kayıt

saç kestirmenin aşırı pahalı olması

  1. 1
    kadınlar için doğru önerme, erkekler içinse maalesef değil. 10 lira veriyon amk saç kesimine adama barzodan beckham yap diyorsun. bence az bile.
  2. 2
    özellikle fransa'da doğru olan önerme. sadece saç tıraşının 25-30 euro olduğunu gördü bu gözler. türk mahallelerinde ise fiyatlar daha uygundur. ingiltere'de ve almanya'da durum biraz daha iyidir. yine de ingiltere'de en az 8-10 pound, almanya'da ise 10-15 euro gözden çıkarılmalıdır. tabii bu bilgileri türkiye'de berberime de anlattım, saç kesimine zam yaptı yavşak...
  3. 3
    sen bana bırak saç modeli için ne para verirsen ver pahalıdır. (sen bana bırak modeli şöyle tanımlanır. abi arkalar kısa yanlardan biraz ırak saçı geriye atacam ona göre bir şeyler ayarla lafına tamam sen bana bırak diyorsa sıçtınız. berber bildiği tek modeli yapacaktır. kaynak: götüm) istediğiniz kesimi yapıyorsa 10 ile 30 tl arası makul bir fiyat olabilir.
  4. 4
    Sadece şekli kaçan saç için kuaföre gitmek artık eskide kaldı bu sebeple. Saç kırılıp yıpranmadıkça amaan biraz daha uzasın öyle giderim deyip sallıyoruz çoğu zaman. Mesele 15 20 tl verememek değil o kadarcık iş için 15 20 tl vermek.
  5. 5
    lazer saç kesimi denen yöntemin ortaya çıkması ile kimi zaman hobi niyetine saçını kestiren beni, aylarca kuaföre gitmemeye iten neden.

    bu saçma saç kesme stilinden önce fiyatlar 20-25 civarı idi. sonra bir anda 40'tan aşağı kesmez oldular. biraz da günümüz kuaförlerinin instagram aracılığı işi şova döküp reklamlarını yapmalarının da etkisi var.

  6. 6
    Saç sakal 15 lira tertemiz.

    Gerçekliği bulunmayan iddiadır.
  7. 7
    dogrudur. bir sosyete berberi adI lazIm degil 150ye kesiyor. bir suru kuafor gezip hicbir kuaforun kesimini begenmeyen teyzemden duydum bunu da. bu kuafor guzel yapmIs. ama sahsen ben kendim yolunmus tavuk gibi keserim yine o parayI vermem.
  8. 8
    25 lira vermek koyuyo dümdüz kesime aq
  9. 9
    gençler berberler için konuşuyorum 35 lira her şey dahil bence çok pahalı yani ben ortaya kolumu koyuyorum bir gün korkuyorum kolumdan kol çıkacak diye kendimi gerçekten kirlenmiş hissetmeye başladım lan ! bari yıpranma indirimi yapın ibneler ben her traş olurken sizin sikinizi hissetmek zorunda mıyım?
  10. 10
    bugün tekrardan yüzüme vuran bir gerçek. metropolde falan kestirsem yine anlayacağım. marmaranın en doğusunda, ülkenin yarısının ismini bilmediği, diğer yarısının da ismini bilse bile konumundan emin olamadığı sakarya'da kestiriyorum. ve hani yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin şeklinde bir model de istemedik, kısaya yakın az katlı saç istedik. inanabiliyor musunuz 60 türk lirası olmasına... ben inanmak istemedim. inanmak zorunda kaldım. bir de yıllardır saç kestirmiyor değilim bu kadar kısa zamanda bu kadar nasıl artabilir?

    sonuç bir sonraki sefere berber olan dayima kestireceğim aynı modeli yapabiliyor 1 türk kahvesi karşılığı.
    • 5 liraya keserim. bilirsin berberlerle dişçiler aynı atadan geldiler.
    • her dönem belirli derslerden kaldığın için el becerine pek de
      güvenebilir miyiz bilemedim.
    • marmara the best sloganımız. ayrıca hepsini bütte geçiyorum :@
    • köklü geçmiş güçlü gelecek... köpekleri ve yazıyı görme şerefine eriştim. hekim olunca haber ver okee.
    • gelip bi çayımı içmedin püü sana.
  11. 11
    bence bu konuyu saçma sapan kesilen saç modellerini moda haline getirerek aşabiliriz böylece parası olmayanlar kendileri keserler saçlarını ama ortaya çıkan yamukluklar falan göze batmaz.
  12. 12
    Saç kestirmeden sonraki saç yıkama olayı beni bu pahalı olmasını dert ettirmiyor.

    Orası dünyanın en huzur dolu ikinci yeri.
  13. 13
    yanış önermedir. yaşadığım yerde 20-30 lira arasında değişen bir fiyatı olan ama konuma göre değişen bir durum.
  14. 14
    Ben hep 15 liralık kestirdiğim için olmayan durumdur.

    (bkz: 70 karakter sana laflar hazırladım)
  15. 15
    evimde berber beslediğim için beni etkilemeyen masraf.ancak gelirken şunu al beni şurdan al şuraya götür şurdan geri al derken manevi olarak yıpranıyorum.
  16. 16
    saçlarınızı kendiniz kesmeye başlayarak nokta koyabileceğiniz sorun. Saçlarınız düz ise ve her yeri aynı boyda olsun istiyorsanız önce biraz zorlanabilirsiniz, ama geçiyor merak etmeyin.

    Ayrıca altmış Türk lirası nedir yauhuu, yirmi lira fazla geliyordu bana.
  17. 17
    Geçen hafta her zaman gittiğim kuaföre gidip fark ettiğim durum. Bu kadar kısa sürede %100 zamlanması beni şok etti.
  18. 18
    Ne yazık ki kadere bak.

    Saç ile ilgili her şey çok pahalı zaten. Şampuanından tutun da kremine, maskesine, yağına, boyasına kadar hepsi uçuk fiyatlı.

    Maymuna benzemektense pahalı bir yere girmek daha iyi en azından.
  19. 19
    son zamanlarda aldığım dönütler üzerine uzun süre sonra uzun bıraktım saçları fakat adım adım kaleci saçına gidiyor. En iyi ihtimal aygün özipek olup fenerbahçe duyumları vereceğim. Saçların uzayınca küçüklüğümdeki gibi kıvrılıyor fakat bakımsız da bir görüntüsü oluyor. Bir ense ve toparlamaya gitsem berber yapıştıracak 50_ papeli onu da biliyorum... Avrupa yakası'nda berberini değiştiren nişantaşı halkı gibi bir çılgınlık yapasım var ama o zaman dizideki gibi dedikodulardan mahrum kalırım.
  20. 20
    ben hep kafayı 3'e vurduğumdan beni ilgilendirmeyendir.
  21. 21
    Öyle. Ben yıllardır kendi saçımı kesiyorum. Annemle bebek kardesim de bana güveniyor bu konuda ama babam henüz ikna olmadı.

    Saç boyama falan almış başını gitmiş. Yapmayın yaw.
  22. 22
    hiçbir zaman saçımı istediğim gibi kesmemeleri, üstüne de paramdan olmamdan dolayı kendim kesmeye başladım. artık param cebimde ve saçlarım da iyi durumda.
  23. 23
    Aslında bu konuda biraz tecrübelendim sayılır.
    Mesela mahalle arasında agresif bakışlı kuaför ablanın saç kestiği bir kuaföre gidip 30 liraya kestirebilirsiniz saçınızı. Olur da ters bir şey söylerseniz Size sinirlenip fön çekmeden yollayabilir.

    Bunun yerine işini daha profesyonel yapan bir yere giderseniz hem yüz hatlarınıza hem saç yapınıza uygun model keser. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için size gerekli saygı ve ilgiyi itinayla gösterirler ve 250 liraya işinizi halledersiniz.

    Aradaki fark Tam olarak bu. Ucuz ya da pahalı kestirmek size kalmış.
  24. 24
    Saç sakala 50 lira veriyorum ben.
    Yani pahalı ama bu ekonomide bilemedim de. He aman aman ne saç modelim, ne de saçım var ama Bahçelievler piyasası bu.
    Ayda veya iki ayda bir de 50 lira veririm ya.
  25. 25
    artık evde kestiğim için beni ilgilendirmeyendir. pandemi oldu kolumuza altın bilezik taktık.
    • sus.