kayıt

Ahmet Maranki

  1. 1

    yurtdışından gelen çok önemli bir teklifi ülkesine hizmet etmek için geri çevirmiştir.her yıl eşi elmas maranki ile birlikte üniversitelilere burs vermektedir.kozmik enerji mucizesini en iyi anlatan profesördür kanımca.türkiyede ne zaman ki bu doktor televizyonlara çıkıp halka alternatif çözümler sundu.hemen peşine bir sürü aynı meslekten uzmanlar çıkmıştır ancak yine de onun başarısını yakalayamamıştır.

    sıradan aktarlardan hastalığınız için bir bitki istediğinizde bulup buluşturdukları her şeyi size satarlar.çoğu zaman sahte yada işe yaramaz ürünlerle doludur.sizde o hastalığın kesin olup olmadığına bile bakmazlar.

    ahmet maranki'nin resmi şubelerin de , ağrı için;önce check-up yapılır.ağrının nedeni bulunur ancak ondan sonra ürün verilir.
    (bkz: gittim gördüm)
    yine kalp hastalıkları için de önce kardiyolojiye sevk ederler.eğer uygunsa ürün verirler.ürünlyer saf ve güvenilirdir.sadece resmi olduğunu dikkat edin.günümüzde prof.dr ahmet maranki'nin resmiyle çokça ürün satılmaktadır.örneğin;alkali su.bu ürünlerin onunla ilgisi yoktur.

    bitki ekstratlarındanda sizin için uygun olanı vereceklerdir.ben çok fayda gördüm.



  2. 2
    Canlı yayında sarf ettiği skandal sözler sonrası halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan dolayı hakkında soruşturma başlatılan Bioenerjist.
  3. 3
    Ulan bu herif sabah kuşağı programlarında ot mot anlatıyordu. Ne ara siyasal islamın aslanı kesildi? He bir de kendisini 3 sene evvel cuma namazı çıkışında görmüştüm.
  4. 4
    ne gömdüğünü çok merak ettiğim aktar.

    -- spoiler için tıkla --


    ulan aktar'ın tv'de siyasetle silahla işi ne ?


    -- spoiler --