kayıt

insanların efendi köpek yerine piç kedi tercihi

  1. 1
    özellikle kızların yaptığı durumdur. bak orada efendi gibi sivas kangalı var, alman kurdu var. hem korur kollar, yavruyken de feci sevimli oluyorlar. yemek bile vermesen köpeğin olmaya devam eder. ama yok ille gidecek tipini siktiğimin şımarık siyam kedisini alacak! ondan sonra vay efendim beni neden tırmaladı, vay efendim kumunu eksik etmediğim halde çişini halıya yaptı. derken geçiyor hayatları.
  2. 2
    erkek seçerken de piçlere yönelen kızların yaptığıdır.

    efendi adam ya da efendi gibi köpek almazlar. ama elden ayaktan düşmeye yakın hemen bu efendilere yamanmaya çalışırlar...

    köpekleri kandırabilirsiniz ama efendi erkeklerii...

    yok yok onları da kandırırsınız şaisldialdsa...
  3. 3
    Aslında her şey kedinin fethedilemez oluşundan...
  4. 4
    kedim var mutluyum hiç de piç değil.
  5. 5
    Yani benim kadar sivas kangalıyla evde nasıl yaşayacağım merak ediyorum. Bu yüzden insanların her ortama uygun portatif mıncıklanabilen bir kedi almasını da mantıklı buluyorum.
  6. 6
    kedilerin bu ben asilim diğerlerinden üstünüm havaları beni deli ediyor.

    oysa köpek öyle değil ne yapsam sahibimi mutlu etsem derdinde hayvan.
  7. 7
    Bir miyava tav olurlar.Nasıl olmasınlar ki? Miyav nedir yahu, yerim.
  8. 8
    2 kedi sahibi olarak cevaplamak istiyorum. şöyle ki kedi bakımı kolaydır. gezdirilmesi, tuvalete çıkarılması gerekmez. kendi tuvaletlerini bulurlar. çok oyun da istemezler. iki sevseniz yeter onlara. ve tabii apartman dairesinde de bakamazsınız köpeklere sağlıklı bir şekilde.

    köpek bakacak kadar sorumlu bir insan olduğumu düşünmediğimden sadece kedi ile sınırlandırdım kendimi. yoksa kedi sevdiğim kadar köpek de severim ben.
  9. 9
    Bunu bile iliski tercihleriyle bagdastiran zihinler. Ne denir ?

    Sen kopek seviyosun diye kiz da illa kopek mi sevecek hocam ? Bu ne bencillikdir. Bu ne boyle ?
  10. 10
    Eskiden kedileri de kopekleri de esit sevdigimi dusunurdum. Bir gun alt katimiza 80 yaşlarında meczup bir kadın 3 kopegi ile taşındı. Temel fıkrası gibi olacak ama bir husky bir rottweiler bir de golden besleyen lafin gelisi insan yuzunden kopeklerden bezdim. Surekli eve hapsedilen yalniz birakilan bu uc kopek en cok da surekli uluyan husky yüzünden ev ulku ocağına dondu.

    Kedilere gelince dunya tatlısı hayvanlar. Beni pek sallamasa da aynı evi paylaştığım tekir bir kedim var. Kediler kendi başlarına kalabilen hayvanlar. Size minnet etmiyorlar. Ben kedileri bu halleriyle seviyorum. Köpekler gibi sahiplerinin gözünün içine bakıp çıkar ilişkisi kurmuyorlar.
  11. 11
    Çok doğru tespit. Köpek gibi babacan, aile dostu, çocukların arkadaşı, evin koruyucusu, güçlü bir hayvan varken karnında kurulup yatmak ve yemek yemek dışında bir şey yapmayan bir hayvanı eve alıyorlar. Pes doğrusu. Sevimlilik gelip geçici şeyler, hep dış görünüşe önem veriyoruz.
  12. 12
    kopekten korkuyorum kedidense korkmam severim hep. bir de titiz biri olan annem kedinin daha temiz oldugunu dusunuyor.

    ama ne zaman kedim benimle inatlassa keske bir kopegim olsa o dedigimi yapardI diye aklImdan geciyor.
  13. 13
    kopekten korkanlarIn mecburen yaptIgI bir tercih. bir de kedi bakImI daha rahat sanki.