kayıt

pull and bear

  1. 1
    Pantolon disinda erkeklere gore cok guzel kiyafetler satan magaza. Benim bildigim tek yer forum bornova'daki. Yalniz pantolonlar cok gay isi. Renkli renkli dar falan. Fiyatlari da fena degil.
  2. 2
    en çok alışveriş yaptığım markalardan bir tanesi. çoğu ürünü hemen hemen tarzıma yakın dolayısıyla severek takip ediyoruz.

    yalnız şöyle bir sıkıntıları var, henüz online satışları yok. siteden görüp beğeniyorsun ayakkabıyı veya herhangi bir ürünü, mağazada bulunamayabiliyor. bu durumla o kadar çok karşılaştım ki, siteye bakıp "aa bu çok güzel, kesin mağazada yoktur." deyip de haklı çıkacak duruma geldim.:D

    yarın bi' şubesinden ayakkabı bakıcam, kesin bulamıycam. bulursam onun şerefine editlerim entry'yi. :D
  3. 3
    artık ciddi ciddi online alışverişe geçmesi gereken marka.

    aradığım ve çok beğendiğim ürünü bir türlü bulamıyorum mağazalarında.
  4. 4
    Sahip olduğum tek dar kesim patolonun markası. Onu da zar zor bulduk. Genelde gay modasına uygun pantullar satılıyor zaar. Hele birini denerken kabinden bile çıkmadım, hatun aradan baktı ve "dağlara taşlara, çıkar onu çabuk" dedi.

    Atkıları da güzeldir bak.
  5. 5
    sezon sonu indirimlerinde alınan ürünler harici o etiket fiyatlarını asla hak etmeyen bir markadır. tasarımları falan hoştur belki ama kalitesi türkiye pazarına ilk girdiği günlerden bu yana oldukça düşmüştür.
  6. 6
    bu ara üst giyim ürettikleri her şey aşırı korkunç olan firma. arkadaşım, göbeği açık olmayan bir şey de üretseniz mi, hani en azından arada, hıı?
  7. 7
    kalitesiz olup milletimizin özentiliğinden arşa çıkmış mağazalardan biri.