kayıt

entry girilsin diye dine sallamak

  1. 1
    entry sayısında düşüşler yaşanınca tartışma yaratacak hassas konuların başlıklarını kışkırtıcı şekilde açmak eylemidir. bir değildir iki değildir. gündüz saatlerinde bizzat yöneticiler tarafından dinle "dalga geçilen" başlıktan sonra gece gelip bakıyoruz ki seri halde yardırılmış. hadi ben iki gün sonra siktirip gidiyorum da çok komik oluyorsunuz lan. daha önce de yapılmıştı buna benzer durumlar ama bu kadar da rezil olunmaz.
  2. 2
    ahmaklığın önde gidenidir.

    zaten yılda bir giriyorum şu siteye iyice soğutuyorsunuz siteden
  3. 3
    olmayandır efendim. tanıma bak tek kelime tanım. olmayandır ne lan böyle tanım yapmazdım ben. neyse efendim sözlüklerde olur böyle şeyler. bazen siyasete yüklenilir ki seçimlere doğru artık kusucak hale geliriz siyasetten çünkü ilgisi olan olmayan klavyeden sallar durur. e sonra maden ocağı patlar herkes o başlıklara yazar. sonra sözlüğe bilgi ve kültür saçan elit (ahlaklı da) bir insan gelir yani ben herkes onu konuşur. sözlükler böyledir azizim bir akım gelir o gider diğeri gelir. yarın din konuşulmaz başlıklar mazide kalır belki de gerçekleşmiş büyük istanbul depremi konuşulur ha ne dersiniz?
  4. 4
    saçmalığın daniskasıdır.

    gün itibariyle böyle bir şey yapmaya gerek yoktur, mevcut fenerbahçe beşiktaş maçından 1000 tane başlık açılır. ancak iş din olunca konuşmayı bile yasak adleden zihniyet hemen yaftalamaya hazır durumda.

    tek bir dine de değil bütün dinleri baz alarak yazılan girilerde sadece 1 kez trollük yapmış birine atılmış pis bir iftiradır. varsa cevabınız somut donelerle oraya bile yazmanıza gerek yok bana ulaşın yeter. zira şu an bunu yapan 2 arkadaşla özelden devam ediyorum.
  5. 5
    bazılarının sözlüğü bize öğretmeye çalıştığı başlık.


    tamam dine gir siyasete gir ona laf yok zaten. Dozunda bırak bir şeyi illa yükleneceksin diye sol frame'nin ebesini bellemene gerek yok
  6. 6
    manyak manyak konuşmayın ne sallaması dine sallama olmaz tövbe haşa.
  7. 7
    din inaçtır bu başlığı açan ne sallaması hayal mi görüyorsun tövbe ya.
  8. 8
    (bkz: Girdi girilsin diye bot yazar kullanmak)
  9. 9
    (bkz: dinime söven müslüman olsan bari, o sen olsan bariiğğ öfff sen olsan bari)