kayıt

sony playstation 4

  1. 1
    sony'nin en yeni oyun konsolu...

    sanırım 7 ay sonra dağıtımı başlayacakmış...
  2. 2
    3 - 4 ay önce sony mağazasında ki görevli bize 2014 de çıkacak diye bilgi vermişti.
  3. 3
    basit olarak şu özelliği dikkat çekendir... konsol 2. el bir oynu da çalıştırabilecek yani oyun takası mümkün olacak...

    fiyatı abd'de 399 $'dan başlayacakmış...
  4. 4
    Bir atari değil.
  5. 5
    dünyanın en popüler oyunu olmakla birlikte maalesef türkiye'de en pahalı satılan konsollardandır. abd'de spiderman özel oyunu ile birlikte kara cuma'da 200 dolar'a satışa sunulmuştur. Bizde bu rakam 2000 tl civarındadır. Ancak bu konsolun oyunları da artık kırılmakta.
  6. 6
    para dışında bir şey düşünmeyen sony'nin dünya'nın birçok yerinde bol bol satmayı başarmış konsollarından biridir. yakın zamanda yemiş olduğu rekabet kurumu darbesinden sonra bir de ticaret bakanlığı tarafından sağlam bir darbe yemesini umut ediyorum. koyacağınız fiyat etiketlerini sikeyim. 60 dolarlık oyun bizde 90 dolara satılıyor fiyat açısından. adam mı sikiyonuz amk?
  7. 7
    aldıkları para kuruşu kuruşuna helaldir. oyun yapımcılarının da sony'nin de. ps4 bence ucuz bile. bana kalsa bu konsolun ederi 3000 liradan aşağı değil.

    gta 5 ve call of duty modern warfare 2 için yaklaşık 300'er milyon dolar harcandı. bu oyunlar için verilen emeğin ve ortaya koyulan bilgi birikiminin ise maddi karşılığı bence yok.

    bu tip oyunlar için binlerce kişi en az 2 yıl çalışıyorlar. ve gta 5 çıkalı 5 yıl oldu. rockstar'ın şu anki popüler oyunlarından red dead redemption 2 de muazzam bir şey. gta 5 sonrası kafa yordukları oyun.

    ve ben bu emeğe karşılık o 400 lirayı çatır çatır veririm. bir saniye düşünmem. ve veriyorum da. son kuruşuna kadar helal olsun.

    yurt dışı ve türkiye fiyat farkına gelecek olursak.. sen üçüncü dünya ülkesisin. oyunların türkiye'de oynanmasına izin verdiklerine şükredeceksin. valla benim elimde imkan olsa izin vermezdim. yalan yok.
  8. 8
    yılların klavye - mouse oyuncusu bendenizi kendisine aşık etmiş alet.

    kendisi fiyatına bilgisayar toplamaya kalksanız muhtemelen gta 5 den 30-35 fps alarak oynarsınız. 1 sene sonra ise günün oyunlarını yüklemeye bile korkarsınız bilgisayara. çünkü aletiniz şişmiş, virüsler girmiş çıkmış performans lpgli fiat puntoya dönüşmüştür. ama ps 4 öyle mi... bir kere aleti alıyorsun 4 5 sene bir üst modeli çıkana kadar her ama her oyunu optimizasyon sorunu yaşamadan üst seviyede oynuyorsun. hem de rahat koltuğuna yaslanarak.
    kontrol konusuna gelirsek. yani hep derdim bu amına koyduklarım nasıl oynuyorlar gamepadle falan diye. yaklaşık 1 ayda fps türünde dahi kontrollere alışıyorsunuz. ( mouse yeteneğinize tamamen ulaşmanız 3 5 ay alır) oyun fiyatları ise bence gayet makul 100 liraya pes 2019 aldım ve 1 sene online keyfini süreceğim.

    tavsiyedir yani.
  9. 9
    oyunlarını türkçe dil desteği ile çıkaran firmanın oyun platformu.
  10. 10
    fiyatlarında indirime gidilen oyun konsolu.

    www.dha.com.tr/...
  11. 11
    Bu zamana kadar hep bağımlısı olurum diye uzak durduğum ama dayanamayıp ikinci el bir tane satın aldıktan sonra sürekli kol arızası ile sinirlerimi alt üst eden oyun konsolu. Bir kere satın aldığım kollar orjinal değilmiş ama ben orjinal diye almıştım. Satın alırken çok dikkat etmek gerekiyor hatta fotoğraflarını mümkünse yetkili bir teknik servise gösterirseniz size yardımcı olabilirler. İxirplaystation şikayet ettiğim her konuda bana yardımcı oldu örneğin, tavsiye ederim.
  12. 12
    benim için miadını doldurmuş olandır.

    sıcak bir hamburg gününde olmuştu ilk karşılaşmamız, meğer bu kadar sürecekmiş...