kayıt

kutup sözlük yazarlarının küçükken hayalini kurduğu meslekler

  1. 266
    (bkz: pilot ) efsane hevesim vardı bu mesleğe küçükken. Şimdilerde çıtayı bayağı bir düşürdüm. Yeni hayalim ev hanımlığı. * )
  2. 265
    doktor olmaktı.. hayatım boyunca sadece bunu isterim sanıyordum. hatta kendimi o kadar şartlamıştım ki üniversite sınavına çalışırken hırstan gözüm kör olmuştu. tabi kazanamadım. şimdi bölümden bölüme geziyorum
  3. 264
    küçükken mimar olmak istiyordum. baristalıktan, öğretmenliğe oradan sonsuz akademi öğrenciliği ve reklam ajansında stajyerlige kadar fazlaca iş yaptım. mimar olmadım.
  4. 263
    pilot olmak istiyordum. millet çiçek böcek boyarken uzay mekiği çizdirip boyardım ama dünyanın içinde yaşadığımızı sanırdım. uçaklar dünyaya nereden girip çıkıyordu, merak ederdim... *
  5. 262
    arkeolog. beşinci sınıfa kadar arkeolog olmak istedim ama sonra lise sınavlarına girerken kafama vurdular aç mı kalmak istiyorsun diye. al bak ne değişti, yine işsizim volkan hoca.
  6. 261
    aklıma geldi bir aralar garson olmak istiyordum bildiğin..
  7. 260
    küçükken ajan olmayı çok isterdim halen öyle.
  8. 259
    Mahalle kuaförü olmak istiyordum, imkan verilse yine olurum. Okuduk da ne oldu sanki, hiç.
  9. 258
    formula 1 pilotu olmak istiyordum. her haftasonu babama tuttururdum baba beni go karta götür diye. çocukluk kahramanım da fernando alonso idi.
  10. 257
    Küçükken hep ajan olmayı hayal etmişimdir. Şimdi büyüdüm ve bu hayalimi stalk yaparak gerçekleştiriyorum.

    (bkz: nasıl şaka gülünür mü )
  11. 256
    (bkz: kuaför)

    Artık kendiminki ve aile üyelerimin saçlarını keser ve boyarım. Kıyısından gerçekleşen 1 adet hayalimdir.
  12. 255
    bilgisayarla ilgili herhangi bir şey.

    şu anda bilgisayarla ilgili fazla şey bilen insanlar beni aksine rahatsız hissettiriyor. black mirror izlemedim bile oysaki.
  13. 254
    Okul öncesi öğretmeni olmak.
    Sonuç: okul öncesi öğretmeniyim. Nasıl başardım acaba
  14. 253
    astronot ve pilotluk hayalleriyle süslediğim çocukluk yıllarımı, ergenliğe geçiş dönemimde aşçılık, bilgisayar mühendisliği ve iç mimarlık ile süsledim. ha ne mezunu muyum? uluslararası ilişkiler.. tşk
  15. 252
    yok. bildiğin yok. en fazla emeklilik cezbetmiş olabilir beni. kim, niye bir mesleğin hayalini kurar ki? anlayamıyorum. hele bir de çocuk yaştasın, dur bir yiğidim ne bu heves. çalışmanın nesi güzel olabilir?

    zorluyorum o kadar kendimi ama inanın bulamıyorum. ben çocukken hiç bir işin peşinde olmadım. john lennon da değilim, velettim velet. istesem istesem huzur isterdim, şimdi de öyle. ha ama bir yandan da şimdi lennon amma sallamış diyorum tabii. çelişkili bir durum. ne bileyim, büyüyünce mutlu olmak isterdim, ney lan! saçma. kesin uydurdu.

    sanatçıların pek çoğunda kendini güzel, değişik, bilmem ne gösterme kaygısı var. istisnası var mıdır? varsa da bu kişi o mudur? bilmiyorum. genelleme yapıyor, istisnalar uğruna yaşıyorum, yaşıyoruz.
  16. 251
    Astronot olmak isterdim. Sorsalar hâlâ isterim ama malum ülkemiz şartları...
  17. 250
    elektrik elektronik mühendisi olmaktı. nedendir ve alakası var mıdır bilmem ama sürekli evde bozulan elektronik aletleri çocuk aklımla tamir etmeye çalışırdım. ama gelin görün ki şu anda tercüman ve yurtdışı operasyon sorumlusu olarak hayatıma devam ediyorum.
  18. 249
    sanırım hiçbir şey olmak istemiyomuşum ben aklıma gelmiyo böyle birşey. Hedeflerime ulaştım tabiki. Koskocaman bi hiçim.
  19. 248
    bilim insanı olmak istiyordum, bir şekilde o yönde gidiyorum, hayırlısı.
  20. 247
    her dönem farklı farklı meslekler hayal ettim. ama ilkokul ve ortaokul zamanında ingilizce öğretmenliğine heves ediyordum. şimdi çok alakasız meslekteyim, pişman değilim.
  21. 246
    Spiker, vj, atlet, psikolog, hostes diye devam eden bir listeye sahiptim.
    Sonra da öğretmen oluverdim.
  22. 245
    Küçükken kepçe operatörü olmak isterdim şu an google’ın ortaklarından biriyim.
  23. 244
    dansözlük.

    meslek olarak gerçekleştiremesem de, nabza göre şerbet veren bencil duruşumla binlerce dansözü aratmıyorum vesselam.
  24. 243
    (bkz: dedektif)
  25. 242
    (bkz: Mangaka)

    Hala kuruyorum gerçi. İnat ettim olucam.