapmayı düşünüyorum. eski boşluğum eski kafam olsaydı çok eğlenirdik diye de düşünüyorum.

    dayak yemeyi severim.
  19. 125
    kesinlikle tartışma yapacaksanız bu adamla yapın dediğim yazardır. 2 dakika sonra özelden küfürü, hakareti yemeyeceğiniz, ergence davranmayan, herhalde seyrek üç beş kişiden biri kendisi.

    peşin edit: yalakalık yancılık diyecek kişiler olur ise, kendisini tanımam etmem, babamın oğlu da işverenim de, yalakası olduğum bir kişilik de değil, ne yaşım ne de karakterim zaten yalakalığı kaldırmaz. "peşinen diyorum", kendisiyle bu şekilde tartıştığım, fikirlerimizi efendice konuşabildiğimiz için az önce mesaj yordamı ile birbirimize karşılıklı teşekkür ettik. "olması gerektiği gibi"


    yazısı bol olsun.

  20. 126
    uzun girdilerin yegane sahibi olan yazar. klavyedeki performansının aksine konuştuğu nadiren görülmüştür. :D
  21. 127
    (bkz: candır)
  22. 128
    Ortalık karıştırmayı seven amca oğlu. Karıştırırken hakkını da veriyor adamdır. bu arada şifresini isteyen varsa pm atsın üç beş anlaşırız direk satarım kendisini.
  23. 129
    #339497 nolu girdisi ile ilk kez uzun yazdığı bir girdiyi okuduğum yazar*. o da başında ack geçiyordu, tabii işin içinde ack olunca şukusunu eksik etmedim.

    yani kezbanlık yapmadığında gayet keyifli insan ama o haline de alıştık... nabak sokağa mı atak?
  24. 130
    kulis bilgilerime göre kendisi hdp'den bayburt aday adayı olmuş.

    güle güle enternasyonalizmin güzel yürekli atayiz overlokçusu...
  25. 131
    wonderful tonight hakkında yaptığı yorumda pek bir gülümsetmiştir. sağ olsun, var olsundur.*

    #618355