kayıt

bir anlık hevesle alınıp hiç kullanılmayan şeyler

  1. 101
    elbislerim hatta daha yeni 2 tane daha aldım, topuklu bot, makyaj malzemeleri, minik gece lambası..
  2. 102
    (bkz: lazer) yalan yok bir iki gün kullandım ama niye aldım, neden aldım, neden hala saklıyor ve akşam özellikle dışarı çıkarken yanıma alıyordum hiç bir fikrim yok. sanırım lazer kılıcı niyetine almıştım. en mantıklı açıklaması bu olsa gerek.
  3. 103
    Led perde. Animasyonlu böyle 27 renk geçişli ses sensörlü falan.
    Yatak odamızı pavyona çevirmek istemediğimiz için kullanmıyoruz. Mor ışığını yoga yaparken kullanmıştım bu da yılda 2 güne tekabül ediyor. Verimli.
  4. 104
    Bana hediye gelen puzzle sonrası kendisine ilgim arttı 400 parçalık satın aldım. Ama sadece aldım öylece duruyor. Satayım ben onu bi ara.
  5. 105
    aklıma geldi sayılır mı bilmem ama cin biberi almıştım yerim diye,daha kapağını bile açmadım duruyor öyle,

    gelen misafire mi ikram etsem ki ?
  6. 106
    (bkz: diploma) tam ayağıma oturdu namussuz, yapıştırmasam olmazdı.
  7. 107
    (bkz: at kırbacı) ata vurmaya kıyamayıp öylece kenara atıldı. ihtiyacı olana paslarım..
  8. 108
    (bkz: air pods)

    kulağımla çok uyumsuz, yürürken düşüyor. tam kendimi şarkıya kaptırıyorum bakıyorum kulağımdan kaymaya başlamış. lanet olsun!
  9. 109
    (bkz: silikon kek kalıbı)

    Öylece kenarda duruyor. Başlığı görünce aklıma geldi.
  10. 110
    (bkz: file çorap)
    giyinsem yanlış anlaşılırım korkusuyla kenara attığımdır. Ne istesek giyemiyoruz maalesef öyle reklamlardaki gibi (saygı modaymış ya bu sene). ülkemiz bazı anlamlarda müthiş geriye gitti. çağdaşlık sadece kılık kıyafet değil tabii ama 90'da nasıl kapalılar zulüm altındaysa şimdi de açıklar şiddet görüyor şort giyen kadınlar dolmuşlarda tekmeleniyor filan artık sokağa çıkarken kılık kıyafetime daha çok dikkat etmek zorundayım malum tecavüzcüler de dar pantolon giyinmişti diyip tahrik indirimi alabiliyor. bunları yazmayayım diyorum aslında ama işte... yazan da feminist oluyor çünkü her yerden bir etiket bindiriliyor oysa ben feminist değilim sadece türkiye'de yaşayan herhangi biriyim ve şiddeti iliklerime kadar yaşıyorum hepsi bu.
  11. 111
    (bkz: eyeliner)
    makyaj yapmaya başladığım zaman almıştım sonra normal şartlarda bile titrek olan elim eyeliner çeker zangır zangır titreme moduna girdiği için kullanamadım. sonradan sevmediğimi de fark ettim zaten. anısı var diye duruyor hala
  12. 112
    hep düşünerek alışveriş yaparım falan filan demeye gelmiştim ki bir zamanlar aldığım makyaj malzemeleri geldi aklıma.. eyeliner senin neyine ya menesse? bi ara ayıklayıp atayım bari..