kayıt

masal tadında sevişmek

  1. 14
    Elbet bir gün yaşayacak olduğumuzdur..
    (bkz: güzel günler göreceğiz güneşli günler)
  2. 13
    Masal şöyle bir diyalogla başlıyor;
    -hayırdır keloğlan yine erken gelmişsin?
  3. 12
    hiç tutkulu bir masal duymadığım için peşinen kötü bir sevişme olarak kodlayacağım.
  4. 11
    (bkz: Yine mi sen geldin keloğlan)

    Gibi gibi...
  5. 10
    Beyaz atlı prens gibi bir öpüşme ile başlayan Rapunzel gibi saçlara asılarak devam eden ve kırk haramilerin mağarası gibi boşalmayla sona erendir.

    Nefis oldu xd.
  6. 9
    çiftlerin yataktaki uyumuyla ilgili bir meseledir. erkeğin ve ya kadının tecrübesi tek başına yetersiz kalmakla beraber,sanki yeni bir coğrafyayı keşfediyormuş gibi heyecan ve tutku barındıran partnerlere ihtiyaç duyar. kısacası otostopçularla sevişin.
  7. 8
    (bkz: bir zenci ile binbir gece )
  8. 7
    (bkz: pamuk prenses ve yedi cüceler pornosu)
  9. 6
    (bkz: öyle yumuşak yumuşak)
  10. 5
    araya elmaya zehir çalan cadı, "ben dönyanın en guzel garısıyam" tadında kraliçe, şekerden ev yiyen iki haylaz çocuk, bremen'e bandocu olmaya giden bir horoz bir it bir kedi bir eşek, huysuzundan gülmelisine tam yedi cüce, kalpsiz teneke, korkak aslan, bir kibritlik işi olan korkuluk, genç kızların sevgilisi bir prens, prensin beyaz atı, atın kelebeği gibi dünya klasiklerinden bolca öğe alan çocuklara yatmadan önce pek de anlatılmayacak sevişmedir.
  11. 4
    sevişmek yerine sikişmek getirilirse anlamı değişmeyecek başlık.
  12. 3
    uzun zamandır konuştuğun, sevdiğin; fakat hiç tanışmadığın insanla yapılandır. önyargısızdır, tertemizdir. masaldan da ötedir.
  13. 2
    rakunzel bir kulede hapsedilmiş ve sevdiği oğlanla kavuşmak için saçlarını uzatmaya karar vermiş. böylece delikanlı saçlarından tırmanıp kuleye çıkabilirmiş. delikanlı her gün kulenin dibine gelip "rakunzelim yanına gelmek istiyorum." dermiş ve "bekle biraz daha yiğidim kavuşacağız" cevabını alırmış. aradan yıllar geçmiş rakunzel her defasında "hala hazır değilim biraz daha bekle" , "çok az kaldı, bekle", "sana bir sürprizim olacak, az daha sabret" diye hasret içinde geri göndermiş yağuşuklu prensi.

    sonunda saçları yeteri kadar uzamış ve delikanlı o gün yine geldiğinde rakunzel "tamam" demiş, "artık buraya gelebileceksin." tam saçlarını aşağı salmaya hazırlanırken onayı alan prens yılların vermiş olduğu açlıkla düz kuleye tırmanmış ve sevişmişler.
  14. 1
    pamuk prenses'İn beyaz atlı prensle yaptığıdır. cücelerle topludan sonra finali de beyaz atlı prens ile yapmıştır.