kayıt

her şeyi bırakıp gitme isteği

  1. 26
    her sey bitti derken cIkIp gelen insanla yapIlmalIdIr. yani yapIlsIndIr.
  2. 27
    bir sürü imkansızlıktan dolayı ertelenendir aynı zamanda. bir an önce gitmesi gerekir yoksa yapamıyorum diyerek canı da sıkar insan.
  3. 28
    bu sefer başarabileceğimi düşündüğüm eylem, müthiş bir deşarj yöntemi ayrıca.
  4. 29
    Bir dağ başı yalnızlığı istiyorum her şeyden uzak bir nebze huzur, mutluluk ve bir de yanan ateş olursa sşayet tadından yenmez
  5. 30
    Çok denedim fakat her seferinde yine bıraktığım şeyleri geri toplayıp döndüm. Ne kadar kaçarsan kaç o yine de seninle geliyor. Önemli olan kaçılan şeylerin üstesinden gelmek, gelinemiyorsa da kabullenmek. Maalesef durum bu.
  6. 31
    Çok istiyorsa her şey beni bırakıp gidebilir ben bir yere gitmiyorum. Canımızı sıkanın canını sıkmaya devamkee.
  7. 32
    aradaa sırada aklıma geliyoorr geldiği gibi de gitmeyii bilmiyor sözleri eşliğinde okudum başlığı.
    www.youtube.com/...
  8. 33
    Özellikle Üst üste yaşanan yıpratıcı olaylardan sonra gelen istektir. Fakat şu sıralar mümkün değildir.
  9. 34
    www.youtube.com/...
  10. 35
    Bazen ben de depreşen istektir her şeyi bırakıp köye gitme isteğim oluyor.
  11. 36
    Gizemabla'ya gelmesini dört gözle beklediğim istek.
    Âdeta aspiratör gibi, kapansa çok rahatlayacağız aslında.
    • ona gelen gelmiş :d
    • sana inat gitmem şeytan.
    • SAVCI DİYEREK BENİ KORKUTMAYA ÇALIŞMA ÖZÜRLÜ.
    • ÖYLE SAVCI DİYEREK BENİ KORKUTMAYA ÇALIŞAMAZSIN ÖZÜRLÜ.
    • özürlü.
  12. 37
    eski içişleri bakanı sayın murat başesgioğlu'nun bu durumla ilgili olağanüstü bir veczi vardır:

    "Gitmekle gidilmiyor ki, gitmekle gitmiş olamazsın; Gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır.”
  13. 38
    Bu isteğin aslında insana böyle bir seçeneğinin de olduğunu, çok zor olsa dahi yine de orada bir yerlerde bulunduğunu hatırlatması bakımından oldukça özgürleştirici bir yeri var. Asla kullanılmayacağı bilinse dahi onun orada duruyor olması fikri insanı rahatlatır. Mesela bir gün bana Fransa devleti tarafından bir mektup gelse ve okuduğumda asla, hayatım boyunca Fransa'ya gidemeyeceğimi öğrensem kahrolurdum. Belki normalde de gitmeyeceğim bir yerdi ama artık hiçbir zaman gidemeyeceğim, benim kararımın ötesinde bir yer oldu. Aynı şey intihar fikri için de geçerlidir. Yapmasan bile, istediğinde yapabiliyor olman, seni bir sonraki eylemine götürecek motivasyonu sağlayabilir.
  14. 39
    Her şeyi değil de bazen kendimi bırakıp gitmek istiyorum. Böyle 2 3 ay komaya soksaklar beni hiçbir şey düşünmesem. Bir kerecik yatağa yattığımda yarın neleri yapacağımı listelemesem. Bu kafa beni çok yordu.Her şeye kendimiz de dahil edebiliyorsak evet her şeyden kaçasım var.
  15. 40
    herkese gelebilen bir istek ama parası olanlar gerçekleştirir genelde.
    maddi gücümüz olmadığı için oturuyoruz oturduğumuz yerde.
  16. 41
    günümüz ekonomik şartları nedeniyle kalmadı artık. evden dışarı adımını atsan hoop gitti 100 lira. en iyisi bir yere gitmeyip evde oturmak.
  17. 42
    Her şeyi bırakıp gitme isteği, birçok insanın hayatlarında zaman zaman deneyimledikleri bir dürtü veya duygu durumu olabilir. Bu istek, çeşitli nedenlere dayanabilir:

    Kaçış Dürtüsü: Zorlayıcı durumlar, stres, baskı veya sorumluluklarla başa çıkma güçlüğü yaşayan insanlar, bu tür bir isteği hissedebilir. Yeni bir yerde başlamak, mevcut zorluklardan kaçmak gibi düşünceler olabilir.

    Keşfetme İsteği: Yeni yerler görmek, farklı kültürleri deneyimlemek veya kendini farklı bir çevrede geliştirmek isteği, bu dürtüyü tetikleyebilir.

    Rutinden Sıkılma: Monoton bir rutine sıkışmış hissetmek, değişiklik arzusu doğurabilir. Farklı bir yerde yaşamak veya seyahat etmek, bu rutini kırmak isteğini tetikleyebilir.

    Kendini Bulma Arayışı: Kimlik krizi veya yaşam amacını bulma sürecinde olan bireyler, bu isteği hissedebilirler. Yeni deneyimlerle kendilerini daha iyi tanımak ve anlamak isteyebilirler.

    Bu dürtüyü hisseden bir kişi, bu isteği yerine getirmeden önce dikkatlice düşünmelidir. Sorumluluklar, maddi durum, aile ilişkileri ve diğer faktörler göz önüne alınmalıdır. Ancak bu dürtü, hayatındaki değişikliklere yönelik olumlu bir adım olarak da değerlendirilebilir. İyi bir planlama ve düşünce süreciyle, bu tür bir değişiklik hayatınıza yeni bir perspektif getirebilir.
  18. 43
    adeta yabani hayvanlar gibi insanlardan uzaklaşma isteğidir. herkese ara ara geldiği kanaatindeyim. el verdikçe çığlık ata ata kaçın. iyi geliyor.