kayıt

black friday

  1. 15
    Geçen sene bu zamanlarda o kozmetik senin bu çanta benim şu ayakkabı ilk kapanın diye internet sitelerinde dolanırken bu sene nevresimlerde bilek fıraydey yok muymuş ya diye dolanıyorum :( bu acı hepimize yeter... öyle de insanı kendisiyle yüzleştiren bi şey.
  2. 16
    Sokaktaki dayının müslümanın cuması kara olmaz diyerek değerlendirdiği hede. Sonrasında bunlar hep kapitalizmin oyunları dedi.

    Büyük resmi görenler onlayn mı ?
  3. 17
    aslında, kara Cuma anlamına gelen , Ekim ayının ikinci pazartesi Kanada’da, ABD’de ise Kasım ayının dördüncü Perşembe günü kutlanan şükran gününden sonraki ilk cumaya verilen isimdir.
    ve evet,
    mağazalar beklenmeyen seviyede büyük indirimler yapar, çok erken saatlerde açılarak, geç saatlerde kapanır.resmi tatil değildir.
  4. 18
    pek bir şey yok. daha doğrusu, amiyane tabirle hiçbir bok yok. kitaplarda hiç mi hiç yok. bizim tatlı su tüccarlarımız yine eline yüzüne bulaştırmış. bari kapitalizmin beşiği abd'deki gibi adam gibi indirim yapsaydınız. zaten normal zamanda 100'e sattığınız şeyin üstüne 80 lira koyup 100 lira indirerek olmaz bu işler. 100'e sattığını 30'a satacaksın ki efsane olacak.

    (bkz: böyle bir şey olabilir mi ya)
    (bkz: rezalet)
  5. 19
    MEDİA MARKT:

    "BLACK FRİDAY ÇILGINLIĞIIII

    45 İNCH SAMSUNG TV: 5000 YERİNE 2500 LİRA."

    AYNI TELEVİZYON N11.COM' DA GEÇEN HAFTA 2300 TL' YDİ.

    TEBRİKLER.