kayıt

black panther

  1. 1
    ilk olarak captain america civil war filminde göreceğimiz ardından 2017 yılında kendi filmide çekilecek olan marvel kahramnıdır. wakanda'nın ağır abisi t'challa rolünde chadwick boseman oynayacakmış. şimdilik fazla bilgi yok hakkında ama vizyon tarihi yaklaştıkça daha ilki çekici hale gelebilecek alt yapısı olan bir kahraman.
  2. 2
    16 Şubat 2018 tarihinde vizyona girecek olan film.

    (bkz: rez alın buralar değerlenecek)
  3. 3
    trailerı gelmiş:
    www.youtube.com/...

    laaan sondaki şarkı enfes.
  4. 4
    yeni fragmanı düşmüştür.
    www.youtube.com/...
  5. 5
    Hiç heyecanladırmayan bir fragman yayınlamıştır. Zaten çok sevdiğim bir karakter değildir. Vixen'ın erkek hali gibi gelir hep. Her neyse gidip izlicez o başka.
  6. 6
    inhumans'tan sonra marvel zaten gözümden düşmüştü. basit bir film
  7. 7
    16 şubat 2018 tarihinde salonda yerimi alacağım film.
  8. 8
    pink panther değil miydi la bu. çizgi filmini de sevmezdim.
  9. 9
    kim lan bu black panther? diyenler için;

    hem çizgi roman geçmişi hem de filmde karşımıza çıkacak kilit karakterler....

    skullandowl.blogspot.com.tr/...
  10. 10
    bir süre daredevil olduğunu öğrenince evlatlarım arasına aldığım hero.

    filme pazar günü gideceğim. iple çekiyorum pazarı şu an...
  11. 11
    marvel cinematic universe'ün elinden çıkan 2018 yapımlı film.

    her marvel filminde olduğu gibi en iyi mcu damgasını yiyerek gittim filme.beklentimi düşürmeme rağmen filmi ne sevdim ne sevmedim.ne abartıldığı kadar en iyi mcu filmi ne de yerildiği kadar derinliksiz bir aksiyon filmi.sürükleyici bir hikayesi ve bolca alt metni mevcut, espri dozajını düşürmeleri en azından bu film için isabet olmuş.deadpool gibi filmlerde sırıtmıyor da bu tarz salt aksiyon içeren filmlerde fazla ti'ye almak seyirciyi soğutabiliyor.

    filmin sürekli düğüm atarak ilerlemesi beni hayli sıktı.marvel'in bu tarzına alışığız fakat kendini sürekli tekrar etmesi merak unsurunu azaltıyor.yine marvel'in en büyük rakibi kendisi.ilk hafta 361 milyon dolar gibi rekor bir hasılat elde edilmiş filmden, seyircinin beklentisi artmış ki civil war ile kırılmayan rekor bu film ile kırılıyor.

    ayrıca her yeni filminde daha fazla görsel gösterişe kaçması beni irrite ediyor.tamam abicim paranız da var post production'ununuzda, şov yapmadan bana hikaye anlat.

    creed'den olsa gerek michael b. jordan'ı da bir türlü killmonger karakterine oturtamadım.bütün bunlara rağmen görsel zevki ve hikayesi ile7.5'lik bir film.devamı eminim ki daha güzel olacaktır.
  12. 12
    Bayağıdır izlemeyi ertelediğim, sonunda aradan çıksın diye izlediğim marvel filmi.

    Hikayesi çok sürükleyici ve karakterler muazzam. Verdiği haz olarak ben ınfınıty War'a kıyasla bundan daha memnun kaldım sanırım.

    Yarın da Deadpool 2 ile kıyaslarım artık xd.
  13. 13
    2018 yapımı marvel filmi. senaryo bana ait olsa film 53 hadi o olmadı 75 dakika sürerdi.

    53'te bitirseydim hain amcanın hain oğlu madenciyi getirip kralın karşısına çıkamayacağı için meydan okuyamazdı.
    75'te bitirseydim, hain amcanın hain oğlu kralın karşısında yaptığı ilk ukalalığında kafasını kaybederdi. ve the end. mutlu son.*

    ayrıca panter tanrısının hediye ettiği pembe/mor renkli kalp şeklindeki çiçekleri de yaktılar. tohum saklamıyorlarsa çiçeğin soyu tükendi. sonraki kralda ülke çöker.*
  14. 14
    henüz bitti.. yani ne bileyim, zaten tarz olarak bana yakın değildi, aklında ne kaldı desen neredeyse hiç diyebilirim.. böyle kurgu evrenlerdeki efekt harikası filmlerin ortak özelliği değil mi zaten anlık hezeyanlar??