kayıt

anadolu ajansı

  1. 37
    Kazandığı tek savaş yok.

    twitter.com/...
  2. 36
    Seçim sonuçları tek elden açıklayan basın kuruluşu. Tekelleşmenin olduğu her yerde sıkıntı çıkar.
  3. 35
    ysk'nın "bizim müşterimiz değil, bizden veri almıyor." dediği seçim verilerini henüz sayımlar devam ederken nereden edindiği konusunun irdelenmesi gereken ajans. ysk vermiyorsa neresinden uydurarak bütün tv'lere bilgi veriyor anlamış değilim.
  4. 34
    "6 saat veri akışı vermeyi kesen akp ye bağlı ajans ancak 6 saat sonra istanbulu kırmızıya boyadı.
  5. 33
    an itibari ile istanbul'u kızıla boyamış yayın organı
  6. 32
    merkezi Ankara'da bulunan uluslararası Türk haber ajansı. Türk Kurtuluş Savaşı hakkındaki haberleri duyurmak amacıyla Mustafa Kemal Atatürk, Halide Edip Adıvar ve Yunus Nadi tarafından 6 Nisan 1920'de kurulmuştur.
    İçeride, savaşan ve dış dünyadan habersiz kalmış bir halkı ülke ve dünya olaylarından haberdar kılmak, bazı yabancı ve İstanbul gazetelerinin teslimiyetçi tutumlarıyla mücadele etmek gerekiyordu. Dışarıda, ulusal mücadeleyi savunmak, Türkiye'nin haklı istekleri konusunda kamuoyunu aydınlatmak ve ona karşı bazı çevrelerin yürüttüğü oyunları boşa çıkarmak zorunluydu.

    o zamanlardan bu zamanlara bu şekilde evrilmiş ,özellikle dün geceden beri gösterdikleri tutumdan ötürü adını daha fazla kirletmeden biran önce bir şeyler yapılması gerekilen kurumdur . bir süredir sürünen itibarı dün geceyle beraber kalmadı güven söz konusu değil artık.
  7. 31
    devletin en guzide kurumlarindan biri. 17 yildir iktidarda olan partinin sanki yan koluymus gibi her secimde surekli olarak muhalefet tarafini manipule eden, hizmet ettigi halkina her daim yanlis bilgiler veren, insanlari oyalayan, kimsenin herhangi bir guveninin kalmadigi nadide kiraathane.

  8. 30
    Atatürk tarafından kurulan, Kuvayı milliye ve Kurtuluş savaşı düzenli ordusu döneminin haber erişim kanalıdır. Halkı olanlardan haberdar etmiş, cesur bir organdır.

    Biz Anadolu ajansı ne demek biliyoruz, siz biliyor musunuz? Siz kimsiniz? Anadolu ajansı bu gibi bir mecra değil, sizin sahibiniz kim?
  9. 29
    gözümde kurban bayramında sakatat için saatlerce apartman girişinde bekleyen sokak köpeği kadar değer olmayan bir kurumdur.
  10. 28
    anlık:

    resmim.net/...
  11. 27
    veri girdisi beklerken böyle haberler veren ajans
  12. 26
    şu an itibariyle 1 saati aşkın süredir bütün veri girişlerini durduran "halkın" kurumudur. halkın vergileriyle kurulmuştur. görevini yapmaktan imtina ediyordur.

    eğer "vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" dyorsak; aa da görevini değil kötü yapmak; hiç yapmıyorsa; ben aa'ya vatan haini derim. hayin de değil bak; hain.

    bi ihtimal; sözlük camiasında aa personeli varsa çağrımdır: görevinizi yapın.
  13. 25
    umarım istanbulda hala ilk olarak binali yıldırımın oylarını öne sürüyordur.
  14. 24
    aslında sudoku ustası olabilirler. şöyle ki, bir hane, en aşta "her şey olabilir". ama o sırada ve sütunda olanlar olamaz. dolayısıyla 1,2,3,4,5,6,7,8 ve 9 dan; sütundaki ve satırdaki numaralar olamaz. bunu sudokuyla hayatı boyunca en küçük bi ilgisi olan zaten bilir. ama genelde görmezden gelir çünkü saçma bir bilgidir. pek de işe yaramaz.

    aa'nın yaptığı bu. biz bi sandık gördüğümüzde diyoruz ki "%40 a partisi, %40 b partisi, %10 da c partisi vardır". böyle düşünmüyorlar. "%100 akp" diyorlar. sonra oylar açıklanmaya başladıkça akp çıkmayan her oy için akp'nin puanını düşürüyorlar. sıkıntı şurda; düşürdükleri puanları akpli olmayan partiye yazmayı unutuyorlar.

    seçsis gibi olabilir aslında.

    neyse, siyasi yazmayalım.
  15. 23
    Aga bi durun ya. Akp oyları yine allah katından başlıyor.
  16. 22
    ufak ufak güncelleme getirdiler.

    pbs.twimg.com/...
  17. 21
    ilk sonuçları paylaşmıştır.

    yine tersten saymaya başlamışlar...

    pbs.twimg.com/...
  18. 20
    ilk sonuçları paylaşan ajans.

    pbs.twimg.com/...
  19. 19
    her şey ne kadar da kahpe olmuş napmak gerek bu ülkeden tamam ne yapacağımızı bilmiyoruz bari ne yapmamamız gerektiğini bilseydik belki daha da iyi olabilirdi.
  20. 18
    benim de tyt sınavına girmeden sonuçlarımı biliyorlar mı acaba? Bi yayınlasalar da bilsek.
  21. 17
    O sandıkları yok edesim var üzerlerinde.
  22. 16
    Son açıkladıkları sonuçlara göre tipsizmişim, kim inanır lan buna ehehe...
  23. 15
    @BOLDmedya adlı kişinin Tweetine göz at: twitter.com/...

    Son 3 seçimde anadolu ajansına göre açılan sandık ve düşen hükümet oyu oranı yukarıdaki tweettedir.

    Bold medya ile tarafsız bir şekilde takip edebilirsiniz arkadaşlar.
  24. 14
    ak parti'nin yüksek oy aldığı yerleri (kırsal bölgeler) daha önce sisteme girmesi sebebiyle, her seçimde ak parti yüksek yüzde ile başlıyor. daha sonra düşüyor. bu şekilde muhalefet cephesi demoralize oluyor.

    cumhurbaşkanı'nın oyu %60 küsür ile başlayıp %56'ya düşmüş durumda. daha da düşecektir.

    Edit: beklenen oldu... %52 ye kadar düştü. Sağlık olsun. Toplum ne ile yönetilmek istiyorsa onu seçti. Çok fazla hile döndüğünü sanmıyorum. Örneğin ak parti gerçekte %30 oyu olsaydı hile yaparak seçim kazanamazdı. Adil seçim platformu (muhalif platform) da recep beyin %50 üstü aldığını sonuçlarında açıkladı.
  25. 13
    yer mi anadolu çocuğu sözünden bihaber olan ajans.