kayıt

mehmet pişkin

  1. 54
    Bu kim amk ölmüş galiba toprağı bol ola da bana ne amk. Senin sikik hayatından bana ne benimki daha zor. Git ötede geber cehennemde yan gelip şov kasıyon
  2. 53
    İntihara meyilli pelinsu ve berkecanların idolü olan adam.

    Hayattan bezdiği için intihar eden başka insanlar da var oysa ama nedense Bu kadar popi olmadılar.
    Sanırım şov yaparak intihar etmediklerinden...
  3. 52
    hazin bir şekilde intihar edip aramızdan geçip gitmiş kişi.
  4. 51
    emir can iğrek'in sapa adlı şarkısındaki gönderme sonrası videosunu izlediğim kişi.

    Nazik, kültürlü ve entelektüel bir insan.
  5. 50
    hayatta tadabileceği her şeyi tadıp, hiçbir şeyden zevk alamadığı için intihar eden adam. yamulmuyorsam bugün ölüm yıldönümüydü.
  6. 49
    Yaptığı şey tamamen kendisini bağlar, intihar etmenin bireysel bir eylem olduğunu hatta kişisel bir özgürlük olduğunu düşünenlerdenim. Yaptığı şey insanları etkilemiş midir? Elbette. İntihara mı özendiriyor? Hayır. İzmir belediyesi sütunları rengarenk boyadı diye 'eşcinsel' mi oldu millet. Hayır.
  7. 48
    "görkemli kaybedenler" edebiyatının ve "çok güzel yenildik ağbi" gençliğinin idollerinden. yakında ot dergisi'ne falan kapak olur.

    ne yaşadı bilemeyiz. belki tamamen çaresiz hissetti kendini. ama intihar ettiği için bir idol hâline getirilmiş olması ciddi problem.
  8. 47
    "merhabalar. mehmet pişkin ben.16 ekim 2014 sabah saatlerindeyiz doğrudan konuya gireyim
    bu bir intihar mektubu. Bu sabah yaşam defterimi kapatıyorum bana ayrılan sürenin sonuna geldik." demesi ve intihar etmesi üzerinden 6 yıl geçmiş.
  9. 46
    ekşi'de 247 sayfa entry yazılmış hakkında. galiba intihar eden ilk insan.
  10. 45
    bazı insanların bir bakış ve konuşmada ne kadar iyi insanlar olduğunu anlamak için insan sarrafı olmaya falan gerek yoktur. kanaatimce sevgili mehmet'de bu güzel insanlardan biriydi.

    çocukcağız kötü bir şey yapmadı. videosundan anladığım kadarıyla dolup taşmış. onu o kadar iyi anlayabiliyorum ki. gitmeden dostlarıyla dertleşmek istemiş. hiç de zavallı bir insan değil kendisi. dimdik ve gülerek gitmiş hepimizin gideceği sona. gitmese iyi olurdu tabii ki. ama yıllardır yediği linci anlamakta zorlanmaktayım.
  11. 44
    youtube aracılığıyla video çekerek intihar eden adam.
    ne gömmüşünüz adamı ya. ulan insan ölürken bile ne yapacağını sosyal platformlara soracak herhalde. öldü gitti, neyini kurcalıyorsunuz herifin.

    yonca evcimik ile kankaymış bu arada. bu sabah sekiz on beş vapurunda lay lay.
  12. 43
    Mehmet pişkin öldükten sonra da konuşulmayı çok isteyen, ama bunun için dünyaya maddesel herhangi bir şey bırakamamış, kendini burjuva sanan sıradan bir orta sınıftı. Bu yüzden ölmeden önce şovunu yaptı ve gitti. Yaşarken kendini yeteri kadar değerli hissedememiş, insanlar onun hakkında konuşmamış ve onu yüceltmemişti. Ölürken dahi insanlar tarafından umursanmayı düşünecek kadar zavallıydı Mehmet pişkin. Bugün hiç kimse yoksulluk, sefalet ve borç batağından kurtulamayıp kendini yakan, asan, vuran insanların hiçbirinin adını hatırlamıyor. Çünkü onlar gerçekti, gerçekten çaresizlerdi ve son çareleri olan intihar seçeneğini kullandılar. Mehmet pişkin ise sadece basit bir şov unsuru. Ateist bile değil, ki öldükten sonra konuşulup yüceltilme ihtimali için kendini öldürebilen bir zavallı. Ölümünün üzerinden kaç yıl geçti bilmiyorum, ama hala konuşulabildiğine göre amacına ulaştı.
  13. 42
    hala neyin virali olduğu çözülememiş bir video çekerek hayata gözlerini yuman halk kahramanı.
    Ella Fitzgerald'ın yeni albümünün virali desek karı 1996'da öldü.
    neyse ben kendisi ile ilgili çok da olumsuz düşünmüyorum,

    teoman'ın yağmur isimli şarkısında şöyle sözler geçer;

    "Bir şehri tam kalbinden
    Beyninden vurup gitmek
    Var aklımda bir yağmur
    Çok uzaklardan çağırıyor
    Gelirsen severim diyor"
  14. 41
    Overrated diyeceğim ama ölünün arkasından saygısızlık etmek istemediğim için yazmayacağım.

    Sosyal medyada onun intiharını öven o kadar çok insan var ki.
    Daha neyi övdüklerinin farkında bile değiller.

    Şarap eşliğinde intihar etti diye böyle övmek de biraz şey sanki...
  15. 40
    Unutmadık seni kral...
  16. 39
    Özledik seni bir tanem. Gece gece aklıma geldin.
  17. 38
    Yaşasa dünyayı daha da güzelleştireceği düşünülen kişi.

    Ya bi’siktirin amk xd 36 yıl yaşamış işte, bana ne faydası dokundu awq? Kendini kurtaramayan adam dünyayı nasıl kurtarsın amk ehehe

    Adama karşı bir şey demiyorum. Video da gayet paylaşabilir. Yok, millet özenecekmiş... Özensin aq. Adamın sorunu değil bu. Herkes kendinden sorumludur hayatta.

    Benim güldüğüm kısım ardından konuşulanlar.

    Birisi -yakını- yazıyor... ortalık hiç olmaması ve bir an önce gitmesi gerekenlerle doluyken dünyayı güzelleştirecek olan gitti falan da filan...

    Aq be kardeşim. Adam ölmüş lan ölmüş. Sen hala kinini kusuyorsun. O ölsün, bu ölsün...

    Bir başka saçma konuysa tanımayan birinin yorumu. İnanmayan adama allah rahmet eylesin diyorlarmış da dememeleri gerekirmiş.

    İnanmıyorsa toprağı bol olsun denmeliymiş diyerek bir de milleti dangalak ve kültürsüz ilan etmiş. Aq dalyarağı adam beni gömmeyin demiş. Hangi toprak?!

    Not: adam şov yapıyor diyenler var bir de. Amk şov yapmak için bilgisini paylaşan var, götünü başını açan var, yeteneğini gösteren var. Bu adam ölüyor amk. Bu adamın yaptığının yanında diğerleri bir şey mi lan? Ben olsam 2 saatlik video çekerdim, sonuçta ölüyoruz aq!
  18. 37
    2014'de ihtihar videosu paylaşarak hayata veda etmiş kişi. hiç tanımadım ama acayip kral bir adama benziyordu be. keşke tanıma fırsatım olsaydı.

    ''bana ayrılan sürenin sonuna geldik.''
  19. 36
    Aptal bi balondur. Genc nesile intihari tesvik eden bi insandir. Git intiharini et neden afise ediyosun ee igrenc adam.
  20. 35
    az önce boş boş dolanırken ekşi sözlük'te başlığını gördüm. açıp bakınca hatırladım kim olduğunu. öyle girdiler yazılmış ki midem bulandı. yok 3 senedir sık sık anıyorlarmış, yok şarap eşliğinde anısını yadediyorlarmış, yok blogunu kontrol ederken kendisiyle ilgili bir yazı görünce duygulanmış vs vs. bu kendini elit sanan kitlenin aptallıkları bitmeyecek ya. duygu kastığınız şeye bak amk. intihar etmiş bir insan. aynısını her gün birçok insan yapıyor. bu arkadaşı farklı kılan şey ne? çektiği video mu? ben her böyle haberi gördüğümde verdiğim tepkiyi vermiştim 3 yıl önce. yazık günah. kendisinden çok yakınlarına yazık. eli ayağı düzgün adamsın. belli ki halin vaktin de yerinde. ne gerek var değil mi? millet ne şartlarda yaşıyor. hadi bu yolu seçtin, video ile şova ne gerek var? hadi sen şovunu yaptın, bu arkandan romantizm kasanlara ne demeli? vallahi boktan bir kitle.
  21. 34
    intiharı teşvik eden bir patatestir kendisi. entellektüel sermayesini intihara yönlendirdiği için marjinal arkadaşları tarafından bir teknede şarap ve müzik eşliğinde anılmıştır. *
  22. 33
    Günün anlam ve önemi...

    Merhabalar, Mehmet Pişkin ben. 16 Ekim 2014 sabah saatlerindeyiz. Doğrudan konuya gireyim. Bu bir intihar notu.

    i.hizliresim.com/...
  23. 32
    videosunu izlediğim zaman çok üzülmüştüm. bütün gün kendisi hakkında yazıp konuşmuştum. şimdi düşünüyorum da ne kadar da aptal, sikimsonik hadiselerden bireysel acı devşiren bayağı bir dümbelekmişim. uzun zaman da geçmemiş üstünden. sanırsam bu gece de buna üzüleceğim. böhü.
  24. 31
    bana şunu hatırlatmayın dediğim adam.

    amk psikolojik olarak en dibi vurduğum zamanlardı bu adamı tanıdığım an.

    insanın canını çektiriyor...
  25. 30
    ölmüştür.