kayıt

türk toplumu

  1. 1
    kimsenin bana düşündüğünü kanıtlayamayacağı toplum.
    düşünmüyorlar, kendilerine uygun olanı seçip kullanıyorlar.
    aynı toplumdaki bir başkasından,
    kendisi gibi başkasından almış olandan.
    tuhaf.
  2. 2
    Kolay olana kendini kitlemiş kendini yormadan hazıra talip olan bana dokunmayan bin yaşasın zihniyetine bürünmüş hale gelen yüce toplum
  3. 3
    genellemeye meraklı kişilerin çevresindeki üç beş insanda gördüklerini tamamına malettiği, indirgemeye meraklı kişilerin ise insanların ve tüm toplumların ortak özelliklerini özgün bir yönüymüş gibi göstermeye çalıştığı toplumdur.

    çok sevdiğimden değil. sadece mantıksız.
  4. 4
    Çok kötü özelliği vardır şu zamanda ama her şeye rağmen bir sıcak, daha bir samimidir sanırım diğerlerinden.
    Hiç tanımadığın birisi masasına çağırıp 40 yıllık arkadaş gibi yerken sohbet edebiliyor. Sanmıyorum başka yerlerde böyle sıcak yürekli insanlar.
    Ya da ben dar görüşlüyümdür.
  5. 5
    Aklen nakıs toplum.
    • belli ki kırmızı çizgi izlenmiş .d.d
  6. 6
    "Biz milliyet fikirlerini tatbikte çok gecikmiş ve çok ilgisizlik göstermiş bir milletiz. Bunun zararlarını fazla faaliyetle gidermeye çalışmalıyız. Osmanlı İmparatorluğu içindeki çok çeşitli topluluklar, hep millî inançlarına sarılarak, milliyetçilik idealinin gücü ile kendilerini kurtardılar. Kuvvetimizin zayıfladığı anda bizi hor ve hakir gördüler. Anladık ki, kabahatimiz kendimizi unutmuş olduğumuzmuş. Dünyanın bize saygı göstermesini istiyorsak, ilk önce biz kendi benliğimize ve milliyetimize bu saygıyı, hissî, fikrî ve fiilî olarak, bütün davranış ve hareketlerimizle gösterelim."

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

    Araplaşmış Ortadoğulu çöl aşıkları ile karıştırılmaması gereken ulu millettir.
  7. 7
    klasik ortodoğu insanı.
    ne kadar kabul etmesek de ortodoğuluyuz.
    linç kültürü, bastırılmış duygular, din sömürgeciliği, kadını robot gibi görmek(ciddi gelişmeler yaşansa da hala öyle) .....
    malesef ki bunlar doğru