kayıt

kafayı yemek

  1. 1
    delirmek manasına gelen, bazen duyabileceğiniz veya söyleyebileceğiniz bir tabir.
    (bkz: deyim)
  2. 2
    (bkz: haliyle kafayı yedik)
  3. 3
    meditasyon ustalarının söylediğine göre" özlenen istenen beklenen dinginlik halinin zirvesi" dir. Uzun yıllar bunu başarmak için himalayalara çıkılıp meditasyon yapılmaktadır. Kafa tamamen yiyilip yutulmaktadır.
  4. 4
    ağaçtan, dersten, kuştan, böcekten, yaşamdan zevk alabilmek için yapılması gerekendir. her sorunu her bakışı ciddi ciddi düşünmek insanı hayattan soğutur.

    (bkz: uçmak güzeldir heralde)
  5. 5
    (bkz: kelle)
  6. 6
    Ülkece içinde bulunmakta olduğumuz durumu özetleyen deyim.
  7. 7
    Üzerimde örümcek ile uyandım. Galiba kafayı yedim çünkü uyuyamıyorum. Sanki sürekli üzerimde gibi. Çünkü öldürmedim soyunu sopunu yedi ceddini gondiklediğimin örümceğini.

    Üst kata çıktım yine uyuyamıyorum.
  8. 8
    ayol ne kafayı yemesinden bahsediliyor saçmalamayın.
  9. 9
    Az kaldı dostlar az. Gülmeyi , ağlamayı , üzülmeyi ve hissetmeyi unuttum. Geceleri boş boş oturup , öğlene kadar uyur oldum. Ne okul kazanabildim ne bir işim var. Kendimi sürekli kandırıyorum. Hayat daha iyi gidecek , çalışacağım ve gerçekten istediğimi alacağım diyorum ancak buna inanmıyorum. Depresyona mı girdim onu bile anlayamıyorum. Babam ve annem bir taraftan baskılıyor , gelen komşular laf sokuşturmayla karışık sorular soruyor ve ben her şeye rağmen cevap vermeye çalışıyorum. Babam benden adam olmayacağını sürekli söyleyip duruyor ve ne zaman görse diğer aya faturaları sen ödeyeceksin diyip duruyor. Sırf anne ve babamla daha az karşılaşıyım diye odamdan çıkmıyorum. Yemekleri olabildiğince hızlı yiyor ve kafamı kaldırmıyorum. Bazen de yemek yemiyor direk uyuyorum. Kimse bir şeyim var mı diye sormuyor bunu da anlıyorum ama yine de insan merak edilmek , halinin hatırının sorulmasını istiyor. Hiçbir arkadaşım da yok. Cidden ama cidden yok. Ne mesaj atanım , ne çağıranım ne arayanım var. Kimsem yok ve hala bir boklara inanmaya çalışıyorum. Kendi canımı alacak kadar bile gücüm yok. ÖYlece zamanı geçirip duruyorum. Ne istediğimi , neden yaşadığımı bilmiyorum. Galiba sözlük galiba kafayı yiyorum...
  10. 10
    Bulunduğum ruh halinin bir adım ötesi.
    Bense o son adımı atmamak için büyük mücadele veriyorum.