kayıt

kuaför değiştirmek

  1. 1
    bir kadın için muazzam sıkıntılı bir sürece denk gelendir. bunun en büyük sebebi kuaförle kavga etmek ya da fahiş fiyatlarıdır.
  2. 2
    bir kadın için oldukça stresli bir durumdur. eski kuaföre belli edilmeden profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmelidir. zira eski kuaförünüz yakın çevredeyse sizi yolda gördüğünde ''nerelerdesin, gözükmüyorsun bayadır'' sorgusuna çekebilir.
    ben çözüm olarak eski kuaförümün kapalı olduğu günlerde başka kuaföre gitmeye başladım. kendisi sorunca da ''sen kapalıydın ben de oraya gitmek zorunda kaldım'' diyorum. affet zeynep abla.
  3. 3
    Şu hayatta gerçek aşkı bulmaktan daha zor yeni ve iyi bir kuaför bulmak.

    Tam istediğim gibi saç kesen bir kuaför buldum diyorsunuz, ikinci seferde saçınızı diğer çalışan kesip çalı süpürgesine benzetiyor ve dünya başınıza yıkılıyor.

    Neymiş efendim banyo duvarından ağlama ve yumruk sesi geliyormuş. Mümkün.
  4. 4
    10 yıl sonra degistirmek zorunda kaldım. Zor iş. Hâlâ tedirginim saç konusunda ama yapacak bişi yok. Yoksa öperim.
  5. 5
    Gerçekten dünyanın en leş olayı. Hangi kuaförü seceyim diye düşünmek zaten bir zulümken bi de seçtiğiniz kuaför kötü çıktığı zaman onun pişmanlığını yaşamak var. Kaşların laptop recaiye dönüşmesiyse cabası.
  6. 6
    Kendimi bu sözlüğün berberi ilan ediyorum.

    Kesinlikle saçlar söylendiği gibi kesilir, kaşlar sadece toparlanır inceltilmez. Kel oldukları için asla daha az ilgi gösterilmez, üç tel saçı da yakmak için gidip balkonda sigara içilmez, traş losyonunu kâfi miktarda kullanırız ki geceden losyona batırılmış balıklar gibi kokmayasınız...

    Ekonomime el atın kışın işler kesat.
    • Seftah senden bereketi allah tan. Sağ olasın! Özelden halledelim mi?
  7. 7
    Arefesinde olduğum değişim. Kendi saçlarımı artık kendim kesmeye karar verdim fakat önce cesaretimi toplamam gerek, çünkü bir önceki denememde bütün özgüvenim (bu işi yapabileceğime dair inancım yani) tuzla buz oldu. Ama kararlıyım, bundan böyle benden berbere tek kuruş çalışmaz.
    Not: Meraklısına geçen seferki facianın görüntülerini bir ara atabilirim.
  8. 8
    Mecbur kalkmadıkça gerçekleşmemesi gereken eylem. Sonrası hep bir dram. Doğru kişiyi bulduktan sonra bırakmamak lazım. Zira kimse onun gibi olamıyor ve gelen gideni aratıyor. :(
  9. 9
    Surekli basima gelen.

    70'lerde koy okulunda muallimlik yapan bir devlet memuru olmamdan mutevellit, goc ettigim her yerde yeni bir kuafor arayisina giriyorum. Bak gecen birine gittim mesela. Adam o kadar matrak, o kadar konuskan ki, saclari kesmek onun icin ikinci planda. Adam baya bildigin hayat hikayesini anlatiyor. Yahu abicim ne yapayim ben senin tertibine uyurken tutkal sakasi yaptigini? Bi sal su askerlik anilarini. Kes sacimi gideyim. Ama yoook bi de cay soyluyor ki ben bunu iyice koltuga baglayayim diye... Sonuc? Bok gibi saclar. Aynaya bakip "bu kim la?" Diyorum. Berberden cikinca sokakta gokyuzune bakip, will smith gibi "nedeeen!! Nedeeeeen!" Diye haykiriyorum. Evde aynaya bakip "undo" tusu ariyorum. Keske geri gelse saclarim.