kayıt

onedio ruhun hangi dünya milletine ait testi

  1. 1
    onedio.com/...

    (bkz: führer'in askerleriyiz)

    "Alman" çıktı!

    "Alman" çıktı!
    Vaoovv... Tebrikler! Senin ruhun aslında dünyanın en saf, en üst, en ari milletine ait. Şu dünya üstünde Almanlar kadar başarılı bir millet daha yok. Araba desen onlarda, bilim-teknik desen onlarda, futbol desen, eh haliyle, onlarda. Mekaniksin, planlısın, programlısın. 5 yıllık programını yaparsın ve o asla şaşmaz yani. Başarılısın ayrıca ve bu başarının şansla uzaktan yakından alakası yok. Kısaca üstün Alman teknolojisisin. Auf wiedersen übermensch!
  2. 2
    "Kübalı" çıktı!

    "Kübalı" çıktı!
    Senin ruhun, en idealist millete ait. Dünya bir yana, sen bir yana. Kafa tutmak, oyun bozmak senin işin; hem de oldukça kısıtlı imkanlarla. Bunun formülü cüret etmek ve inanmak pek tabii ki! Dobrasın da. Darağacında olsan ve ilmek boynuna geçtiği anda bile, doğru bildiğini okursun. Eee fikirlerin insanı olmak ve adanmış bir ruh olmak öyle kolay iş değil. Fakirlik bile burada mesele değil; "hür olayım da varsın hamburger yemeyeyim" diyenlerdensin. "Hasta la victoria siempre!"
  3. 3
    fransız çıktığım test. ne alaka lan, nerem fransız benim. fransızca bile bilmiyorum.

    edit büdüt: iki şık arasında kaldığım soruda öteki şıkkı işaretleyince de ingiliz çıkıyorum. onda da kibar, asil falan diyor. yok yok, bu terste bir işlik var. bu test yanlış.
  4. 4
    idealizmin anlamını yanlış bilen sitenin testi.
  5. 5
    (bkz: viva argentina)

    Senin ruhun güneşin ülkesine ait! Dünyanın en gamsız insanı olman kuvvetle muhtemel. Dibine bomba düşse, "Hay Allah neden bu kadar ses çıktı ki!" dersin, o derece etrafla alakan yok. Canını sıkan tek şeyse, stresli ve agresif insanlar. Onları anlamakta zorluk çekiyorsun. Çünkü insan mutlu olmak için yaşar, sen de bunu biliyorsun, formülü ise arka cebinde. Kastırmıyorsun ayrıca, komplekslerinse: Not Found. Ütopyada yaşıyorsun sen kısaca!
  6. 6
    Sonucunu daha çözmeden bildiğim testtir.

    m.imgur.com/...
  7. 7
    kübalı çıktı.

    ben değil kuzenim çözmüş, yani ebabil bir kuştur :(
  8. 8
    "Güney Kore" imişim. Dizileri izlerken fazla coştum galiba.
  9. 9
    Kübalı çıkmışım, ama hamburger yerim yani.
  10. 10
    ispanyol çıkan bir benim galiba. esmer qızlar eklesin .
  11. 11
    (bkz: Fransız) *

    ''Senin ruhun dünyanın en acayip insanlarına sahip milletine ait. Sen basitçe "le unique" dedikleri insanlardansın. Nadir bulunan yani: Numunelik! Seni başkasına sorsak, ilk diyeceği hiç şüphesiz "değişik" olurdu. Tavırların ve de hareketlerin çoğuna ilginç gelir ve başta sana alışamazlar. Sevenin olduğu kadar nefret edenin de çoktur yani. Eee iz bırakmak böyle bi' şey olsa gerek. Kibirlisin de. Ama bu kibir senin bilgi ve kültüründen ileri gelmekte, M./Mme Français!''
  12. 12
    Güney kore'ymışim. Buradan tüm vatandaşlarima selam gönderiyorum.
    "????? !! "
  13. 13
    Hakkımda aşağıdaki sonucu çıkarmış test.

    "Koreli" çıktı!
    Senin ruhun Güney Kore'ye ait. Senin en öne çıkan ve süper özelliğin, güler yüzün. Binlerce badire atlatmana ve feleğin türlü çemberinden geçmene rağmen o yüzündeki tebessüm asla eksik olmaz; sana bakanın içi açılır yani. Bunun yanında saygılı bir insansın. Başkalarından da aynısı bekliyorsun haliyle. Sınırları asla aşmazsın yani. Çocuk ruhlu ve yardımsever olduğunu söylemek gerek.
  14. 14
    tabii ki ingiliz.

    5 çayımı içiyorum.
  15. 15
    " Gelecekte olması muhtemel hangi olay/olgu seni heyecanlandırıyor?" sorusuna hümanizmden, "Peki ya, bununla ilgili seni ne korkutuyor?" sorusuna ise savaş karşıtlığından kaçınarak yanıt verdiğim halde (evet, ırkçı ve militaristim, barış ve insaniyetçilik kavramları benim için pek bir önem ifade etmiyor) beni Kanada'ya, beyaz güvercin olarak atan test. Bak yine sinirlendim sözlük.
  16. 16
    "Kübalı" çıktı! Senin ruhun, en idealist millete ait. Dünya bir yana, sen bir yana. Kafa tutmak, oyun bozmak senin işin; hem de oldukça kısıtlı imkanlarla. Bunun formülü cüret etmek ve inanmak pek tabii ki! Dobrasın da. Darağacında olsan ve ilmek boynuna geçtiği anda bile, doğru bildiğini okursun. Eee fikirlerin insanı olmak ve adanmış bir ruh olmak öyle kolay iş değil. Fakirlik bile burada mesele değil; "hür olayım da varsın hamburger yemeyeyim" diyenlerdensin. "Hasta la victoria siempre!"
  17. 17
    alman cIktIgIm test
    alakam yok yahu *
  18. 18
    alakasız bir şekilde ispanyol. alakasızı bırak, rahatsız edici.
  19. 19
    (bkz: kanada)
    Dğnyanın en saf, temiz milleti kanada'ya aitmişim asdfsd.
    Doğrudur bana da genelde enayi falan derler.

    Hatta şey yazmışlar biri ayağıma bassa ben özür dilermişim, dilerim anam, öyle biriyim ben, doğru.

    İyilik meleğiymişim ayrıca asdfs. Teşekkürler onedio, iyi ki varsın.
  20. 20
    Koreli çıktığım test.
  21. 21
    Dünyanın eğlenceye en düşkün milletine yani ispanyollara ait imiş ruhum.
    Ruhen oraya ait olsam da bedenen burada, Bursa'da olduğum için çok da mühim değil.
  22. 22
    Bana alman dedi siego ordan ben daha sabah uyuşukluktan donumu bulup giyemiyorum.
  23. 23
    Arjantinli çıktığım test.
    mutluluğun formülü bendeymişşş.
  24. 24
    ilginçmiş.

    du bi gidip bakayım. sanırım hintli, malezyalı veya tacik filan çıkarım.
  25. 25
    (bkz: küba)

    Hasta la victoria siempre!