kayıt

dave mustaine

  1. 11
    metallica'ya birkaç boy büyük gelen gitarist.

    kovulması bu anlamda iyi olmuş. hiç değilse kendi yolunu çizebilmiş böylece.
  2. 10
    Mükemmeliyetçiliğinden taviz vermemek biraz da egosundan ötürü çekinmeden grup üyelerini kovar. Kafasına estiği gibi yaşamıştır hep, yapmacık tavırlarına çok rastlamazsiniz konserlerde yada röportajlarında. Sırf bu kafasına göre yaşamından dolayı da alkol problemi bahane edilip çok öne çıktığı için lars çekemeyip James'i de ikna edip kovmuştur gruptan. Seyircilerle iletişime geçtiği yegane yıllardandır metallicadaki yılları. O zamandan sonra da 83 san Francisco konserinde aldığı hazzı aldığını görmedim ben. Metallica da yıllarca bestelerinin ekmeğini yemiştir, Hala da yer. Ha bi de let mustaine sing ve mustaine is God tezahüratları da var tabi.
    Konu farketmeksizin Ne hissediyorsa onu aktarmistir şarkılarına. Konu ne olursa olsun da bi şeyleri eleştirmiştir sürekli. Politika, savaşlar, insanların yaşam biçimleri diğerlerine karşı olan ön yargıları başını çekmektedir bu eleştirilerin ve ne yazık ki haklidir da bu eleştirilerinde.

    Ders çalışmam gerekirken upladıdğın başlığa bak cenis mutlu musun şimdi?

    Sütyen olayı
    youtu.be/...
  3. 9
    chuck berry dinliyorum, deli gibi gaza geldim. müzikle ilgili yazasım geldi. ve birden egoist herifte buldum kendimi.

    '' kadınlar, para ve din. bu üçü dışında herhangi bir şey için savaş çıktı mı? onlar olmasaydı şarkı sözü yazmakta zorlanırdım. ''

    '' bana yngwie malmsteen'i sevip sevmediğimi soruyorlar. hayır, ben david gilmour'ı seviyorum. bir notayı güç bela basıyor ama duyguyla basıyor. ‘'

    şeklindeki vecizlerin de sahibidir...

    adam be!!!!!! gilmour'cı herif!!!!

    malmsteen'i kim dinliyor ben çözebilmiş değilim henüz.

    anthrax'ın gitaristi olan scott ian'ın cümlesi ile '' thrash metalin var olma sebebi '' , nam-ı diğer bay ego.
    
ego konusunda axl 1, dave 2. gerçekten.

 1-2 yaz önce megadeth grubunun instagram hesabının biyografi kısmında, dünyanın en iyi grubu rererö yazıyordu. bayağı uzun olan övgü içerikli bir cümleydi. eminim ki o cümleyi oraya dave yazmıştır, öyle bir ego. tabi hak ediyor, etmiyor değil.
 dünyanın en iyi grubu değil de tüm zamanların en iyi grubu da olabilir, tam hatırlayamadım.



    dave bey, sıklıkla metallica'ya saldıran bir bey... metallica müziğinin temellerini ben attım, diyor. hep diyor bunu.
    fakat bence herif haklı.
    müziğin temeline baktığınızda james değil dave çalıyor.
    o müziği oluşturan kişi dave.
    evet james iyi ama temelden bahsediyoruz. oluşumdan. çalan dave idi.


    ilk zamanlara baktığınızda dave etkisini görürsünüz, james değil. besteleyen hep dave idi onları.
    farkı hissedin...

  4. 8
    i.hizliresim.com/...
  5. 7
    www.youtube.com/... dakika 6:26'da james'in eline mikrofonu uzatmasıyla bir anda şaşırıp brutal vokal yapan müzisyen.

    ruhunu sikeyim dave ajskfjsaklgjalksga
  6. 6
    #333053
  7. 5
    hoş gelmiş yeni yazarımız. daim olsun.
  8. 4
    4 agustos 2014 megadeth istanbul konseri'nden kalma 1 adet opucuk kondurup kendi attigi imzali, sari penasina sahip oldugum sahsiyet.
  9. 3
    4 ağustos günü belki de son kez canlı canlı göreceğimiz thrash metal babası. uyuşturucunun faydaları olarak güzelim sesini kaybetmesine rağmen iyi bir performans olmasını umut ediyoruz
  10. 2
    metallica'da thrash metali bulmuştur.ancak lars ve james alkol sorunları yüzünden gruptan atmıştır.yerine kirk hammett alınmıştır.megadeth' adında thrash metal grubunu kurmuştur.2002'de uyuşturucu yüzünden kolu kesilecek denip grubu dağıtmıştır ancak rehabilitasyon görüp sorunu düzeltmiştir.'electra' ve 'justis' adında 2 çocuğu vardır.geçen senelerde karısından ayrılmıştır konserlere devam edebilmek için ancak yeniden beraberler şuan.md.45 adlı grubu kurmuştur.daha çok siyaset konulu şarkılar yazmaktadır.çocukken ateist olduğunu sonra hristiyan olmaya karar verdiğini söylemiştir.olaylar şöyle gelişmiştir:

    çok küçükken sevdiği bir kız vardır ancak kız bunu sevmemektedir.bu yüzden 'lüften başına kötü bir şey gelsin' kafasında bi şey söylemiştir ve işe yaramıştır.bunu başka bir gıcık olduğu kişi de denemiş ve onda da işe yaradığını görünce korkmuş ve hristiyan olmaya karar vermiştir.
  11. 1
    thrash metal'in öncüsü megadeth 'in kurucusu,herşeyi.holy wars...the punishment due gibi bir şarkı sözünü dünya üzerinde yazabilecek tek kişi.metallica 'dan kovulmasıyla birlikte kendi grubunu kurmuştur ve kovulduğu grubun en büyük rakibi olarak james ve lars'ı kendisini kovduğuna pişman etmiştir.