kayıt

matematik öğretmeni

  1. 1
    branşı nedeniye sevilmemeye mahkum öğretmendir.
  2. 2
    elağzıda birde benim bizim evin aşağısında oturan matematik öğretmeni olan dayım var uğur isminde uğur dayım matematik öğretmeni valla alay etmiyorum.
  3. 3
    dershaneye kayıt olurken tek temennim: iyi bir matematik hocasıydı ve ben iyiden çok fazlasını buldum,bir öğretmenden çok fazlasını buldum. bir arkadaş,bir abi benim için...ciddi anlamda matematikte yol kat etmemi sağladı. matematiği sevdirdi... bütün şansımı da böylece onla kullanmış oldum:)
    birde Fenerbahçe maçı sözü aldım kendisinden:)))
  4. 4
    Bunu hiç sevmezdim dersle sorunum yoktu. Adam beni geriyordu genel olarak sınıfı geriyordu. Zaten son sene derste işlemedik derste uyurken yakalandıydı müdürle falan kavga ettiler fjfkkfkf. Zaten sonra atılmış.
  5. 5
    Bir öğretmen.
    Lise 1. Sınıfta dersimize giren bir matematik öğretmenimiz vardı adı lazım değil baş harfi abdullah. Kendisi 60'a merdiven dayamış muhtemelen alzheimer başlangıcı olan bir öğretmendi. Ara sıra tahtada ders anlatırken bi anda duraksar ve "ben ne anlatıyordum?" diye sorardı. Başta bizi deniyor sandık ama maalesef.
    Tuhaf hareketler yapar manasız manasız konuşur bizi korkuturdu. Umarım ölümlü dünya olduğunu hatırlayıp emekliliğini istemiştir.
    -piç
  6. 6
    matematiği sevdirecek ya da nefret ettirecek potansiyele sahip bir branş öğretmenidir.
    bazıları var ki kendilerini einstein sanıp karşısındakilere geri zekalı muamelesi yapıyor ve sayesinde matematik nefret edilen, anlaşılmayan bir ders haline geliyor.
    bazıları ise gerçekten bir öğretmen ve öğretmek için geliyor.
    özellikle de ilk örnekle karşılaşıp da daha sonra iyi bir öğretmene denk gelince matematiğe ne kadar ön yargılı olduğunu anlıyorsun.
  7. 7
    onca okul degistirdim, tum matematik hocalarIm harikaydI ama bende is yoktu. yani olmayInca olmuyor ne yapalIm. allaha emanet ders gectik hep. universitede dilci olduk da rahat ettik neyse ki.
  8. 8
    ortaokul 3. sınıftaki matematik hocamı unutamıyorum gerçekten..

    yazılı yaptı, herkes zorluğundan şikayetçi.. gelin birlikte çözelim dedi, derste çözdü..

    sınıftan bir kişi bile dinlemedi, anlamadı, itlik, serserilik peşinde eğlenceli bir ders saati geçirdik, tık demeden tahtada anlattı ve çıktı..

    2. sınava da aynı soruları sordu kitapsız, aqladıq sınavda arkadaşlara birbirimize sarılıp..
  9. 9
    Genelde istisnasız hepsi kendilerini çok komik ve espritüel buluyorlar. Bu zamana kadar ne kadar matematik öğretmeni tanıdıysam hepsinin espritüel olmak gibi bir kaygısı vardı.
  10. 10
    belki sözelden tercih yaptım ama öğretmenlik mesleğini (henüz adaylık seviyesindeyim tabi) sayesinde seçtiğim insan. her yönüyle örnek bir insandı benim için.
  11. 11
    Yıpranma payı en yüksek olan branşın öğretmeni. Sayısal zekası olana da anlatıyorsun, sözel zekası olana da. Öğrenci gözüyle bile zorluğunu kavrarsınız ama öğretmen gözüyle bakınca daha net görünüyor*. İyi bir matematik öğretmeni gerçekten hayat kurtarır. Ben şu an yaşadığım hayatı, aldığım diplomayı en çok matematik öğretmenime borçluyum. öğrenciyi bir yılda 0’dan 30’a çıkarmak kolay iş değil, hem de bir saniye bile sıkmadan bıktırmadan. Hala onun öğrettiği matematiğin ekmeğini yiyorum. Şubat ayına kadar da küçük patronumdu kendisi*

    Sağ ol, var ol Ergün hoca. Hakkın ödenmez.