kayıt

evlenmemek

  1. 1
    feminist kızların 20 li yaşlarda söylediği ama eyleme koyamadan* eylem. bir anneye ''ben evlenmicem, hayatımı yaşıcam.'' dediğinizde, genelde duyacağınız cevap ''çok duyduk biz böyle diyenleri, onlar önden gidiyor.'' olur. aslında mantıklı bir tercihtir evlenmemek ama şimdi bunu dediğim an bana direkt etiketi yapışt......... o yüzden demiyorum, isteyen istediğini yapsın.*
  2. 2
    bir tercihtir.

    genellikle günümüz gençleri, gençliğin başlarında bu kararın arkasında daha bir güçlü durabilirler. ama her fikir gibi bu da değişmeye müsaittir. kimin ne zaman, nerede karşınıza çıkacağını asla tahmin edemezsiniz.
  3. 3
    mantıklı olmayandır.
  4. 4
    Seksi resmiyette yaşamamaktır.
  5. 5
    en doğru tercihtir.
  6. 6
    desteklediğim eylem. çok seviyorsam kabul edebilirim evlenmeyi ama düşünmüyorum.
  7. 7
    zamansız evlilik zulümdür.

    bir kere gençken evlenmeyeceksin. öyle okumayıp askerden gelir gelmez karı isterim diye tutturmayacaksın. sonra bedava sigişin aslında o kadar da güzel olmadığını anlıyorsunuz. gelsin tatavalar. çocuklar olmasa bir dakika durmam boşanırım. kafamı sikeyim niye evlendim. bak olum beni dinle sen sen ol sakın evlenme. vs vs.
  8. 8
    Benim çevremdeki insanlara göre büyük bir eksiklik mesela. Nişanlanan kızları bana anlatıp kıskandırmaya çalışıyorlar falan bir ton aptallık.

    Daha yeni bitirmişim okulumu, babamın her ay kart borcu gelince geçirdiği krizleri görmeden, Kendi paramla gezip tozmam lazım diyorum fakat kafaları basmıyor. Hala düğünlere gitmezsem evde kalacağımdan bahsediyorlar.
  9. 9
    büyük bir titizlikle seçip oluşturduğum single arkadaş çevremde yaşı en küçük olan ben olarak evlenmiyor musun, ne zaman evleniyorsun esprilerine hiç maruz kalmıyorum. iyimiş böyle.
  10. 10
    Hakkında çok fazla konuşulmasını doğru bulmadığım bir konu.

    "hayat sen planlar yapıyorken başına gelenlerdir."
  11. 11
    pbs.twimg.com/... acaba vegan sevgilime burada evlilik teklif ettiğim in mi benimle evlenmedi?
  12. 12
    erkek için en mantıklı seçenektir söz,nişan,düğün masrafı ayrı boşanınca nafaka ayrı çocuk haczi ayrı evliyken dırdırı ayrı uğraşmazsınız hala evlenmek isteyenler için bir umut belki vazgeçerler diye yazıyorum,kadın nafaka arttırım davası da açabilir bu arada istediği kadar arttırabilir ödeyemezseniz hapis yatarsınız bunu da bir düşünün derim.