kayıt

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

  1. 1526
    Kusmaya geldim amk açılın.

    Ben sabırlı bir adamım ama sabrımın sonuna geldiğim zaman ortalığın amna koyma durumum var. Yaptığım her şeyi kendi üstünüze alınma durumunuz beni güldürüyor ama gerçekten acınası hale düşüyorsunuz haberiniz olsun. O burnunuzu maske dışında başka bir yere sokmayın, saplandığınız çukurda bakın dalganıza.
  2. 1527
    bazen kimse beni istemiyormuş gibi hissediyorum. herkesin bir şeyler için başka insanlar için vakti var ama benim için kimsenin bir şeyi yok.
    • Bu giri beni cok uzdu krizalit:(
  3. 1528
    Beni kaç kere dövdüler adını söylemedim of of of
  4. 1529
    Müsait olduğunda değil olduğumda konuşuruz canısı.
  5. 1530
    Uyuşuk ayakla adım atmaya çalışmayın. Bacağım kopuyor sandım. Ayağımın bir kısmı da morarmış.
  6. 1531
    Sığdıramaz şair şiir kusar hecelerle,
    Ben de kan kusarım, ayın yakamoz kustuğu gibi gecelere.
  7. 1532
    Onu bunu bilmem de, kendi yolunda ilerlemenin tadı bir başkadır. Tökezlemenin dahi...
  8. 1533
    uzun, uyumsuz sessizlik bombok eder adamı. anadın mı?
  9. 1534
    her şey olabilir, zaten oluyor. ihihii ^^
  10. 1535
    Corona dönemi başladığı günden beri 3 arkadaşım evlendi. Dün bir tanesi daha evlenme kararı aldı, teklif etti kuruldan onay çıktı. Sıra yavaş yavaş bana geliyor gibi hissediyorum. Kız arkadaşım normalde evliliğe sıcak bakan biri ama ben bu aralar sıcak bakmıyorum. 2-3 sene sonra niye olmasın tabi. Bilemiyorum altan.

    Evlenmeyen şerefsizdir diye bildiri falan mı geldi acaba.
  11. 1536
    duygu ishali olduğum bir gece yarısı. birbirlerine değmeden paçalarımdan akıyor bağımsız duygular. ağlayasım yok, hiç olmadı. elbette oldu. film önerilerini gözden geçiresim var. kafam dağılır bir şeyler izlersem. belki bir müzik açıp dans ederim puahah elbette hayır. bir şeyler atıştırayım. tatlı bir şeyler. sanırım şu an için yapabileceğimin en iyisi. elbette değil. kitap okuyacağım! arada kafamı kaldırıp gökyüzünü seyredeceğim. hayatımdan çıkan insanları yıldızlara benzeteceğim. elbette yapmayacağım. tanımadığım bilgelerin, filozofların alıntı sözlerini okuyacağım. sonrasında "beni anlatıyorlar" diyeceğim. elbette anlatmıyorlar. bu zırvaları yazarken bir yandan da çay içiyorum. elbette hüpletiyorum. kimsenin verdiğim mücadeleyi görmesini istemiyorum. evden çıkasım yok. elbette istiyorum. "kapı ne kadar zor olsa da, cezalarım ne kadar ağır olsa da" kendi halimce yoluma devam edeceğim. elbette yapacağım.
  12. 1537
    en nefret ettiğim şey birini beklemek ve sürekli bununla sınanıyorum..
  13. 1538
    Aşırı yorgunum ama kafamdaki düşünceler asla bitmiyor ve uyuyamıyorum bu yüzden.
    (bkz: delireceğim )
  14. 1539
    tazemeta'nın konuşma metnini buraya kopyalamak istiyordum ama bulamadım.
  15. 1540
    Minibüsçü abi lütfen radyonun sesini kıs, son ses müzik dinlememe rağmen radyoda çalan şarkıyı duyuyorum.
  16. 1541
    Geceleri dayak yiyip bağıran kadın! Bizim binada değilsin, sesini uzaktan duyuyorum. Hangi binada olduğunu söyle. Polis çağırmak için adresin lazım. Uzaktan duyuyorum ama duyuyorum. Tedirginim. Umarım dirayetlisindir, umarım bundan sonra hiç dayak yemezsin, umarım kimse o seni döven hayatından çıkar, umarım ölmezsin. Ölmemelisin. Uyuyamıyorum, hangi binadasın bulamıyorum seni. Komşuların nerede, sen neredesin?
  17. 1542
    Bu redaksiyon işleri çok zormuş ya şurda iki sayfalık yazıyla üç saat uğraştık daha da bakılması gereken şeyler var ve ben salak bir insan olarak hep yapmam gereken onca şeyin içinde en aciliyetsizi yaparım.
  18. 1543
    Dün Yıllar sonra çocukluğumun geçtiği sokaklara geri döndüm. Çocukken suyunu içtiğim, yemeğini yediğim komşular ile tekrardan karşılaştım. Çoğu hemen beni tanıdı, görür görmez de ağlamaya başladı. Beni görünce hemen akıllarına zamanında ailemin bana yaşattıkları geldi herhalde bilemiyorum. Eski mahalleme tekrardan taşınmam için hepsi ısrar etti fakat ben net bir şey demedim. Ben çocukken hepsi akça diye severdi beni, dün yine gördüklerinde adımla seslenmek yerine akça diye hitap ettiler. Çok tuhaf hisler yaşadım sözlük. Geçmiş çok garip.
  19. 1544
    benim adım chaotic good paşa.
    ben
    sözümü
    tutarım
    lan.
  20. 1545
    Çocukluğumdan bu yana hep dik durmam gerekti ve buna mecbur bırakıldım. Hayata karşı gardımı hep yukarıda tutmam gerekti ve buna mecbur bırakıldım. 10'lu yaşlarında babası tarafindan sokağa atılmış, belirli günlerde eve alındığında sadece rakısını aldırmak için babasıyla muhabbete girmiş biriyim ben. Annemin bir lafı vardı bana, gözlerimin önünde eriyip gidiyorsun elimden bir şey gelmiyor demişti. Biri çaresizlikle gitti diğeri de kendi pisliğinde boğularak gitti. Erken yaşta beni yönlendirecek kimse kalmamıştı etrafımda, erken yaşta direksiyonun başına geçtim. Ben düştüm, düştüğümde yerde tekmelere maruz kaldım. Tekrar düştüm bu sefer tekmeler olmadan düştüğüm yerde uzun süre kaldım. Çocukluktan bu yana düşe kalka ilerledim hep. Hayatıma aldığım insanlar nedense hep sırtımdan vurdu, sırtım delik deşik. Kardeşim dediğim 2 insan dışında kimseye güvenmemeyi öğretti bu hayat bana. Sırtımda çok yük var, insanların geç yaşta öğreneceği şeyleri ben çok erken öğrendim ve bazen bu yük omuzlarıma çok ağır geliyor. Ben bugün yine dibe düştüm ama öyle ya da böyle kalkacağım.
    Neyse.
  21. 1546
    1- allah yok
    2- yanlış anlaşıldım
    3- canın sağolsun
    4- tekrar yanlış anlaşıldım
    5- chaotic olabilirim ama chaotic evil değilim, chaotic good'um.
    6- vay be...
  22. 1547
    Sahilde sabahladım söyleyeceklerim bu kadar.
  23. 1548
    Doğal felaketler sonrasında bölgeye göre "x yüzünden başlarına bu felaket geldi" şeklinde yorum yapanları aynı yere tıkıp insanlıktan nasiplerini alana kadar gerekli mecralar tarafından eğitilmelerini istiyorum.
  24. 1549
    Az önceye kadar keyfim çok yerindeydi şimdi 1 tane bile kalmadı. Lan durduk yere ne olmuş olabilir aq bünyesi. Ne oldu da dünyaya küstürdün beni şimdi.
    Ben bu bünyeyi tasıyamıyorum daha fazla...
  25. 1550
    bir yere gocmeyecegim bIrakIn yakamI yav salaklar aklIma girmeyin...
    • bu e-postayı niçin gönderdiklerini cidden merak ediyorum. Bir diğer yanda seninle nasıl irtibata geçmiş olabilirler? Garip bir durum.
    • spamdIr spam xd
    • Öyle olması daha mantıklı. Hiçbir ülke, başka bir ülkenin vatandaşlarına teker teker gelmeleri için email göndermiyordur. :d
    • kaçırma xd