kayıt

eski sevgilinin ölmesi

  1. 1
    (bkz: sevgiyi zihinde bitirmek) kalbinin hissettiklerinin bittiği o an, eski sevgilinin ne kalpte yeri kalır ne de zihinde. tıpkı duyguların öldüğü gibi o da, ölür..
  2. 2
    (bkz: sevgilinin ölmesi )
  3. 3
    Allah korusun ya. Niye böyle şeyler soyluyorsunuz. Yazık değil mi onun da ailesi, sevenleri var. Sizin yüzünüzden ilişki yaşamaktan korkar olduk.
  4. 4
    Her ne yaşamış olursak olalım bedenen ölmesi ufaktan da olsa bir sızı bırakır insanız sonuçta ama isterseniz onu unutarak da öldürebilirsiniz
  5. 5
    bugün arkadaşımın yaşadığı durum. ben yaşamadığım halde o acıyı hissettim.

    bazen beni çok üzdüğü zamanlarda, kendimi ona anlatamadığım zamanlarda öyle nefret duyuyordum ki bugün böyle bir olaya şahitlik edince gerçekten kendimi çok çok kötü hissettim. iyi ya da kötü ne yaşamış olursak olalım umarım allah bana acısını yaşatmaz. ona zarar geldiğini görmek istemem. ayağına taş kirpiğine yaş değmesin.

    gündüz arkadaşımla konuşuyoruz dedi ki x kişisini gece rüyamda gördüm çok kötüydü aklım takıldı yazsam mı acaba. yaz tabi dedim. yazdı mesaj tek tik. ee dedim ara ne olacak sanki. aradı ulaşılamıyor. tabi hayırdır inşallah moduna girdik. son görülmesinin gizliliğini kaldırdı baktı günler önce girilmiş. bi düşününce araları dargın değildi ruhsat töreninde falan hiç hayırlı olsun demedi ve bir süredir de durumlarına bakmıyormuş. sonra tivitırdan bir bakıyoruz ki trafik kazasında kaybetmişiz. 10 dakika içinde nasıl insanın dünyası başına yıkılır işte böyle. onca anı, onca konuşma, onca fotoğraf bir anda öylece ortada kalıyor. olayın şaşkınlığı geçince Whatsapp konuşmalarında biraz eskiye gidiyoruz, rahmetli diyor ki ölmeden önce bir görüşelim. gel de bunun ağırlığıyla yaşa şimdi. zor, çok zor.

    böyle olaylara şahitlik edince kimseyle dargın kalmayacağım kimseyle son bir konuşma yapmadan helalleşmeden muhabbeti kesmeyeceğim diyorsun ama bir de bunu karşı taraflara izah et.

    çok üzgünüm sözlük çok.
  6. 6
    Her ne kadar canımı yakmış olsa da düşüncesi bile şu an çok ağır geldi. Ölümden bahsediyoruz. Kimse zamansız ölmesin. Gerçi her ölüm biraz zamansızdır. Demem o ki; benden uzakta olabildiğince yaşasın hayatını...
  7. 7
    acI olsa da hepimiz bir gun olecegiz. belki biraz icim burkulur ama yas tutmam diye dusunuyorum. zaten oldugunde yas tutacagIm sayIlI insan vardIr.
  8. 8
    yeni sevgilimiz de ölecek. mahsun'un dediği gibi, hayat ne garib ne garib..
  9. 9
    duaların kabul olması durumu. yok yok ya da ölmesin sürünsün. şöyle belden aşağısı felç, bin kişiye muhtaç kalsın. bir gün elbet bizimde tutar dualarımız.
  10. 10
    kendisi her ne kadar hayatımın içine sıçıp deflup gitse ve bir başkasıyla evlense de ölmesini istemem. o kadar gaddar biri değilim.
  11. 11
    Acilen stalkı bırakmalısınız. Rahmet eylesin.