kayıt

düşün ki o bunu okuyor

  1. 351
    özledim orospu çocuğu arasana konuşalım işte.
    • arıyorum kemommmm
    • engelledim seni arama boşuna
  2. 352
    naber lan gönlümün çekirdeksiz üzümü...
  3. 353
    sen okuma ulan ayı.
  4. 354
    unutuluyorsun bebeğim. o her gece aklıma gelen o tatlı gülümsemeni unutmaya başladım çoktan.
  5. 355
    (bkz: hayattayım orospu çocuğu)
  6. 356
    (bkz: yakıştıramadım)
  7. 357
    (bkz: ruhuna sağlık Ruhsar'cığım ölmemiş elalem utansın o beni terk etmemiş)
  8. 358
    Kaliteli çikolata getirir misin lütfen?
    Yeter her sene dandik dundik markaları alman çikilotası diye yediriyorsun bana.
    Gerçek alman bu değil...
    -piç
  9. 359
    senle hayatımın kısa bir döneminde dahi olsa duygusal bir birliktelik yaşadığım için ölesiye pişmanım.

    sana, yediğin boklardan alacak payım olduğunu düşündürecek kadar anlayışlı ve nazik davranmam çok büyük bir hataymış, şimdi şimdi anlıyorum.

    insanca bitirdiğimizde "ölene kadar yanımda kal" sözüne yine insanca eyvallah ettiğimi düşününce kendimi tırnaklayasım geliyor. zira sen bir arkadaş olarak bile oldukça istismar edici ve tehlikelisin. ve ben zaten yeterli ölçüde tehdit altında yaşıyorum.

    maliyetin kurtarmıyor yani, demek istediğim. sorumlulukların omuzlanabilecek kadar ekonomik değil. ve günler senden uzakta geçtikçe biraz daha şükrediyorum. şükür, şükrediyorum lakin hayatından apar topar çıkmaya çalışmamı ortak çevremize "istediği kadar vermedik, ondan böyle oldu" diye yorumlayacağından kendi değerimi bildiğim kadar eminim. canımı asıl sıkan şey bu.

    fakat kendimi arkadaşlarıma karşı savunmaya çalışmam, seni anlamaya çalışmaktan daha az yorucu olacak.

    umarım aykırılık ile gerizekalılık kavramlarının farklı şeyler olduğunu anlayabileceğin bir gün gelir. en azından o küçücük, değerli yavrun için bunu becerebilirsin.

  10. 360
    (bkz: sen kimsin)
  11. 361
    (bkz: Hepsi senin mi)

    Otobüsteki afeti devrana ithafen ehehe...
  12. 362
    Oyun oynamak yerine mesajıma cevap verseydin ölür müydün
  13. 363
    Düşündüm.
  14. 364
    Yüzerek boğazı geçmek mi zor yoksa fındık kırıp ayıklamak mı? Desen, fındık kırıp ayıklamak derim.

    Ya sence?
  15. 365
    Bi işaret bekliyorum o zaman ilk adımı atmaya hazırım
  16. 366
    bana yeniden şarkılar söyleten kadın..
  17. 367
    sensizliğin üzerinden geçen ikinci kışta üşüyorum. yağmur kokusunun hoşluğu sensiz ciğerime bir kez daha bıçak gibi saplandı. allahtan aşkımıza vatan ettiğimiz kentten kaçalı çok oldu da, sensiz yağan karların güzelliğini görmeyeceğim. ayrılırken sana söz verdiğim gibi soğuk havalarda hediyen olan hırkayı mutlaka baş ucumda tutacağım. gündüzleri evde giymeye kıyamıyorum onu. fazla yıkarsam erir, çürür diye endişe ediyorum. bilirsin ki ben hiç bir eşyama sahip çıkamam.
    seninle geçen güzel yıllarımızın her anı zerresine sahip çıkarak büyüdüğümü his ediyorum.
    her şeye rağmen iyi ki var oldun hayatımda. iyi ki var oldun bu dünyada erciyesin mitolojik prensesi.
  18. 368
    hatırlar mısın çok uzun yıllar sürecek birlikteliğimizin ilk ayı doğum günüme denk gelmişti. ne güzel çilekli ve muzlu bir pasta yapmıştın bana o gün. sen ne kadar güzeldin. ne kadar çok seviyordum ağzından bana hitap şeklini. ve ne kadar güzel bir geceydi.

    o günlerde sana karşı bağışlanması zor bir kusurum olmuştu. küsüp gitmiştin. bir daha asla evimize gelmeyeceğini bağırmıştın. ne yapıp ne ettiysem barışamamıştım seninle. gecenin 2.30'un da içip içip sana yazdığım mesaj aklımda.

    ''ben şimdi intihar ediyorum. vasiyetim her doğum günümde aynı pastadan yap ve hayrına evimizin olduğu site görevlilerine dağıt. sen de aç bir bira o gün artık gönlün bir başkasında ise bile erkan oğur'un memoş türküsüyle ağla benim için''

    tanrım aşkta korku insanı ne kadar iğrençleştirebiliyor. saolasın sabah olmadan gelmiştin o zaman bu mesaj üzerine. intihar falan edeceğim yoktu tabii. uyuyordum geldiğinde uyandırmamışsın.
    o günün üzerinden uzun yıllar geçti. seni son görmemin üzerinden daha 1.5 yıl falan. seni görmediğim her mevsim kılıç oldu saplandı her yerime.

    youtu.be/...
  19. 369
    7 yıl bitti farkında mısın? yokluğunla büyüttün beni resmen kızgınlığım yeni yeni bitiyor çünkü yeni şeyler öğreniyorum. hak veriyorum diyemem ama anlıyorum seni. ben olsam gider miydim senin gibi bilmiyorum gidemezdim herhalde deneyemedim bile. yokluğundan beri kızgınlık, kırgınlık, umutsuzluk, hissizlik içinde yaptığım her şey yeni hayatımı oluşturdu. zor olan şeylerden en baskın olanı bugünleri seninle beraber hayal etmişken tek yaşıyor olmak gerçekte. yani yıllar önce gözümüzde canlandırdığımız karede seni silmişim gibi. ama merak etme bir günü iki kere yaşıyorum senin için yani gerçekliğin yanında yanımda sen olsan neler yapardık diye kafamda ayrı bir dünyam da var haberin yok ama güzel bir dünya orası da.merak edersen birgün gel oraya da yapamayacağın şey değil biliyorsun sen de bunu. geçen gün ağzından benim için çıkan son sözü hatırlamaya çalıştım ama hatırlayamadım. sonra mantık çerçevesinde düşündüm büyük ihtimalle iyi niyetli bir hoşçakal demişsindir eve gidince mesaj at diye de eklemişsindir. sarıldım mı hatırlayamıyorum mesela. son sarılmamız nasıldı hatırlayamıyorum. neyse bunları düşünmem bir şeyi etkilemiyor.
    yaşıyorum ben düşündüğümden daha iyi hatta ama kötü şeyler olduğunda tüm suçu sana atıyorum haberin olsun. neyse iyi ol selam söyle herkese
  20. 370
    içimden yazmak gelmiyor artık. öyle bir öldürdün ki yolda görsem tanımam.
  21. 371
    bunu okuyan o kendini bildiğini nereden çıkarıyor?
  22. 372
    1-g'deki Müzeyyen. gözüne attığım tebeşir parçası için özür dilerim. Aslında sana yanlışlıkla atmamıştım. Neden attığımı hatırlamıyorum aslında. Muhtemelen hergelelik olsin diye atmıştım. Çünkü piç erkeklerle takılıyordun. Ama sen de haksızdın yani. Sınıftaki erkekleri ve sinif hocasini üstüme salıp küçücük çocuğu ahmet Kaya'nın şarkısındaki gibi "vurun antepliler vurun, namus günüdür!" Diyerek linč ettirmek nedir amk?

    Neyse, gözün için özür dilerim tekrardan.
  23. 373
    orta sahaya brezilyalı 10 numara, sol beke de kaliteli bi yabancı gerek.
  24. 374
    Batak atak mı
  25. 375
    (bkz: çilekeş6734 beni duyuyor musun sesim geliyor mu kardeşim)