kayıt

messiah

  1. 8
    başrolünde Netflix'ten beklediğim gibi beyaz bir aktör yerine Fas asıllı bir oyuncu tercih edilmiş. izleyecek bir şey bulamazsam izleyeceğim diziler arasında yer alıyor.
  2. 7
    Fena bi dizi değil. Evrensel tümden dinci bi adam güyaaa. Fazla ütopik bir şey.
  3. 6
    2. Sezonu iptal edilmiş. Bir önceki entryde sevmediğimden bahsetmiştim. Biz bu işten anlıyoruz.
  4. 5
    Ben sevmedim, benlik değil. 25 yaşındakilerin liseliyi oynadığı ergen dizileri seviyorum.
  5. 4
    ilk 2 bölümü bitirdim . olaylar cidden sürükleyici bir sonraki bölüm ne olabilir ki diye düşündürüyor. aşırı dine bağlı kalmadan izlemek en mantıklısı çünkü bazı yerlerde diziyi bu yönden kötülemişler. şu ayet yanlış bu ayet doğru vb. yorumlara girmeden bitirmeyi düşünüyorum. en son yine yorumumuzu yaparız.
  6. 3
    Kaliteli bir Netflix dizisi. Pek cok ibrahimi dinde geçen mesih karakteri suriye'de ortaya çıkıyor ve ortalık karışıyor.

    -- spoiler için tıkla --


    Herhangi bir mucizeye inanmayan, materyalist bakış açısına sahip insanlık ikiye bölünüyor. Kimisine göre mesih bir sahtekar, illüzyonist ve rus maşası. Kimine göre ise insanlığa çeki düzen verecek olan peygamber. Yaşanan olaylarda, mucizelerde dizi olayı olduğu gibi veriyor. inananların da inanmayanların da bakış açısını sunuyor. Bu bakımdan kafa karıştırıcı. Fakat sürükleyici. 7.5/10


    -- spoiler --

    .
    • izlemeye değer dizi arıyordum . twitterda konuşuluyordu merak etmiştim pek araştırmamıştım. bu entryi okuyunca da başlama vaktim geldi diye düşünüyorum. teşekkürler
    • Rica ederim iyi seyirler
  7. 2
    www.youtube.com/...
  8. 1
    ing. mesih.