kayıt

evlilikten önce ilişkiye giren kadın

  1. 1
    sevgilisi olan kızdır, ve onu çok seviyordur.
  2. 2
    toplumun gereksiz ve saçma kurallarını çok da iplemeyen kızdır.
  3. 3
    kendi arzuları peşinde giderken el alem ne der korkusuna kapılmayan, milletin saçma sapan görüşlerine aldırmayan kızdır. Hayatın kendisine ait olduğunu ve sadece kendisini ilgilendiren şeyler yaparken kimsenin burnunu sokmaması gerektiğini bilir. yeri gelir namussuz olur, yeri gelir fahişe damgası yer.... umrunda mıdır? asla. ipimle kuşağım... der geçer.
  4. 4
    hayatı boyunca huzurlu bir eşi/ailesi olmayacak olan afedersiniz ama ofosfudur. yahu ileride kandırıp da evleneceği erkeğin kafasında soru işaretleri yaratmaya hakkı var mı bu kadının? yahu ortalama 24 25 yaşında evleniyorsunuz zaten 3 - 5 sene siktirtmeyin afedersiniz kendinizi ölmessiniz. sırf bu ofosfular yüzünden diğer ilişkilerde aldatma ya da çarpıklık oluyor. zaten gençken bir kere açılan kız sonra gelene geçene veriyor azizim.

    lakin...

    evlilikten önce vajinayı dağıtan kız eğer kendisine bir pezo bulursa evlenicek ozaman tamamdır.. bu iş yürür..
    amerikan pastası hayatı yaşamaya özenmeyiniz efendim.

    edit: gerikafalıyım. çağdışıyım ohayım falanım falan. : (
  5. 5
    pakedi açılmış kızdır, kadını bir mal olarak gören ve insani ilişkilere bu açıdan bakanlara göre.

    her düşüncenin her anlayışın her bakış açısının bir nedeni bulunur. bu bakış açısının çıkış noktasını anlamak için de birazcık geçmişi incelemek gerekir. hepimiz az geriye gidince kadının mal olarak kullanıldığı görüldüğü ve bunun gayet normal bir toplumsal anlayış olduğunu biliriz. günümüzde bu devam etmektedir.

    kısacası bütün o kadında bakirelik arama şeyinin özü budur. uzun uzun anlatmaya da gerek yok. bu hatalıdır, insani ilişkilere yanlış bir bakış açısıdır, daha başka ne söylemeye gerek var ki bilemedim? bir kadında aranması gereken şey pakedinin açılıp açılmamış olması değildir. evlilik zaten başlı başına bir tartışma konusu günümüzde. onu geçtim.

    yine de insanların kişisel özgürlüğüdür, kendi bakir bekler, evleneceği kişiyi de bakire arar. bana ne? yanlış mı yanlış bence. ama yasaklayalım sevişmeye zorlayalım diyen de yok. aynı şekilde kim ki evlenmeden sevişen kadına kaşar gözüyle bakar kötü düşünür bilmem ne kendisi taş kafanın tekidir.

    evet hiç derine girmedim bu sefer. gerek yok zira.
  6. 6
    amaci niyeti ne istediği ne beklediği önemlidir.
  7. 7
    (bkz: herkesin tuttuğu kendine)
  8. 8
    Arkasında duruyorsa ne mutlu ona diyeceğim kız.
  9. 9
    yaptığı hareket genellikle erkekler tarafından hoş görülen kızdır.
  10. 10
    (bkz: polemik)
    (bkz: polemiğe girmek)
    (bkz: polemik yaratmak )
  11. 11
    erkekler tarafından topa tutulan kızdır . e be pezo sen bakir misin ki bakire kız arıyorsun denir . tam bir ataerkillik örneğidir .
  12. 12
    dayanılmaz derece de sığlık var bekaret tartışmalarında. hatta kadınların sığlığı daha fazla rahatsız edici boyutta. klişeleşmiş bir kaç argümanı ortaya koymaktan bıkmadınız, usanmadınız. bilinmeyenin cevabı olarak ortaya koymaktan geri duramıyorsunuz. bunun tartışmasını bile yapmak haddim değil. kadın isterse sokakta tanga ile gezip kimsenin ona bakmamasını talep etme özgürlüğüne sahiptir. ve ben kesinlikle bu hakkını sonuna kadar savunurum. fakat, bahsettiğin özgür toplum buna hazır değil güzelim. ben teşhircilikten hoşlanmıyorum bu kadar basit. bekaretle övünmek ne kadar yanlışsa, tam tersi de o kadar yanlış.

    afrika'da kıçı başı açık kadın, sikinde bambu kamışı olan adam rahat rahat gezip tozarken, bizim toplumumuzda merdiven altından göt görmeyi ümit eden erkekler varsa, bu iki tarafın da sorunudur. sen benim eteğimin altına bakıyorlar diye tedirgin oluyorsun ki haklısın, adam iki alt mahallede eşek sikiyor ben de bundan tedirginim. işbu kız, toplumun sesi olarak sürekli kendini siktiriyor ve bundan memnuniyet duyuyorsa, onu sikin ve gönderin. bu kız sizi seviyor ve bu yüzden beraber oluyorsa, erkek gibi, hormonlarınızın emrettiği gibi davranın ve onu sevin. seks yapmayı istemediğini belirtiyorsa zorlamayın. kadınlar daha anlayışsız bu konuda, sürekli kendimi siktirmek benim özgürlüğüm diyorlar. aslında sen orgazm olmak istediğin için komple yarak gibi olan adamların organını kullanıp, 'çağdaşlık' maskesini yüzüne takarak vurduruyorsun.

    şahsen sevgilim bana daha önce cinsel ilişkiye girdiğini söyleyip bundan pişmanlık duymadığını, hislerinden yola çıkarak birlikte olduğunu anlatsa, anlayışla karşılarım. bu kısımda hareketleri, bakışları çok çok önemli. şöyle insanlar da yok değil yani. mesele sadece kadının zarı değil, niyeti. sen kendini etraflıca siktir, sonra beni kandırmaya çalış. neymiş, onu terk edermişim. e sen bunu benimle paylaşmayarak kandırdın zaten beni. yanlış yanlışla düzeltilmez. bireysel kararlar bunlar. bir erkek gayet net bir şekilde, ''ben bakire bir kadınla evlenmek istiyorum'' diyebilir. bunu anlayışla karşılamayan kadınların, ''gerici'' ''çağdaşlık'' safsatalarına inanmayın, ağzına verin mikrofona konuşsun.
  13. 13
    Adam gibi mesleği olmazsa evde kalacak olan kızdır. Sevgilim ilişkimizi ciddiyete almadığından biliyorum. Ne yazık ki...
  14. 14
    bir adet homo sapiens sapiens dişisidir.

    başka da artı-eksi özelliği var mı bilemiyorum. cinsel ilişki, turnusol kağıdı değil ki bileyim.
  15. 15
    kimseyi ilgilendirmeyen kızdır lakin şeref, namus, ahlak timsali(!) yurdum insanlarının çirkin yaftalamarına maruz kalacaktır. Malum ülkede başkalarının hayat tarzına burnunu sokmak, özel hayatındaki seçimleri yüzünden kişiye türlü sıfatlar yakıştırmak ata sporu gibi bir şey.
  16. 16
    (bkz: kime ne)
    (bkz: bağ benim belletirim am benim dilletirim)
    (bkz: kadının bedeni kadının kararı)
    (bkz: kız ne sko)
  17. 17
    sene 2015 hala bu tartışmalar var... tecavüzcülerle aynı mantık.
  18. 18
    güvenmiş kızdır.
  19. 19
    basarili kizdir, sayet bir ekranda got gorme veya got oksama delisi godosla evlenmez ise basarili bir evliligi olucak olan kizdir.
  20. 20
    (bkz: test sürüşü )
  21. 21
    aşık olmuştur.
  22. 22
    sevişeceği erkekler dışında kimsenin sikinde olmaması gereken kızdır.

  23. 23
    size mi girmiştir?
    size giren çıkan yoksa sorun yok.
  24. 24
    doğru yoldadır.
  25. 25
    kimseyi ilgilendirmeyen kendi kararını kendisi verdiği için sonuna kadar kararının arkasında durması gereken kızdır.

    klasik ortadoğu ülkesine dönmüş türkiye'de yaşayan bağnazlar için yadırganabilir ama cinsel hayat evliliğe bağlı bir olay değildir. olmamalıdır.

    (bkz: bugün de duyar kastım anne)