kayıt

yunow ile dest i izdivaç

  1. 1
    genç ve güzel sözlük kızlarına kaslı, elit ve ahlaklı sözlük erkeklerine verdiğim nefis program. başvurular özelden ve bu başlıktan yapılabilir.

    var mı çay içmek isteyen.

    media.tumblr.com/...
  2. 2
    başvuru yapmama gerek olmayan başlıktır.
  3. 3
    ilk adayımızın bilocangöklerde olduğu program. bilocan programa sidneyden vidanjörüyle katılıyor. daha önce 1 evlilik geçti başından ve onlarca kız tarafından sağ framede reddedildi. talip oolmak isteyen ve başka adaylar istiyorum diyen varsa pm ve başlık.
  4. 4
    ikinci adayımız aklı cezbeden kinayeci. kendisi florida sahillerinden katılıyor programımıza ve kendime yeni metresler arıyorum diyor. tavrı çok net. kendisi zaten pis bir adam. neyse o da amerika'dan buraya mikrodalga fırınla geldi.
  5. 5
    üçüncü adayımız berlin. kendisi havana'dan katılıyor programa ve beni ihrama soracak, kapatacak özhakiki bir müslüman koca adayı arıyor. en az 4 çocuk istiyor. programımıza derin dondurucu ile geldi, soğuk nevale.
  6. 6
    dördüncü adayımız kıspettençıkangötebağdattangelenyarrak. programımıza nereden katıldığı malum, elinde keleşlerle geliyor. 3 karım var 4. alıp rabia oluşturacağım diyor. racon kesmiyor, kafa kesiyor.
  7. 7
    Georgia/savannah'tan katıldığım program... bir savannah kedisinin sahip olduğu tüm özelliklere sahibim... taliplerimin de en az benim kadar kedi olmasını tercih ediyorum... yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

    miavv.
  8. 8
    beşinci adayımız elferya. programımıza sinop cumhuriyet'inden katılıyor. oradan kağnılarla geldi. yarışmacı beyleri çok ılık buluyor ve kendine yazacak güzel bir kız arıyor. son derece ılık bir elfimsi.
  9. 9
    moriyana isimli yazara talip olarak katılmak istediğim yarışma. belki bir kedi değilim ama çok iyi kedi keserim, dinlere inanmasamda aşka inanarım.
  10. 10
    moriyana da adaylarını bekliyor. 6. adayımız moriyana'ya da talipler gelsin çaylar içilsin.

    Arada oynamayalım mı?

    www.youtube.com/...

    oh oh.

  11. 11
    moriyana ile no god religion lie'ı kırmızı odaya alalım. bakarsın çay içmeye karar verirler. olmazsa oralet de verebiliriz. öyle de tatlı bir program.
  12. 12
    no god no religion adlı yazarın mal varlığını öğrenmek istediğim program...
  13. 13
    seyirci olarak katıldığım programdır.

    yalnız no god religion lie ile moriyana'yı ben pek bir yakıştıramadım.. bana kalırsa bağdattan gelen kardeş daha uyumluydu.. yine de bir çay içsinler derim.
  14. 14
    7. adayımız fidel kadastro. kendisi küba'dan kısıtlı imkanlarla katılıyor. yol parası yok, son derece de fakir, ağzı ve çorapları da kokuyor ama varsa çay ve puro içecek bir talibim alırım bir dal diyor. adaylarınız bekliyoruz.
  15. 15
    psikolog/aşk doktoru/ilişki uzmanı olarak katılmak istediğim program. her türlü sorunlar için.
  16. 16
    Varsa iyisinden bir avrat alayım dediğim programdır.
  17. 17
    8. adayımız curtisgiller'den. sözlükteki pek çok kişi gibi o da kendine hatun arayışında. izdivaç bizim işimiz, sen bana bırak gerisini merak etme diyor. yarışmaya rodos adasından şovalyelerle geliyor. ananı s2m bu ne kalabalık.
  18. 18
    koca istiyorum gel beni al.
    www.youtube.com/...
  19. 19
    ben no religion no god tan elektrik alamadım. o yüzden yoluma başka talipler ile devam etmek istiyorum. eğer sakıncası yok ise kıspettençıkangötebağdattangelenyarrak ve bilocangöklerde ile aynı anda görüşmek istiyorum.
  20. 20
    (bkz: bence bi çay içsinler)
  21. 21
    ortam kalabalıklaşmadan berlin ile görüşme odasına girmek istediğim program.

    ben florida o havana bi yüzme mesafesi.*
  22. 22
    tuzruhu hanıma demek istediğim bir sözüm var.

    sen geçen akşam benimle telefondan mesajlaşmadın mı ? şimdi burada neden tanımamamazlıktan geliyorsun ?

    yunow buradan şikayet ediyorum...
  23. 23
    9. adayımız rauf albay. programa yazlığından bir arabadan kaldırdığı cam sileceği ile katılıyor. bir emekli maaşı ve sayfiye nezih bir mekanda evi var. hayatının son deminde onu ayağa kaldıracak bir kadın arıyor. taliplerine duyrulur.
  24. 24
    gülmekten katıldığım program..

    takipteyiz..

    çay önemli tabi.
  25. 25
    tek dersten kalan öğrencinin açıklamalarının ardından stüdyoda gergin anlar başladı.....