kayıt

hiç gelmeyecek birisini özlemek

  1. 1
    Şu aralar yaşadığım bi duygudur. böyle sikimsonik, böyle iğrenç, böyle pis bi duygu görmedim ben. bi de sevdiğini sanarsınız da aslında sevmemiştir ya, bu daha da bi beter. ikisi birleşince ise intihar sebebi, yaşama sevincini öldürücü hareketler bunlar.
  2. 2
    Hiç gelmeyecek birisini beklemekten yeğdir.
  3. 3
    hiç gelmeyecek birini özlemek saflık değil;
    aşktır....
  4. 4
    (bkz: hiç gitmeyecek birisinden nefret etmek )
  5. 5
    resmen sonsuzluk çerçevesi içinde gelişir. özlüyosun gelmiyor özlüyorsun gelmiyor sonra az özlemeye başlıyorsun sonra unutuyosun özlemeyi haydaaa bi şeyden akla geliyor bir kez daha özlemeye başla.

    (bkz: kısır döngü)
  6. 6
    insanın kendi kendini kandırma biçimidir. e gelmeyecek biliyorsun ama burnunda kokusu var. e sevmiyor seni biliyorsun ama ona ihtiyacın var. e artık başkasına ait biliyorsun ama hala bekliyorsun beklediğin yetmiyor bide özlüyorsun. yapma ziyan olursun
  7. 7
    Onun gibisi olmayan
  8. 8
    bomboktur.
    hele ki bide hasretini çektiğin kişi ile henüz hiç tanışmamışsan.
  9. 9
    var böyle bişi sözlük.

    bazen bi şekilde çok iyi anlaştığınız bi adamı kaybedersiniz bişi yokken. oysa ne gülmüşlüğümüz ağlamışlığımız destek olmuşluğumuz vardı. beraber battık çıktık.

    sonra noldu. bok oldu.
  10. 10
    Ölmediyse umut vardır.
  11. 11
    beynin sigortasıdır .
  12. 12
    tuaf bir durumdur. belki bir umuttur.
  13. 13
    Umudunu kaybetmek üzereyken kendine bir sürü yeni umut yaratmaya çalıştığın zamanlardır.
    Özlemek, kelimesinin hakkını tam anlamıyla vermeyi başardığın dönem bu dönemdir. Aramaya kalkarsın, çalmadan kapanır telefon. Konuşmaya kalkarsın, sen daha tek kelime etmeden kaybolmuştur o siluet.
    Onun orada tek bir kirpiği düşse senin için acır, oysa senin canın çıksa o dönüp bakmaz.
  14. 14
    Aptallıktır, ötesinde ezikliktir.
  15. 15
    özlem duyduğumuz şeylerin derininde; arzuyla durumu benimseyip arzuladığımız geleceği yaşamamız vardır. Çünkü bir arzuyu benimsediğimize, onu yaşarız içten içe. bununla birlikte anımsadığımız yani kendimize gerçeklik yarattığımız duyguların çatışmasına; özlem diyoruz.
    Arzuladığımız şeyi nasıl mı yaşarız ? Arzuladığımız geleceği arzularken aslında benimseriz, içinde oluruz. Meditasyon gibi.
  16. 16
    Vazgeçmediğiniz sürece, uzun sürecek ve uzun acı ve can çekiş terapileri yaşatacak olay. Arkadaşlar bunu unutmayın. Aşık olmak, sevmek, sevilmek güzel şey. Lakin bütün bir ömür tek bir kişiye- hele de değmiyorsa- adanmaz. Biz film setinde yaşamıyoruz. Gerektiği yerde vazgeçeceksiniz ki hayatınızı devam ettirebilesiniz. Elbet acıtıcak, kanatıcak hatta gerisinde irin bile bırakacak. Ama derin bir nefes aldığınızda bile (o size hayat veren şeyden bile ) bir saniye sonra kurtuluyorsunuz. Siz birine sapladınız diye ömür böyle mi geçecek.

    Bazı özlemler vardır.. tam kelime anlamı bile karşısında yetersiz kalır. Bir ölüyü özlüyor olabilirsiniz mesela. Bir hayatı özlüyor olabilirsiniz mesela (tam hakkıyla yaşanmış bir hayatı). Bir kokuyu özlüyor ve ony hiçbir şekilde duyamıyor olabilirsiniz. "Onun kokusu" falan demeyin. En derinlerden bir sürü şey çağrıştıracak bir kokudan bahsediyorum. Bunları özleyip kavuşamamak çok daha acı emin olun.

    Bakın ne yaşamış olursanız olun. Size bu cümlenin devamı olarak umut var demeyeceğim. Ama umut doğurabilirsiniz bunu diyeceğim. Bakın, hayat.. o kadar uzun ki. Yapılacak o kadar çok şey var ki. Başınıza en acısı gelmeden iç huzurunuzu her seyden üstün tutarak buna tutunmaya çalışın.

    Hala elinizdekine bakıp mutlu olabileceğiniz birkaç sey varken. Onlara bakın da mutlu olun. Giden gitsin. Varsın gideceği yere. Hatta bakıp deyin ki bu mutlu gittiği yerde o zaman bana düşen tek şey var.. var olmak.

    Var olamayan herkese...
  17. 17

    bazı özlemler vardır.. tam kelime anlamı bile karşısında yetersiz kalır. bir ölüyü özlüyor olabilirsiniz mesela. bir hayatı özlüyor olabilirsiniz mesela (tam hakkıyla yaşanmış bir hayatı). bir kokuyu özlüyor ve onu hiçbir şekilde duyamıyor olabilirsiniz. "onun kokusu" falan demeyin. en derinlerden bir sürü şey çağrıştıracak bir kokudan bahsediyorum. bunları özleyip kavuşamamak çok daha acı emin olun.
  18. 18
    Asla gelmeyecek. Asla. Lafta da değil he, bir daha asla aynı gökyüzü altında nefes alamayacak, bir daha gözümüz aynı buluta ilişemeyecek. Nedeni başkasını sevmesi veya evli olması veya beni sevmemesi falan değil. Aramızda iki farklı dünya var. İki farklı dünya
  19. 19
    Ben seni sevmekten değil sadece senden vazgeçtim diyen mal platonik eylemi.
  20. 20
    Gittiğinden emin değilim ama gelmeyeceğinden Eminim.

    Çok özlettin.
    Çok özledim.

    Burnumda tütüyorsun, sözlerin kulaklarımda, çirkinliğin rüyalarımda...

    Üzüldüğümde sana koşmayı, ağladığımda boş yapma demeni, herkese ‘en çok beni seviyorsun demi’ diye soru sormanı ve zorla istediğin cevabı alışını izlemeyi, her halime çirkin demeni, senle geçen günlerimi, koca üç yılı özledim.

    Sarhoşkenki şapşal halini izlemeyi istiyorum yine.
    Otobüste uyurken kafanı tutamamanı görüp gülmek istiyorum.

    Mesajlarıma saniyesinde cevap vermene, herkese yalan söylerken bana olan dürüstlüğüne muhtacım.

    Dön demeye yüzüm yok ama dön.

    youtu.be/...