kayıt

diş fırçalarken kendi fırçanızın yerinde durduğunu görmek

  1. 1
    nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum ama artık kahırbela mı dersiniz, mutsuzluk deyip geçer misiniz size kalmış.

    çok değil, bayramda yaşadım bu hadiseyi. aslında memlekete gittiğim vakit diş fırçamı karıştırmayayım diye denemediğim yol kalmadı. ama ne denediysem bir türlü tutturamadım. ne bileyim, dolabıma sakladım geldiğimde bulamadım, yatağımın altına soktum, gene bulamadım. lan nereye gidiyo bu fırçalar? son çare olarak 0.7 rotringimin ucuyla, aldığım diş fırçasının üstüne ismimin baş harfini kazıyıp banyodaki aynanın önüne koydum.

    memlekete en son gelişimin akşamı, dedim şöyle güzel bir banyo yapayım. banyodan çıktıktan sonra tabi gerek memlekete gelmiş olmamın vermiş olduğu rahatlık olsun, gerek cinsel ihtiyaçlarımı karşılamış olmanın verdiği fiziksel rehavet olsun, gerekse yeşil bornozumun bende yarattığı pozitif enerji olsun, gayet mutluyum yani.

    baktım aynanın önüne koyduğum diş fırçası aynı koyduğum gibi duruyor. rengi de aynı. karıştırma ihtimalini en aza indirmek için bok rengi aldıydım fırçayı. lan bir insan bok rengi diş fırçası görünce bu kadar mı mutlu olur? ben oldum abi. nasipte varsa oluyor işte. mutluluğum bir adet bok rengi diş fırçasına bağlıydı o gece. adeta içimde çengiler raks etti, gönlümde gevendeler çaldı.

    bir hışımla kaptım tabi fırçayı. baktım macun da bitmek üzere. aklıma gelen dahiyane fikirle hemen macun tüpünü adeta bir salyangoz kabuğuna dönüşene kadar çevirdim ve sonunda ucundan macunu çıkartmayı başartım. her neyse bu gereksiz ayrıntıyı geçelim. dişimi fırçalamaya başladım. ama nasıl mutluyum amk. yeşil bornozumla muhabbet edicem nerdeyse o derece.

    fırçayı ağzımın içinde gezelerken bir anda küçük bir ayrıntı takıldı gözüme. diş fırçası bardağının içinde 2 değil, 3 tane fırça vardı. ama benim dikkatimi asıl çeken şey, fırçalardan birinin bok sarısı renginde olmasıydı.

    sonra bardaktaki o siktiğimin bok sarısı diş fırçasının üzerinde ismimin baş harfini gördüm. aynı anda fırça ağzımın içinde öylece kalıverdi. sol elim de aynı şekilde. bi süre öylece kalıverdim ve istemsiz bir şekilde ağanı şıkıyim tümcesi fırladı dilimden. evet, ağanı şıkıyim. ağzımda tonlarca macun var amk ne demem beklenebilir ki?

    şoku atlattıktan sonra ihtimaller üzerinde durmaya başladım tabi. şimdi babam olamaz bi kere at kafadan. zira ben babamın bi kere dişini fırçaladığını gördüm, ondan da 9 ay sonra da kardeşim oldu.** annem de değil. sonra dedim ki ğanet oğsun ağığa hoyağım himse him. evet böyle dedim çünkü ağzımda halen macun vardı.

    ama üzücü yani. ha bu arada, derdimi sikeyim amk.
  2. 2
    Dedemin gecen yil bizde kalırken biz farkedene kadar her gun sirayla birimizin fircasiyla takma dislerini fircalamasi gibi bir şey
  3. 3
    Yüreğe öküz oturtan başlık. Düşüncesi bile kötü etti bak.
  4. 4
    kalp krizi geçiriyorum, teşekkürler.

    img.photobucket.com/...
  5. 5
    Canim babam 38 yil sonra dişini fircalama isteği duyduğunda * benim diş fırçami kullanmıştı. Her zaman aynı yere koyarim başka yerde görünce zaten birinin kullandığını anlamıştım ama misafirler de olduğu için babama ihtimal vermemiş her daim cantamda diş fırçası bulundurmamin verdiği rahatlıkla onu alip disimi fircalamistim. Babam olduğunu görünce de bir miktar şaşırmıştım. Bu da böyle güldürmeyen düşündürmeyen konuyla alakali yaşadığım bir anı idi.*
  6. 6
    demek ki başkasının fırçasıyla fırçalamışsınız. konu kilit, iyi günler.

    yalnız yaşayan insanlarda olmaz ama. alın size yalnızlığın bir artısı.
  7. 7
    encrypted-tbn3.gstatic.com/...
  8. 8
    ufak bir ananı sikim narası atmanıza sebebiyet verecek olay. hızlı bir karar ile suç aletini çöpe atıp hiçbir şey yapmamış gibi davranmanız muhtemel olan durumdur
  9. 9
    diş fırçam evdeki diğer diş fırçalarından farklı renkte olduğu için hiç yaşamadığım bir sorundur.
  10. 10
    Dün yanlışlıkla tuvalet fırçasını kullanmışım bende bu fırça neden bu fırça neden bu kadar büyük tadı kötü diyordum. Şimdi farkettim. *
  11. 11
    doğum vakti gelmiş bir kadının "doğurmak istemiyorum" diye bağırması kadar çaresizlik barındırıyor. bir zamanlar su kaplumbağamın sırt fırçası ile dişlerimi fırçalarken kendi diş fırçamla göz göze gelmiştim :( uzunca bir süre ağzımda kaplumbağa taşıyormuş gibi hissetmiştim.
  12. 12
    hayata dair, ulan amk anlarından birisidir.
  13. 13
    Fırçalar yenilendiğinde ve renk değişikliği olduğunda dalgınlıkla eski fırçasının rengindeki fırçayı alıp işe başlayan kişinin yaşadığı elim hadise.
    Yeni değiştirdik fırçaları ve değişiklik olsun diye renkleri de... Ödüm kopuyor bir gün bunu yaşayacağım diye...
  14. 14
    bu yuzden dis fircami kendi odamda tutarim :)
  15. 15
    bu benim en korktuğum şey. yaşanılan en korku filmi tadında an resmen.
  16. 16
    benim için o kadar da sorun değil yani fark edince bırakır kendiminkiyle fırçalarım tekrar. nolacak ki..
    (bkz: yazılanlar bana biraz abartı geldi)
  17. 17
    Başkasına ait bir şeyle yakınlaşmak bir yana diğer insanlar üzerine bile asgari miktarda düşünmeyi tercih etmiş biri olarak ağız aldırma operasyonuna başvurma nedenim olacak hadise.

    Çok az abartmış olabilirim, minnacık.
  18. 18
    diğer fırçaları kulaklık, telefon mikrofonu-hoparlörü, ayakkabı, tıraş makinası vb. temizlemekte kullandığım için üstüne bir çay kaşığı çamaşır suyu içmeme sebep olur sanırım.