kayıt

ac/dc

  1. 12
    geçen sabahın üçünde açılışını yapacakları '' amerika beyonce'' ödül töreninden haberdar olup o an izlemek istedim kendilerini. uyanıktım o saatte kendimi gençleş lan biraz diyerek sarsmama sebep oldular.

    çok güzeldi, çok özeldi. bazılarının aksine ben kusur bulmadım düşünmeyip heyecanla izledim mutlu oldum. dünya gözüyle görebilene ne mutlu.

    durmadan silinip duran şu son kayıt, www.youtube.com/...

  2. 13
    bir kaç şarkısı dışında bütün şarkıları birbirine müthiş derecede benzeyen grup. farklı olduğunu söylediğim o bir kaç şarkı da o kadar farklı değil aslında. sanki adamlar tek bir şarkı bulmuşlar ve o şarkıdan bir sürü şarkı türetmişler gibi.

    bir grup hakkında "bütün şarkıları aynı bunların" dediklerinde, söyledikleri grup ac dc değilse itiraz ederim şahsen. bütün şarkıları aynı olan grup yakıştırmasına en çok yakışan gruptur. belki ardından iron maiden gelir ama birincilik bunlarda.
  3. 14
    axl rose'un yeni vokali olduğu grup, öyle okudum az önce.

    doğruysa çok garip, axl daha kendi parçalarını söyleyemiyor ac/dc nasıl söyleyecek merak ediyorum. ama rastgele iş yapmazlar herhalde denemiş etmişlerdir.
  4. 15
    1973 yılında avustralya'da kurulmuş dünyanın en iyi grubu.

    edit: axl rose çok iyi bir solist tabii ki ama ona hem alışkın değiliz hem enerjisi düşük. brian'ı her zaman tercih ederim. lizbon'da kötü değilmiş ama.