kayıt

person of interest

  1. 1
    cnbc e polisiye dizisidir. konusu ile daha önce izlediğimiz hiç bir diziye benzemeyen bir polisiyedir ,tamam polisiye bölümleri kavga dövüş anları tatmin etmeyebilir ancak günümüzde sadece mobese kameraları değil diğer bütün kameraların nasıl etkili kullanılabileceğini göstermesi ile oldukça ilgi uyandırır .
  2. 2
    ikinci sezon itibariyle dizi çok başka bir yere gitmektedir. harbiden oturun izleyin. ben kefilim. ha dersen sen kimsin onu da anlarım. ama beğenmezsen sana küfür etçeğin bir adam sunuyorum. kendimi. harbi diyorum izleyin. çok kral dizi.
  3. 3
    son yılların en şişirilmiş * dizisidir. sonraki bölümü izleme isteği dahi uyandırmayan bu saçma polisiye dizisi 8 yaşında çocukları belki tatmin edebilir. arka sokaklarla yarışır. vasat altı.
  4. 4
    2 sezon 16. bölümü ile kalitesini bir kez daha kanıtlamış dizi.


    ---spoiler---

    shaw adlı hatunun diziye dahil olması ile bizim harold ve john arka planda kaldılar. çok da iyi oldu çok da güzel oldu. bi ajan olmak bin defaaaa ölmek demekmiş onu anladık. klasik türk dizi izlecisi olarak; john ile shaw birlikte olsunlar yha.. jkhsakd. olayları birbirine bu kadar güzel bağlayabilmelerine hayranım.

    size taksi çağırmaz mistır finç. yeni bölüm gelse de izlesek.


    ---spoiler---
  5. 5
    dizi mag puanı 9.7. imdb puanı ise 8.3. puanlamaya katılsam ben de bi 9 veririm heralde. son yıllarda yapılmış en iyi yapım kanımca. arşivlediğim tek dizi ayrıca. gelecek vaat ediyor zira. aman bitirivermesinler de izleyelim bi 5, 6 sezon.
  6. 6
    oyuncu kadrosunda michael emerson'un da olduğu muhteşem bir dizi. özellikle bölüm aralarına ve sonlarına yerleştirilen müzikler efsanedir, güzeldir, mükemmeldir. başlasa da izlesek artık
  7. 7
    3. sezon 20. bölümü de izleyicisi ile buluşmuş dizi.

    -- spoiler --

    harold finch'in numarası çıkmadan indirecekler. carter zaten patates oldu.

    -- spoiler --
  8. 8
    3. sezon 21. bölüm;


    -- spoiler --

    harold, eski manitasını kurtarmak için patates olmayı tercih etti. samaritan beta sürümünde iken çok çektirdi. 3 sezon boyunca finch'in ağzından ilk defa, ''hepsini öldürün'' cümlesini duymak biraz olsun tırsıttı. shaw yine şov peşinde amk.

    -- spoiler --
  9. 9
    gün itibari ile başladığım dizidir.

    edit: ilk sezondaki muhteşem jeneriği koymazsam olmazdı.
    www.youtube.com/...
  10. 10
    efsane bir 3. sezon finali yapmış dizi.

    deus ex machina bölümün adı. bundan sonrası spoylur olsun. evet, lur.


    -- spoiler --

    samaritan aktif hale geldi. vigilance'ın decima'yı desteklediğini çözmüştüm. sonuçta iyi-kötü kargaşasında iyinin değerinin bilinmesi için bir kötü lazımdı. kötü'yü kendin yaratırsan ve onu istediğin şekilde kullanırsan iyi olmasan bile (ki değilsin decima) kötü'ye nazaran iyi kabul edileceksin.

    vigilance'ı kullanarak devletin verilerini ele geçirdi decima ve samaritan'a yükledi. artık gün decima için tanrıyı oynama günüdür. bizim ''the machine'' geri planda kaldı gibi. bölümün adından da anlaşılacağı gibi iki makina iki tanrı oldu ve bu makina tanrıların kapışmasını göreceğiz. samaritan yeni ve daha güçlü. henüz emekleme aşamasında olsa da the machine'i solda sıfır bırakıyor. holy shit. gerçek ''deus'' finch, reese ve shaw'ın yanında olsun. hadi groves'un da olsun madem.

    michael emerson bebeyimsin...


    -- spoiler --
  11. 11
    arka sokaklar kıvamında yani her bölüm başka bir olay ve karakterlerin karşınıza çıkan, arkadan da geniş bir olay kurgusuyla ilerleyen nypd polisiye dizisi. bazen hep aynı şeyler deyip sıkılabiliyorsunuz ama bazende öyle bir yerde kesiyorlar ki merak ediyorsunuz. ara ara izlenebilir. başrolde ki james caviezel kuulluğunu konuşturmuş maşallah ya.
  12. 12
    Tr. Şüpheli şahıs.
  13. 13
    4.sezonun ikinci bölümüyle tam gaz devam eden harika dizi. ta ilk bölümden beri izliyorum ara ara temposu düşse de ana konudan hiç sapmadan buraya kadar geldiler. ayrıca arka sokaklar kıvamında diyenler olmuş bütün emniyeti toplasan bir fusco reyiz etmez be demek istiyorum onlara. saçmalamışlar yani.
  14. 14
    yönetmenliğini Jeffrey Jacob Abrams'ın yaptığı ilk iki sezonu efsane giden dizidir.

    lost çok bozdu'ya çevrilmesin diye dua ettiğimdir de.
  15. 15
    en hızlı sezon başlangıçlarından birine imza atmış bulunmakta. aynı hızla da devam ediyor şimdilik.
  16. 16

    -- s434 spoiler --

    gittikçe mükemmelleşen dizi. kardeşlik baya sağlam organizasyon anlaşılan. liderleri de fena.

    -- spoiler --
  17. 17
    s4e4 bölüm sonu parçası .
    emiliana torrini - gun
    www.youtube.com/...
  18. 18
    kurgu konusunda her bölüm kendini aşan muhteşem dizi. nazar değmesin ama daha ne kadar seviyeyi yükseltecekler bilemiyorum.
  19. 19
    4&6 ile ileriye dönük soru işaretleri bırakan dizi.
  20. 20
    michael emerson'ın tek başına alıp götürdüğü, ilk iki sezon kurguda efsaneleşmişken son sezon maalesef yerlerde sürünen dizi.
  21. 21
    Hızını kesmeden devam eden mükemmel kurgu ve kaliteye sahip dizi.

    (bkz: Shaw evlen benimle)
  22. 22
    Shaw öldü aq batsın bu dünya!

    www.youtube.com/...
  23. 23
    bu diziyi yazan insan olamaz dedirten dizi.
  24. 24
    ilk 2 sezonu efsane olmuş, 3. sezon da idare etmiş, 4. sezon ise maalesef senaryo ve kurgusu ile yerlerde sürünürken 11. ve 12. bölümler ile istedikleri zaman ne kadar sağlam bir potansiyele sahip olduğunu göstermiş dizi.
    çok ama çok iyi, soluksuz geçti bu son iki bölüm.
    böyle sürsün! rutine bağladıkları zaman can sıkmaya başlıyor çünkü.
  25. 25
    biraz spoiler gibi olacak ama, 1. sezonunda bir bölümünde, paralarını ayakkabı kutularına saklayan bir borsacıyı konu almıştır. bu mühim olay, ak partimizin entelektüel seviyesini göstermektedir. demek ki bizimkilerde izliyor.