kayıt

charles bukowski sözleri

  1. 1
    "orospuları ve çingeneleri severim. biri namuslu numarası yapmaz, diğeri milliyetçi ayağına yatmaz."
  2. 2
    (bkz: unutulmayan kezban sözleri)
  3. 3
    Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu; diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir. Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin, öte yanda mecbur değilsin. Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim. Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir.
  4. 4
    good morning dear.
    yani diyor ki; günaydın tatlım.
  5. 5
    ''Yoksul adam içmez de ne yapar? Kızlar alelade işçilerle ilgilenmezler; doktorlar, bilim adamları, avukatlar, iş adamlarıdır onların avları. Ancak onlar işlerini bitirdikten sonra sıra bize geliyordu. Kullanılmış, deforme, hasta ve kaçıklar düşüyordu payımıza. Bir süre sonra ıskartalara fit olmaktansa vazgeçiyordun. Ya da vazgeçmeye çalışıyordun. İçkinin yararı oluyordu.''
  6. 6
    afrika'ya ilaç göndermeye karar vermiştik ;
    fakat hepsinin üzerinde ''tok karnına'' yazıyordu.
  7. 7
    (bkz: yalnızca sıkıcı insanlar sıkılır)
  8. 8
    Kızlar uzaktan iyi görünüyor, güneş elbiselerinde ve saçlarında parlıyordu. Ama yakınlaşıp ağızlarından akan beyinlerini dinleyince silahlanıp yeraltına gizlenmek istiyordum.

  9. 9
    lüzumsuz.
  10. 10
    Bira içmek için buradayız ve hayatlarımızı öyle yaşamalıyız ki ölüm bizi almaya geldiğinde titresin
  11. 11
    (bkz: Apo'nun yakalandığı sene biraz eroyin içtim ve kadınlar çok kötü)
  12. 12
    "Kim icat etti yürüyen merdiveni? Delilik diye buna derim.Yürüyen merdivenlerde ve asansörlerde çıkıp inen insanlar, araba süren insanlar, garaj kapılarını uzaktan kumanda ile açan insanlar. Sonra yağları eritmek için jimnastik salonlarına gidilir. 4.000 yıl sonra bacaklarımız olmayacak, ördeklere benzeyeceğiz. Bütün türler kendilerini yok ederler.Dinozorların sonu da böyle oldu. Canlı namına ne varsa yediler,sonra birbirlerini yemeye başladılar ve sonunda tek dinozor kaldı ve o orospu çocuğu da açlıktan öldü..."
  13. 13
    "Zor günlerini yalnız atlatan, kimsenin yokluğunu hissetmez."

    Veya,

    “Aşırı hız yapan hayaller, gerçeklere çarparak durur.”