kayıt

sapyoseksüel

  1. 1
    bir çeşit beyin/zeka/akıl fetişizmi. karşısındakini değerlendirirken sixpack'ler ya da dolgun göğüslerde baya önce bilgi dolu bir kafa, iyi laf yapan bir ağız, iyi espriler falan geliyor. yani sapyoseksüel bir kişiye göre grubun alfası sessiz, mülayim, yakışıklı olmayan, tıfıl ya da oldukça yağlı bir abimiz olabilir.

  2. 2
    zeki insanlara karşı cinsel istek ve arzu hissetme durumu, içinde bulunduğum seksüalizm.
  3. 3
    Yine bir hortlatma ile yüz yüzeyiz. Ancak bu tanımı üzücü biçimde ilk defa duyuyorum. Çünkü kendimi yüksek oranda gördüm bu sözcükte. Tanım ortada ancak bana ilginç gelen yanı cidden tamamıyla zekaya bağlı bir arzu hisseden insan var mıdır? Yani kendimi düşününce tamamıyla sapyoseksüel olmadığımı görünüşe düşük miktarda da olsa önem verdiğimi görüyorum. Eğer ki böyle insanlar varsa saygım sonsuz. Gerçek anlamda sonsuz.
  4. 4
    pbs.twimg.com/...
  5. 5
    Hala bulunamadı. Hala sapım. Nys.
  6. 6
    sapyoseksüel
  7. 7
    cümle içinde kullanılası bi kelime.

    seks satar sonuçta...

    edit: oha 3s kuralını buldum.
  8. 8
    (bkz: beyin kıvrımları götünden güzel olan kız )
  9. 9
    bir erkek olarak talibim. (bkz: ah yerim)
  10. 10
    Kendisini bu kategoride görenlerin %90'ının dahil olmadığı kategori. Kolay değildir sapyoseksüel olmak, hele Türkiye'de.
  11. 11
    her ne kadar kişi sapyoseksüel olduğunu iddia etse de benim düşüncem son raddede iş dönüp dolaşır hoşlanılan kişinin fiziksel çekiciliğine gelir. aksini iddia edeni samimi bulmam.
  12. 12
    bir insanın fiziğinden, güzelliğinden, yakışıklılığındna ziyade onun zekasına, kelime bilgisine, aklına, entelektüelitisine ilgi alaka gösteren kişidir.

    ona ufak hıncal uluçluklar yapın...
  13. 13
    tam olarak entelijansiya olayıdır. mesela tomris uyar dönemin en entelektüel kadınlarından biriydi. ve kendisine 5 ünlü şair aşık olmuş, aşkına şiirler yazmıştır. bu 5 güzel adamın hiçbiri tomris uyar'ın güzelliğini çekici bulmamış, hepsi de sosyal zekasına hayran kalmıştır.

    ama şöyle bir gerçek var, "ben tipe bakarım, fiziği düzgün değilse yakışıklı/güzel değilse ilgilenmem" cümlesinin hakaret kabul edildiği memleketimizde "ben sapyoseksüelim yeaa" demek çok popülerleşti. entelijansiya'nın anlamını bile bilmez. ha mesele o da değil. kimse salak insan insandan hoşlanmaz. güzelliği/yakışıklılığı kadar zeki olsun diyin, sıyrılın. ama yok ben sapyoseksüelim demeyin öyle kolay kolay. sapyoseksüel insan sosyopatlardan hoşlanır. hatta stockholm sendromu ekseriyetle sapyoseksüellerde görülür. yani dolaylı olarak psikolojik sorunları vardır da denebilir sapyoseksüel insanların. ben böyle bi kişiyle tanıştım. açıkçası pek de sağlıklı görünmüyordu bence de.
  14. 14
    (bkz: senin beyin kıvrımlarını sikeyim)
  15. 15
    (bkz: birader öbür entry'leri de taşı bari sik gibi kaldık biz)
  16. 16
    www.youtube.com/... nedir
  17. 17
    www.exkutupsozluk.com/...
  18. 18
    pbs.twimg.com/...

    i.imgur.com/...
  19. 19
    insanların tipine göre değil ama zekasına göre seven fetiş ama cinsel ilişkilerini nnasıl yapacaklar satranç oynayarak mı??
    (bkz: satranç)
  20. 20
    twitter.com/...
  21. 21
    Ele ayağa düştü.
    Herkes sapyoseksüel anacım.

    Yavrum sen kendin gerizekalısın zaten nasıl birilerindeki mevcut zekanın farkına varıp hoşlanabiliyorsun, diyeceğim ama diyemiyorum.
  22. 22
    benim bi arkadaş böyle hiç çekilmiyor vallahi gram havalı falan da değil anam "maria çocuuk fizikçiiii" falan diye kafa ütülüyo kızım diyorum sakin ol.

    sapyo falan olun olmayın demiyorum. ama bokunu çıkarmayın.
  23. 23
    (bkz: sapyoseksüellerin "sap" aşamasında kalması)
  24. 24
    Eser miktar entelektüel olanların hemen kendini koyduğu ama aslında %99'luk kesimin yine fiziğe boya posa yada göğüs kalça endeksine baktığı bir seksüel uyarım çeşidi.
  25. 25
    Salgını var bu aralar dikkat etmek gerek.
    Erken kalkan sapyoseksüel oluyor amk yerinde.