kayıt

arjen robben

  1. 1
    bayern münih'in hollandalı futbolcusu...

    şu an neden bayern münih'te olduğu büyük bir muammadır zira;

    psv'de parlayan bu adam çok geçmeden o dönemin en büyük para babası takım olan chelsea'ye gitti ve chelsea'de de iyi işler çıkardı... kanatlarda wright philips, joe cole gibi isimlerle muazzam bir kadronun içinde sivrildi ve bu nedenle birden real madrid'de buldu kendini...

    işte garip kısım burda başlıyor... bayern münih'in ikinci los galacticos döneminde kanatlarda robinho, beckham gibi isimleri içinde yine de o formayı bırakmadı... hatta beckham'ın sağ bek oynamasına bile sebep oldu... ancak dönemin bitişinde suçlu gibi takım bulması istendi...

    şu anda hala real madrid'de olsa di maria, callejon gibi isimlerin içinde eminim ki sağ kanat onun olacaktı ama bayern ile şampiyonlar ligi finali yaşayan bu adamın oyun tarzını seviyoruz...
  2. 2
    bayern münih'in maçlarını izlemek için harika bir sebeptir bu futbolcu. ayrıca bakmayın öyle saçlarının döküldüğüne henüz 29 yaşında ve en az 5-6 sene daha oynayacaktır.
  3. 3
    bayern münih'in 2 senedir şampiyonluklarında en çok katkısı olan isim. tartışmasız bu takımın yıldızı. son real madrid maçında 3 kişiyle tutulunca nasıl münih'in çaresiz kaldığını görünce tespitin doğruluğu daha bi ortaya çıktı.
  4. 4
    rakibini bir o yana bir bu yana oynatabilme yeteneğine sahip olan futbolcu.

    vine.co/...
  5. 5
    rakibine çölde susuz kalan bedevi muamelesi yapan futbolun kel adamı.
  6. 6
    casillas'ı madara ettiği golde 37 km hıza ulaşan manyak.
  7. 7
    9 temmuz 2014 hollanda arjantin maçında maçın bitimine saniyeler kala müthiş bir pozisyondan yararlanamayan futbolcu.

    geçen dünya kupasında penaltı kaçırmıştı, bu sefer de çok net bir gol pozisyonunda topu gereksiz bir şekilde, bir kere daha topu tokatlayınca savunma müdahale etti ve pozisyonu sonlandırdı.

    bu pozisyonun gelişmesinde ise 120 dakika hiçbir iş yapmayan sneijder'in dokunuşu akıllarda kaldı.
  8. 8
    bebekliği:

    pbs.twimg.com/...
  9. 9
    türkiye ile oynanacak milli maç öncesi sakatlanmış olan dünyanın en yetenekli 3-5 kelinden biri. onlar açısından büyük eksik.
  10. 10
    milli maç öncesinde sakatlanmış olması türkiye için çok güzel bir gelişme gibi görünen futbılcu. güzel olmasına güzelde oynadığımız takım hollanda ben millilerimize hiç güvenmiyorum..
  11. 11
    Bayern Münih'in lig maçında sakatlanıp, Hollanda milli takım kadrosundan çıkarılan futbolcu.en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı söyleniyor.
  12. 12
    Bizzat aziz yıldırım tarafından ilgilendik ama transferi gerçekleşmedi denilen isim.

    Aziz başkan robben gelirse kadıköy'ü yıkarlar. Ciddi ciddi yıkarlar.
  13. 13
    bir hollanda tavşanı alt türüdür, evet,,,
  14. 14
    vücudu hafiften iflas etmeye başlayan topçu. sakatlanıyor, iyileşemiyor falan. tam türkiye'ye kakalamalık duruma gelmiş.
  15. 15
    bu yaz sürekli türkiye'ye transfer olacak söylemlerini işiteceğimiz top tepici.

    adam dünya yıldızı lafım yok, ama umarım fenerbahçe'ye itelemezler.
  16. 16
    Orospu çocukları toplama kampında top oynayan futbolcu.
  17. 17
    son olarak beşiktaş ile ismi anılmaya başlanan futbolcu.
  18. 18
    beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun, büyük futbolcudur.
  19. 19
    sanırım çıplak gözle izlediğim en iyi futbolcu. 2013 yılındaki türkiye - hollanda maçında izlemiştim kendisini. daha önce ayakları bu kadar çabuk bir futbolcu görmemiştim. farklı bir gezegenden gelmiş gibi duruyordu sahada. şimdilerde yaşla birlikte o hızı kesilmiştir muhtemelen.
  20. 20
    ciplak olarak izledigim nadir topcu, hava o gun cok sicakti, hollanda yine tr ye takmisti, robben o zaman yasli degildi...
  21. 21
    hızı azalınca aklını yükselten değişik bir adam. eskiden sola çekip iki adım atıp vururdu ya da yeniden sağa çekip çalım atardı. şimdi sola çekip araya pası bırakıveriyor. akıllarda hep ilk haliyle kaldığı için rakibi de zayıf yakalıyor.

    bu hollandalı bileği bir başka oluyor. altyapıda nasıl bir eğitim veriyorlarsa artık.
  22. 22
    (bkz:trt de ki kel adam )
  23. 23
    Her yıl klasik olarak üç büyüklere yazılan Hollandalı kanat oyuncusu. Bu sefer adı Beşiktaş ile anlıyormuş
  24. 24
    Seni şu fani dünya gözüyle bir kere galatasaray forması içinde göremedim ya en çok buna üzülürüm. Dünyanın en faydalı kanadı.
  25. 25
    bu maçta olsaydı neler olurdu acaba ah be kral özledik . 70 karakter dolsun diye yazıyorum muhtemelen 10 gol 5 asist 3 ribaund