kayıt

terör

  1. 1
    Yaşayanın bileceği gerginlik, kaos.malın önemi kalmıyor tek dert can.
  2. 2
    türkiye'De dinmeyecek gibi duran kaos. tam bir arap ülkesi olduk ya da afganistan gibi olduk. dağ gibi ülke eriyip gidiyor.çok yazik.
  3. 3
    pakistan'ın, taliban'ı hindistan'a karşı beslemesi ve taliban'ın ilk önce pakistan'a düşman olması gibi düşün.. el nusra, ışid ve diğerleri en önce komşusundan başlayacaktır..
  4. 4
    bitsin istenmeyendir.

    yani devlet politikaları açısından konuşuyorum. türkiye'nin terör ortamı olmadan barış içerisinde devam eden bir 50 yılda neler yapabileceğini kestirebilmek birilerinin en büyük korkuları.
  5. 5
    "Dönemin Pakistan devlet başkanı Asıf Zerdari 2009 yılında, İslamabad’taki bir konferansta, ülkesinin, geçmişte, jeo-stratejik hedefleri için terör grupları kurup desteklediğini itiraf etti. Eski genelkurmay başkanı ve eski devlet başkanı Pervez Müşerref, 2011’de Brian Michael Till’e verdiği röportajda, militanların Pakistan’ın başına açtığı sorunda kendi politikalarının payı olduğunu kabul edecek ve ‘askeri ve istihbari ünitelerimiz aracılığıyla silahlandılar’ diyecekti. Müşerref, aynı röportajında, ordudan bazı arkadaşlarının, Keşmir’de savaşmaları için Pakistan içinde gençlerden nasıl savaşçı devşirdiklerini de anlatıyor. Brookings Enstitüsünden Bruce Riedel, 2013 yılı Haziran ayında yayınladığı makalesinde Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’in kendisine, ‘Pakistan istihbaratı (ISI), ordu ve Taliban arasındaki ekseni geçmeye kalkarsa, Amerika’nın Pakistan Başbakanı olarak artık ‘sakallı bir üniformalıyı’ görebileceğini’ söylediğini aktarıyor."

    pakistan-talabani ilişkisi üzerine..
  6. 6
    kötü örgüt demektir.
  7. 7
    son günlerde askerleri silahlı kurşunla vurup öldüren pkklı mikroplar mikroplukta sınır tanımamış yuh.
  8. 8
    yıllardır şırnak ta diyarbakır da mardin de siirt te ve pek çok şehir de asker evlatlarımızı subay evlatlarımızı astsubay evlatlarımızı binbaşı evlatlarımızı silahla kurşunla vurup şehit eden lanet terörden henüz kurtulamadık ne kurtulması lan manyak mısınız terörü temizleyin kurtulalım terörden hepimiz.
  9. 9
    devleti ve halkı bitiren olgu. pkk ya kaç milyar dolar harcamıştır devlet merak ederim.
  10. 10
    tvlerde bölücük yapıp pkk lı terör örgütüne bulaşan pislik insan bozuntuları nın tvler de konuşması yasaklansın allah aşkına bölücük yapıp pkk lı terör örgütüne bulaşan pislik insan bozuntularını konuşturmayın tvler de.
  11. 11
    onca askerlikten kaçan terör örgütüne bulaşan bölücülük yapan pisler ölmüyor da şırnak taki güney doğuda ki kalleş pkk lılar tarafından silahla vurulup şehit edilen asker evlatlarımız ölüyor böyle duruma lanet olsun.
  12. 12
    teröre bulaşan silahla vurup öldürüp teröre bulaşan pislikleri öldürüp pisliklerin canını alamadığımız için pislikler bize asker evlatlarımızı silahla vurup şehit edip başımıza bela olup huzursuzluk çektiriyorlar ne canını alması lan manyak mısınız teröre bulaşan mikroplardan neler çekiyoruz hala.
  13. 13
    terörü hemen beklemeden yok edeğiz hep güney doğuda subay evlatlarımızı asker evlatlarımızı silahla vurup şehit eden lanet pkk yı beklemeden yok edeğiz ne beklemesi amk geri zekalımısınız terörü sökmeye yeminliyiz.
  14. 14
    tamamen siyasi bir kavram. her legal ve illegal örgütün bir vakte mahsus yediği yafta.
  15. 15
    asker yavrucuklarımızı silahla vurup şehit edip toprağa mezara atmamıza sebep olan pkk lı lanetleri temizleyin artık allahın yarattığı canı mezara toprağa atmaya tövbe edin tövbe haşa adam olun allahın yarattığı can silahla vurulup öldürülmez allahın yarattığı can mezara toprağa atılmaz tövbe haşa akıllı olun.
  16. 16
    şırnak ta diyarbakır da mardin de başka şehirler de bilw terör patlaması olduğun da popçular türkücüler bile şehirlerde konsere çıkmayı kabul etmiyor ne kabul etmesi manyak mısınız terör saldırısına uğramamak için konser vermekten korkuyorlar adam olun terörü silin terörü kapatın.
  17. 17
    teröre bulaşıp türkiyeden kovulup ülke dışı edilen mikrop ünlüler ülkeden kovulacağınızı mikropluk yapmadan önce düşünecektiniz oh olsun.
  18. 18
    şırnakta ki lanet pkk ile silahlı çatışma da şehit olan askerliklerin adına başlık açsak ama şırnakta ki lanet pkk ile silahlı çatışma da şehit olan askerin adıyla başlık açıldıktan sonra açılan başlığın 100 tanesi de açılsa giden canı geri döndürebilir mi.
    • aferim kız.
  19. 19
    farklı türleri bulunan.
    halk tarafından uygulanı ''terör'' olarak nitelendirilir. devlet tarafından uygulananı genel olarak ''beka'' olarak algılanır. ancak esasında ona ''devlet terörü'' denir. yani bir diğer deyiş ile, halkın içinden çıkan terör oluşumu ''terörist'' ve kötü, pis, kaka iken; iş devlete geldiğinde farklı algı yaratılır.
    bunun dışında son günlerde hayli hissettiğimiz ekonomik olarak devletler arası terör var olabilir.

    veya bir ülke, bir diğer ülkede sağlık sorunları çıkarmak için, atıyorum halk arasında ebola'yı yaygınlaştırmak adına terör uygulayabilir.
    yani terör illa sıradan insanlardan veya halktan olmak zorunda değildir. aynı şekilde illa silah ile de yapılma gibi bir zorunluluğu yoktur.
  20. 20
    (bkz: korku)

    politik, siyasi ya da sosyal ya da kişisel herhangi bir hedefe ulaşmak için kullanılan her türlü korku uyaranı.

    ölüm, hastalık, yaftalanma, hapsedilme, kıtlık gibi durumların hepsi terör enstrümanıdır.

    bazen dış güçler, varlığımıza kastedenler vb. hayali düşmanlar da terör enstrümanı olabilir.

    ve o muhteşem söz;
    "there are no terror in the bang, only the anticipation of it."
    "patlamada korku yoktur, patlama beklentisinde vardır"
  21. 21
    bazı bölücülük terörcülük yapan mikroplar teröre bulaşan mikroplar bölücülük yapıp terörcülük yapıp ölüm tehditleri alınca can güvenliğim yok koruma istiyorum deyip mikropluk ediyorsunuz sonra da koruma diyorsunuz.
  22. 22
    şırnak taki ve güney doğu da ki asker evlatlarımızı silahla vurup şehit eden pkk lı allah tan korkmazlar allah tan korkan ana yavrusuna kıyar mı allah tan korkan anayı oğulsuz bırakır mı elleriniz kırılsın allah cezasınızı versin inşallah dağ yangının da sizi çatır çatır yakarlar köpekler.
  23. 23
    yıldırma anlamına gelmektedir, şiddet her zaman gerekli bir aparat değildir. #gstö
  24. 24
    Terör lafı yasaklansın bir an önce yasaklayın terör lafını.
  25. 25
    TERÖRÜ VE TERÖRİSTLERİ ÖVENLERİ İDAM EDİN ACİLEN.