kayıt

sailor uranus

  1. 1
    asıl adı uzak gökyüzü kralı anlamına gelen ten'ou haruka olan sailor moon karakteri. Kanımca butch ve sporcu olmasından dolayı diğer tüm kızlardan daha güçlüdür. Cümle aleme ayar vermekten çekinmez ama sevgilisi olan michiru yani sailor neptune'e karşı adeta kedi gibidir. Tabi ülkemizde yayınlandığı dönemde çiftimizin sevgili değil kuzen olduğu gibi saçma ötesi bir dublaj yapılmıştır. Neyse efendim kendisi sailor moon evreninin en karizmatik, en cool, en harikulade savaşçısı, pek çoğumuzun çocukluk aşkıdır.
  2. 2
    Homofobik bir insan olmamı engelleyen en önemli karaterlerden biridir. Evet çocuk yaşta iki kızın aşkı??? dedirtir ama yadırgatmaz da kendini. Yıllar sonra japonca orijinal dilde altyazılı izleyince seiyuusunun başarısıyla karizması daha da bir tavan yapmış olan senshidir ayrıca.
  3. 3
    ay savaşçısını yalayıp yutmuşluğu vardır.

    temsili
  4. 4
    kuzenim dediği sailor neptune ile gönül ilişkisi vardır.

    tabi biz trt'den izlerken bunu çok anlayamadık ^^
  5. 5
    tum savascIlarIn icinde,en enn sevmedigim karakter aha da budur. ekurisi neptun'u de sevmiyorum ama bunu elime verseler bogarIm. homo oldugu icin sevmezdim eskiden itiraf ediyorum ama tekrar izleyince homoluktan degil de kaba ve umursamaz tavIrlarI,ayrIca tam bir kova burcu kadInI olmasIndan gIcIk oldugumu anladIm.evet 27 ocak dogumludur bir nevi yarIn dogum gunu
  6. 6
    dun s sezonunu izlemeye baslamistim, bu vatandasI gordum gIcIk oldum yine. seslendiricisini cok severim (bkz: megumi ogata) baska animelerde hep favori karakterlerimi seslendirir. ama neden burda en sevmedigime denk gelmis bilmem?!

    t: bugun dogum gunu olan sailor moon karakteri.