kayıt

mustafa sarıgül

  1. 1
    1999'dan beri istanbul şişli belediye başkanlığını yapan siyaset adamı. türkiye değişim hareketinin kurucusudur. aynı zamanda eski chp'lidir.

    seçimlere bağımsız olarak katılan sarıgül'e anavatan partisinden istanbul büyükşehir başkanlığı ya da ilçe belediye başkanlığı için teklif gelmiş. sanırım anavatan partisi çareyi sarıgül'de aramaktadır.

    (bkz: tek çare sarıgül)
  2. 2
    Yakınan tanıdığım, oturup sohbet ettiğim bir başkan. Eğer istanbul belediye seçimlerindekadir topbaş'ı biri yıkacaksa sadece saıgüldür. Umarım kemal kılıçdıroğlu bir anlış yapmaz ve istanbul için aday gösterir.
  3. 3
    ilkokulumun bulunduğu semt şişli'nin belediye başkanıydı, görüp konuşma fırsatım bulunduğu için şanslı sayılıyorum sanırım. kesinlikle hakkında söyleyecek kötü bir özellik bulamayacağım biridir, zaten her yerde çare sarıgül yazılarından da her yere bir sarıgül lazım olduğu anlaşılır.
  4. 4
    yeniden chp'ye geçtiği söylenen siyasetçi.
  5. 5
    yeni seçimde de kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıklayan isim.
  6. 6
    iyi ki büyükşehir belediye başkanlığına seçilmemiş dediğim itici insan.
  7. 7
    kendi bölgesinde ön seçimde 5. sırada kaldığı için seçilme şansı çok düşük olan isim.
  8. 8
    milletvekili seçilemeyip, 7 haziran 2015 tarihi ile siyaset arenasından usulca silinen eski şişli belediye başkanı.

    şişli belediye başkanı olarak kalıp çapına göre olan işine devam etmeliydi.
  9. 9
    Milletvekili olamayışı ile beni sevindirmiş şahıs. Sol kanadın tayyibi gibi olan birisinin bu şekilde tasfiye olması gerekirdi zaten.
  10. 10
    galatasaray yönetiminde başarılar dilemek istediğim yeni eski siyasetçi. Hocam belediye başkanı olarak kalsaydın da olurdu ama artık gelecekte ne olur bilemeyiz tabii. Yönetime gir yönetime.
  11. 11
    cehapenin başına geçecek falan diyorlardı kayboldu. laksnjddsasda
  12. 12
    www.youtube.com/...

    afldhfsjadhfl aklımda hep bu video ile kalacak siyasetçidir aasfsdafsdfsdf ahahha
  13. 13
    kendisinden sık sık üçüncü tekil şahıs olarak bahseden kişi.

  14. 14
    360 derecelik bir karizmaya sahip, Türk siyasetinin biriciği, gülü; cilveli, nazlı, edalı sümbülü.
  15. 15
    sanırım bu seçimle siyaset kariyerini sonlandırdı
  16. 16
    sanırım akp'liler dışında kimseden oy alamadı.
  17. 17
    (bkz: hiçbir cenazeyi kaçırmaz)
  18. 18
    yıllar önceydi ben küçük bir ilkokul öğrencisiydim. okula yeni başlamışım. okula birisi geliyor, etraf ceketli adamlarla dolu. toplar dağıtıyorlar bize üzerlerinde beşiktaş, fenerbahçe ve galatasaray logoları olan. o gün beni kucağına almış bir adam... mustafa sarıgül. ben beşiktaş amblemli olan topu istememe rağmen bana fenerli topu verip üstüne bir de ''hadi hadi'' der gibi gülümseyen birisi...

    tabii şimdi yaşım biraz büyüdü. artık kendisinin otoparklarıyla şişli'yi ele geçirmiş hatta olayı mafyalığa vurmuş birisi olduğunu biliyorum. öyle ki belediyesi silahlarla taranan tek yer şişli, başkanının(hayri inönü) yardımcısı vurulup öldürülen tek yer şişli.

    çok temiz bir yüz. çok sağlam bir karizma. çok büyük bir isim. özellikle çıktığı yer için...

    bugün şişli'de yaklaşık .%30 oy aldı. chp, iyi parti, mhp, akp ve hdp'ye karşı aldı bu oyu tek başına. önündeki chp iyi parti ittifakı %18 önündeydi sadece. adam öyle ki benim yıllardır akp'li olan babamdan bile oyunu aldı.

    mafyadır falan filan. hakkında söylenebilecek bir çok kötü şeyim var ama bugün kendisine oy verdim ben. chp'nin eyüp'ü kazansana bize teklifine karşı çıkıp oradan rahatça kazanabileceği halde şişli'de hiç oyu olmayan bir partiye geçip aday oldu. topunuz gelin diyip çıktığı yere güvendi. bugün siyaset sahnesinden silindi büyük ihtimalle ama kahramanca gitti. kendisi ne kadar kirli bir adam olursa olsun, sonunu güzel getirdi. ben kendisine oy verince adam ilk kez şişli'yi kaybetti 20 yıldan sonra.

    olur böyle başkan. belki bir veda hediyesi belki de beni kucağına aldığında saçma ama samimi olduğunu hissetmemin getirisi olarak ilk ve son kez... #çaresarıgül.
  19. 19
    Kendisi tam anlamıyla Yürüyen karizma
    Tiktok hesabını yakından takip ediyorum.
  20. 20
    araba tokatlayıcısıdır.

    aynı zamanda yine tokatçıdır… evet dolandırıcı olarak…
  21. 21
    (bkz: arkadaşlar her gün 8 kilometre koşuyorum yiyeceklerime dikkat ediyorum gözlerinizden öpüyorum)