kayıt

bakireyken hamile kalmak

  1. 1
    bakire olmaya rağmen gebe kalma durumudur.
    yani Sürtünme şeklinde bir ilişkide, erkeğin cinsel organı vajene girmeden de spermlerin bulaşması sonucunda kadın, hamile kalabilir ama kızlık zarı duruyor olabilitesi hali.
  2. 2
    10, 100 ,1000 ,milyon da bir anal sex sonucu ortaya çıktığı varsayılır...
  3. 3
    sıkıntısız anal sex sonucu olma ihtimalinin yüzzzz milyon baloncukta bir bile olmadığı durum. lakin anal seks sonrası anüsden dışarı kaçabilen spermler yolunu şaşırırsa. : ((((((
  4. 4
    unisex bar tuvaletlerinin dezavantajıdır.

    benim masturbasyonunu yapıp da gelmiş hanım kardeşimi hamile bırakmaya kimsenin dölü yetmezdi oysaki.
  5. 5
    Hz. Meryem'e bahşedilmiş bir hede.

    (bkz: Hz isa)
  6. 6
    bir kaç sene bir gazete sayfasında okumuştum. adamın birisi daha doğrusu hayvanın birisi havuza boşalıyor. daha sonra havuza giren genç kız spermlerin yumurtalarına girmesi sonucunda hamile kalıyor.
  7. 7
    çölde kutup ayısı tarafından s*kilmek ile eş değer olan hede.
  8. 8
    (bkz: kapıya kadar geçirmek)
  9. 9
    Bir erkeğin hamile kalması kadar olasılığı olan hede.

  10. 10
    (bkz: hakkında bu kadar çok yazılınca öldü sandım)
  11. 11
    (bkz: meryem ana)

    (bkz: meyrem ana)
  12. 12
    mümkünatı yoktur. fakat toplumun kadına bakış açısından mütevellit bariz yalandır çoğu bakirelik muhabbeti. (bkz: yohhh .amına)
  13. 13
    Ne gerzek insanlar var ya. Ulan doğum esnasında bekaretini kaybeden var siz ne diyosunuz değişikler? İmkansızmış hagaga. Sözüm ona yıllarca deneyip gözlemlemiş de öyle konuşuyor.

    Üç günde bir Milliyet haberlerine konu oluyor böyle insanlar.

    Hiç olmadı bekaret nedir diye sorgulatıyor insana. Sadece bir zarın deformasyonu mudur bekaret, yoksa "aşkım acıyo yeter" de bekaretin ortadan kalkmasına sebep olabilir mi?
  14. 14
    teorik olarak da pratik olarak mümkün olabilir; lakin kim neden istesin böyle bir şeyi? meryem ana'ya hayrandır, onun gibi olmak istiyordur belki. hatta doğurduktan sonra bile bakire kalabilir, o kadar ileriye götürmek isterse. doğal yollardan olmayacağı aşikar tabii, belki seks yapmaya karşıdır. sekisten nefret ediyordur; ama bir yandan da çocuğu olsun istiyordur. bu yüzden bir operasyonla yumurtalıklarına sperm enjekte ettirip sonra bebeği sezeryanla doğurur. rektovajinal fistül vardır da anal ilişki sonrasında olmuştur desem bu çok fantastik olur. spermlerin çok kabiliyetli birer komando olmaları lazım. siz zahmet etmeyin, ben kendi derdimi sikerim.
  15. 15
    mumkundur. sezaryenle dogum yaparsa bakireyken dogum da mumkundur.

    hamilelik esnasInda alttan muayene yaptIrmamak kaydIyla tabii.