kayıt

estetik ameliyat yaptırmak

  1. 1
    hiç bir sağlık sorunu olmadan bile sadece kişiyi mutlu ettirecekse yaptırılacak ameliyattır .önemli olan hayata bir kere gelmiş kişinin mutlu yaşamasıdır ve burnu düzeldiği zaman daha mutlu daha kendisine güvenli yaşayacak ise hiç durmadan koştursun doktora .
  2. 2
    bir kez yapınca alışkanlığa dönüştüğüne inanıyorum.
  3. 3
    dövme yaptırmak gibi bir kereden sonra kesinlikle alışkanlığa dönüşen eylem.
    yakın zaman ikinci operasyonunu olmuş biri olarak söylüyorum; şimdilerde acaba sırada neremi yaptırsam dedirtiyor. resmen şımarıklık ama olsun, doğal güzellik algısına karşıyız. (bkz: asdfghjklşi)
  4. 4
    günümüzde tıpta teknoloji kullanımının artması ve maliyetlerin ucuzlamasıyla herkesin erişebiliyor olması güzel. sonuçları açısından da çok güzel, oldukça başarılı sonuçlar doğuruyor. estetik zevke sahip kendisini ve olmak istediği kişiyi iyi belirlemiş insanlar baya puan topluyor bu şekilde.

    öte yandan uzun süreli ilişki kuracağım birinin estetikli olmasına karşı bir ön yargım da hala var. tamam şimdi taş gibi oldun fakat 60 yaşında neye benzeyeceksin? bu sorunun cevabı halen muallak.
  5. 5
    Sağlık sektörünün sağlam ticari kısımlarından birini oluşturur.
    Paranın yettiği kadarıyla yapılmayacak kadar önemli bir konudur.ne şartlar altında yapıldığını bilmeden iyi bir bilgilendirme almadan yaptırmamak gerekir.
    Sağlıksız bir işleme dahil olacağınıza Pet şişede dudak emüklemenizi tercih ederim.
  6. 6
    vücudunuzda gözle görülür bir deformasyon yoksa gereksiz bulduğum ameliyattır. ille de dudağım büyüsün, burnum küçülsün, gözlerim belersin, memelerim dikelsin derseniz de sizin tercihiniz. bu arada günde 5 abaza yavşıyorsa ameliyattan sonra bu rakamın kendini katladığını görüp memelere iğne batırma çalışmayın xd
  7. 7
    Günümüzde gidip marketten sebze meyve almak gibi oldu.
    İnstagram'a girdiğim an sürekli birilerinin estetik yaptırıp cerrah tavsiyesinde bulunduğunu görüyorum.

    Dış görünüşe verilen önem insanları o kadar ele geçirmiş ki ihtiyacı olmayan da estetik yaptırıyor. İşin ucu artık çoktan kaçtı.

    Tabi ki bir insanın kendini iyi hissetmesi önemli ama bu derece abartılması çok tuhaf.
  8. 8
    yaptırılmasını gayet doğal karşıladığım operasyon. insanlar biraz istediği gibi yaşasın laf, söz etmek saçma ama kadınlarda gördüğüm komik bir durum var. çoğu kadın estetik operasyona karşı değildir ya yaptırır ya da yaptırmasa bile çevresine cesaret verir destekler. ama güzel bir kadından bahsedildiği zaman* hemen o estetikli ama eski halini bilmiyorsun sen diye yargılamaya başlarlar. abi kadının parası var, malzeme iyi yaptırmış olmuş. eee ne kıskanıyorsun. erkeklerde bu davranışla hiç karşılaşmadım.
  9. 9
    Bir kişide çok güzel olabiliyor, yani eskiye nazaran güzelleştiği bir gerçek ama bir grup insana bakıldığında hepsi fabrika ürünü gibi oluyor.

    Örneğin aktrislerin tamamı aynılaşıyor. demet özdemir nere hande erçel nere ama tonla estetik müdahale sonrası benzer hale geldiler neredeyse.

    Hepsinin çene aynı, burun aynı, dudak dolgu... Ulan gözü değiştirmek, bunu aklım almıyor.
  10. 10
    İnsanlar kendisi olmaktan çıktı, herkes tek kişi. Dehşet verici şekilde estetik kaygılar güdülmeye başlandı. Her estetik, herkeste güzel olmuyor. Zorda kalınmadıkça var olanın aslı bozulmamalı. Psikolojik ya da fiziksel olarak sıkıntıya girerler ve yaptırırlar, öyle mutlu hissederler, amenna. Bunları anlıyorum ama bunu da iyice abarttılar. Bir yerini yaptıran hemen başka yerini beğenmemeye başlıyor. Bir tür saplantı haline geldi. Hayır hepsi güzel de olmuyor ki.
  11. 11
    gereklilik duyurlursa yaptıracağım şeydir.
  12. 12
    Estetik ile elastik arasında yoğurulan yüzler gördükçe midem kalkıyor. İhtiyacın varsa kendine göre olanı yaptırırsın. Amaç da doğal görünmesi ve olanı daha güzel göstermektir.

    yanaklardan kurtulmak, enter.
  13. 13
    Suyu çıkarılmasa olumlu aslında ama şu an instagram'da şeyma subaşı sandığım o kadar çok kadın var ki sayamıyorum.

    Yaptırmayın demiyorum, birbirinize benzemeyin diyorum.