kayıt

babaya söylemek isteyip de söylenemeyen sözler

  1. 1
    sevgili babacığım,
    mektubuma başlamadan önce seni çok sevdiğimi belirtmek isterim.
    sana anlatacaklarım çok mühim şeyler. daha doğrusu mühim bir şey. fakat ben yine de benden değerli olmadığını vurgulamak isterim.
    hani bir kaç sene önce 1 hafta boyunca aldığın arabanın eski sahibine bir yandan kendine bir yandan sövüyordun ya bu arabanın altı bu haldeyken ben bunu nasıl aldım nasıl fark etmedim diye. işte konu tam da bu. ben onunla azıcık yoldan çıktım şarampolümsü bir yere girdim, sonra ordan çıkayım derken sağ taraftakine girdim, sonra sola, sonra tekrar sağa derken bildiğin sekiz çizdim. sonra kendime gelip durabildim fakat senin güzelim arabanın altı bizlere ömür.
    söylediğim gibi bizlere ömür babacığım, bizden değerli değil ya.
    saygılarımla.

    biricik kızın
  2. 2
    (bkz: seni seviyorum )
  3. 3
    o kadar çok biriktirdim ki günlerce anlatsam bitmeyecek sözlerdir.

    4 yıldır yokluğunla savaşıyorum.
  4. 4
    Küçük olsam da yine dizlerine oturup sna sarılsam başımı omzuna koysam. Sana anca bir yere gidecegim zman otobuse binmeden önce sarılabiliyorum doyasıya ha bide bayramlarda.büyudukce yasanan olaylar,sozlerim ve sana yaşattığım hayal kırıklıkları dolayisiyla o kadr uzaklaştık ki senle babam :( eski güvenin yok bana eski masumiyetim yok gözünde anlıyorum ama sen benim her zman en degerlimsin kahramanımsın.ne kadr seni istemeden uzsem de bu böyle
  5. 5
    (bkz: naber la moruk ) bunu söylersem aramızdaki samimiyet bir tık daha artar diye düşünüyorum ama işte vücudumu sekize falan katlarsa diye korkuyorum.
  6. 6
    kardeslerini, yegenlerini sevmiyorum. onlardan bir hayIr goremezken bizim onlara yaptIklarImIzIn burdan koye yol olmasInI sevmiyorum, senin yuzunden onlarla muhatap olmayI sevmiyorum. onlara gosterdigin sevgiyi bana gostereydin keske.
  7. 7
    “Bu zamana kadar ailemizi rahat yaşatmak yaptığın tüm fedakarlıklar için çok teşekkür ederim. Benim için Yaptıklarının da ayrıca bilincindeyim. Sıfırdan kurup büyüttüğün, yüzlerce insanın evine ekmek götürmesini sağlayan, ‘tecrübe kazan da gel’ denilerek adeta kıçına tekme vurulan gençlere sahip çıkarak topluma kazandıran zekan ve kişiliğin benim için her zaman ilham kaynağı olacak, baba.”

    Dememem için de bir sebep yoktu ama, diyemedim işte.
  8. 8
    (bkz: abi geç oldu yat uyu istersen)
  9. 9
    çok agresifsin, sakince tartışamıyoruz bile. Buna hakkın yok.