kayıt

ronaldinho

  1. 61
    90'ların brezilyalı top cambazı. barcelona maçı olduğunda zuladan antep fıstığı çıkartılır ve zevkle izlenirdi.
  2. 60
    YouTube'ta beyaz Show'a çıktığı programa denk geldim günün birinde. Hayallerimin yıkıldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Futbolun futbol olmasını sağlayan, bu oyunu adeta sanat eserine dönüştüren böylesi önemli bir oyuncunun bu denli mal olmasına akıl sır erdiremedim. Hiç bir efsaneliği yoktur benim gözümde... Ümit Özat bundan daha sanatçıdır yeminle...
  3. 59
    bu adamın barcelona'dan kovulduğu gün futbol değişti. artık insanlar sevdikleri oyuncular için maçları izlemeyi bıraktılar. barça bok gibiyse messi için oturup izlemiyorsun. iyi takım aranıyor, iyi oynatan hocaların takımları aranıyor. artıları var, eksileri var ama durum böyle gelişti.
  4. 58
    Eminim benim gibi zibilyon tane futbolsever için yeri apayrı olandır. Seni izlemek ne büyük şansmış.

    Antepli ev arkadaşım memleketten getirdiği fıstığı sadece Ronaldinho'lu Barcelona maçlarında zuladan çıkarırdı. Ronaldinho öyle topçuydu.
  5. 57
    Ev hapsine geçen efsane futbolcu.

    twitter.com/...
  6. 56
    Futbolundan çok türkçe bahis reklamlarını izledim. Küçüklüğümün kahramınını böyle görmek üzüyor beni.
  7. 55
    Aynı anda iki kadınla evleneceğini duyuran dünyaca ünlü futbolcu.
  8. 54
    37 yaşındaymış. Ben 40'ın üzerinde sanıyordum. Çünkü nereden baksan 6-7 senedir futbol oynamıyor. Geziyor sadece. Kendisini 3 adam programına konuk olduğundan beri sevmiyorum. Acayip saçma sapan hareketler yapıyordu. inanılmaz burnu havada bir tip. iyi ki türkiye'deki bir takıma transfer olmamış. Hiçbir katkı vermezdi. Zaten böyle kibirli, kendini beğenmiş bir tip olmasa kariyerinin sonunu bu kadar düşük seviyelerde getirmezdi. Çoğu kişinin kendisinin futbol hayatının devam ettiğinden bile haberi yoktu. Bakın cristiano ronaldo 32 yaşında ve hangi seviyede, ronaldinho 37 yaşında ve hangi seviyede.

    Gelelim kariyerine. Evet önemli bir futbolcudur. Evet müthiş yetenekleri vardır. Ama messi veya ronaldo değildir kesinlikle. Kusura bakmayın. Futbolda istatistikler, estetikten önce gelir. Bir bakın ronaldo veya messi'nin kariyerine, maç sayılarına, gol sayılarına. Ronaldinho bu açıdan yanlarına bile yaklaşamıyor. Top cambazlığıyla iş bir yere kadar gider. Futbol, geniş alanda oynanan bir oyun.
  9. 53
    bu gece bıraktı.izlediğim en yetenekli, ki bence dünya tarihinin en yetenekli futbolcusu. övülmeye ihtiyacı olmayan ama sürekli kıyaslandığı messi-ronaldo ikilisini üstüste koyup tokatlayacak kapasitede bir yıldız bu gece futbolu bıraktı. üzdün reyis. #birdevrinsonu
  10. 52
    Vallahi bu adam aşırı yetenekliydi ama kafasının içi bomboştu. Aynı maradona gibi. Maradona nasıl futbolu bıraktıktan sonra hiçbir şey başaramadıysa tahminimce ronaldinho da öyle olacak. Bir orada, bir burada göreceğiz ama tutunduğu hiçbir işte başarılı olamayacak.
  11. 51
    siyasete atılacakmış.

    twitter.com/...
  12. 50
    yeteneğine ihanet eden futbolcular listesi yapılsa ilk üçe girer kesinlikle.
  13. 49
    Futbolu televizyondan öğreten adam.
  14. 48
    senin gibisi daha da gelmez. canlı kanlı izleme şansına eriştik çok şükür.
  15. 47
    efsane. bu başlığı canladırmamın asıl sebebi de tam olarak bu aslında. hala efsane oluşu. dışarı bebeler görüyorum ronaldo mu messi mi tartışması yapan. bizim nesilde ki insanlar için bir şekilde hala var olan adam. şansı nesiliz vesselam.
  16. 46
    33 yaşından sonra türk takımlarına transfer olmadığı için futbolu birakamiyor. Totti ve gerard da aynı dertten muzdarip.
  17. 45
    hala çok klas.

    twitter.com/...
  18. 44
    eski futbolcu yeni yamyam.

    şu herife para yediren kulüp başkanının aklına sıçıyım.

    sikmediği ülke kulübü kalmadı adamın.
  19. 43
    antalyaspor'un bu seneki bombası olabilir.

    twitter.com/...
  20. 42
    o kadar başarın var o kadar paran var daha hala napmaya oynayacağım diye uğraşiyorsun. bırak efsane ol. rivaldo gibi bitirdi bu da kendini.
  21. 41
    Son olarak Peru da 2. Lig takımına yani Cienciano ya transfer olmuştur.

    Yazık oldu lan bu adama. Onca yetenek onca başarı..
  22. 40
    izlerken zevk aldığım futbolcuların başında gelen topçu.

    böylesi gelmez bir daha.

    frikiklerini hatırlamak isteyenler için.

    www.90min.com/...
  23. 39
    Racing Club de Montevideo takımına transfer olmuştur.
  24. 38
    www.kolayresim.com...
  25. 37
    (bkz: kardeş brezilyalı işte oranın kartelleri de dönektir)