kayıt

flört

  1. 4
    flört etmek başlı başına değişik bi olaydır. sevgiliğe giden yolda her yol mübahtır düsturuyla hareket edilen eğlenceli bi dönemdir. şimdi size bunun 10 altın kuralından bahsedicem.

    1. uzaktan uzağa ise keşke yanyana olup şunları yapsaydık; yakında ise aa bak şöyle bi yer var gidebiliriz cümleleri

    2. burun boyun göz el kol göz kapağı gibi bilumum saçma yeri öpüyorum diyerek konuşmayı bitirmek

    3. ehehe şapşal eheheh salak ehehe çık tıtlısın gibi saçmasapan cümleyi saçma cümlelere dahi kullanmak

    4. tüm gün konuşmak tıkanılsa bile bi konu yaratmak. ben mesela bu konuda ustayım anlatcak o kadar şeyim var ki komik de olmasa karşılıklı gülmek cilveleşmek

    5. karşınızdakini çok güzel ya da yakışıklı görmek öyle olmasa dahi flörtün ana kurallarından biridir bu

    6. beni özledin miiiii ya da ay çok özledim seni gibi sahte tatlılık içeren cümleler

    7. kendini satma. ben şöyleyim ben böyleyim gibi karşıyı etkilemeye çalışma

    8. karşındaki için bir şey yapma mesela bi sigara yakma bir şey içme ya da bi duvar yazısı yazma veyahut okunan bişeyi ona gönderme

    9. genel geçer olarak düşünülen ilişki kurallarına negatif bakma ay ben hiç sevmem öyle şeyleri cümleleri

    10. ve en önemlisi yavaş yavaş ilişki yaşamaktan bahsetmek şöyle olur böyle yaparım gibi cümleler

    evet bunlardan en az 3ünü yapıyorsanız flört ediyor 5ten fazlasını yapıyorsanız yeni sevgilinize merhaba diyin arkadaşlar. bu yazıma da son verirken yayında ve yapımda emeği geçen tüm eski flörtlerime teşekkürü bir borç bilir

    kıskanmayankıskançhatun gururla sundu.

    imza:
    eski flörtöz
  2. 5
    Milletin bu dönemi nasıl geçiyor bilmiyorum ama benimki friendzone'a ne zaman düşeceğiz acaba diye korkarak geçiyor. Bana bir adım gelene ben on adım giderim gibi bir felsefem var lakin adım sayısını tutturamıyorum bayağı adım ata ata adamı geçip gidiyorum, dönüşte bir bakıyorum ki kanka olmuşuz. :')
    • benim de kankam olsana :)(:
    • Dünyaya kanka olmak için gelmişim zaten elbette olurum. :))
    • hahahahaha canımmsııınnn
  3. 6
    her yola gelinen/gidilen bir ilişki evresi.

    taraflardan biri aşığım dese, karşılık bulur; kanka dese, karşılık bulur; yatalım dese yine karşılık bulur; beğendiği çocuğu/kızı gösterse tavsiye alır; sevgili yaptım bak bu diye gösterse oo hayırlı olsun temennisi alır.

    işte böyle ne idüğü belirsiz bir evre. zaten en az 6-7 flörtü var milletin. biri eksilse ne değişir diye düşünüyor olmalılar.
  4. 7
    günümüzde çok fazla çığrından çıktı tabiki de. ama ben hala insanların hoşlandığı ve beğendi kişilerle birbirini tanıma yoluna girdiği evreye diyorum. tanıdıkça ya daha çok sever ya da tanıdıkça kendisine göre biri olmadığını fark eder. çok severse bir ilişki başlar ve güzel gidebilir sanırım. aynı anda 8 10 kişiyi beğenip aynı anda onlarla bir ilişki düşünemezsiniz. burda 8 10 kişi demek bile saçma. 2 kişiyle bile düşünemezsiniz.
  5. 8
    bizim buralarda saçma sapan işleyen, birbirinden hoşlanan iki kişinin tanışma ve kur yapma süreci.

    bu dizilerdeki "çıkma" mantığı çok hoşuma gidiyor. birini ilgi çekici bulmuşsundur, daha iyi tanıyıp gerçekten uygun biri mi görmek istiyorsundur ve buluşur bir şeyler yaparken konuşursun birbirinizi iyice tanır ona göre nereye gidecek bakarsınız. mantıklı.

    bizde bodoslama "ayşe ben senden hoşlandım" gibi bir mantıkla ilerliyor ya da hiçbir belli yolu yok. şunu anlamıyorum açıkçası, seni ilgi çekici bulmuş olmam ve seninle konuşuyor olmam sana aşık oldum ölüp bitiyorum sevgili olmak istiyorum demek değil. bi' tanışalım bakalım belki salağın tekisin, belli değil ki hiçbir şey? bir de ne yaparsan yap ilgilendiğini belli ettiğin anda adın ya sapığa çıkıyor ya da karşı tarafın bir tarafı kalkıyor anında.

    şu da var ki tanışmak diye bir şey de kalmadı. sadece gönül işlerinde değil komple düzgün tanışmak sohbet etmek yok artık. feysten beğenilere hakkındaya duvarına bak, iki futbol konuş ne bileyim hangi filmi izledin ne yersin, nerede yaşarsın mesleğin nedir başka bir şey yok. zaten bu kadar tanışmak bile lüks sapık muamelesi gösterildiği için gönül işlerinde.

    bir ara deneyeyim dedim bu bekar hayatı nasılmış, nasıl yürünüyor ben de yürüyeyim. çünkü kötü bir niyetim yok ki bakıcam sevicem böbreğini çalacak halim yok. taktiklerden saçmalıklardan samimiyetsizlikten sapık muamelesi görmekten yine bırakmak zorunda kaldım bu işleri.

    bir de dürüst olmak hoşuma gidiyor yani niye kıvırayım kardeşim, yok kendini ağırdan sat yok şöyle düşün ama böyle görün bir sürü şey. vaktin varsa biraz sohbet etmek istiyorum diyorum cevap gelmiyor. birine gel küçükparka gidelim diye beste yapıp atmıştım mesela. bana ne lan böyle hissediyorum niye tutayım kendimi? her şeyi geçtim insanlık öldü mü lan selam bile almaz olmuşsunuz şerefsizler.

    mecbur en iyisi normal yaşarken yaşarken bir şekil biriyle tanışıp doğal bir yerlere vardırmak. seviyenize inecek değilim.
  6. 9
    Ben var ya nefffret ediyorum flört döneminden de flörtten de ne olacaksa dan dan konuşalım mevzular net olsun açamıyorum ben kendimi garantide hissetmeden...
  7. 10
    o işleri bırakalı 13 sene olduğu için kafam rahat gençler üzmeyin kendinizi.

    (yıllar önceki son flörtüyle evlenen adamın dramı)
  8. 11
    sevgilim olduğunu öğrenince bozuk atan tiplere bayılıyorum ya... abicim sevgilim olmasa niye flörtleşeyim ki???
  9. 12
    2001 yılında kurulmuş, 3 kişiden oluşan bir müzik grubu. en sevdiğim şarkılarıdır rasta baba www.youtube.com/...
  10. 13
    istanbul şarkısıyla gönüllerde taht kurmuş müzik grubu.

    www.youtube.com/...
  11. 14
    (bkz: Bir tek sen gelmedin)

    (bkz: Yalnızlık mevsimi)
  12. 15
    www.youtube.com/...

    en güzel şarkıları be
  13. 16
    (bkz: rasta baba)
  14. 17
    "Hala çok güzelsin"şarkısı aklıma düştü şimdi. ne çok dinlerdik en sevdiğimizle
  15. 18
    çok tehlikeli dönem. her iki tarafta kusurlarını saklar, en güzel hallerini ortaya koyarlar.
  16. 19
    hayatımdan çıkarttığım süreç.

    böyle saçma boş bir süreç yok yemin ederim. flört ede ede uzun ilişki nedir unuttum artık. her şey güzel gidiyor dicem bir flörtü bile 2 haftadan uzun süre devam ettiremiyorum gerçekten yetenek abidesiyim. saldım böyle herkesi. kulüplerdir, derslerdir, yeni bir dildir, müziktir falan öyle devam edeceğim hayatıma. isteyen varsa görücüye gelsin kardeşim.

    (bkz: görücü usulü istemeyen yazarlar banlansın)
  17. 20
    Sevgili olmaktan daha güzeldir.
    İnsanlar birbirini ne kadar sahiplenirse, bir o kadar kaybediyor birbirine olan saygısını.

    Tek kötü yanı sevgililik gibi sürekliliği olmaması ahshshsj.
  18. 21
    ilişkinin en keyifli evresidir
    en duru ve işe yarayan tanımı da budur
  19. 22
    konuşmaya başlamadan bile kendimi gelinlikle hayal ettiğim için hiç bana uygun olmayan evre. evlilik meraklısı değilim sadece sonunda evlilik olabilme ihtimalinin olmadığı ilişkiler yani takılmalar bana göre değil. Öyle bir ilişki içinde bulunacağıma yalnız kalmayı tercih ederim.

    (bkz: flört mlört yok sadece nikah)
  20. 23
    ilişkilerde arafta kalma durumu.
    bir müzik grubu adı.
  21. 24
    Ne olduğunu dahi unuttuğum olay.
    Yar bana bir eğlence...
  22. 25
    çok sevdiğim bir türk grubu. ama konumuz bu sefer grup olan flört değil.

    flört terördür. (bkz: flört terörü)
    düzgün ilişki olacaksa maksimum bir haftalık bir flörtten sonra hemen sevgililiğe döner. yok daha uzarsa kafayı yedirir insana.

    daha bugün, covid dolayısıyla sadece internette konuştuğum biri "sürekli seni düşünüyorum ama istanbula ne zaman döneceğim bile belli değil. artık konuşmasak daha iyi olur sanki" dedi. "anladım, tamam yazmam artık" dedim diye trip yedim. lan ruh hastası sen kimsin ki bana trip atıyorsun? sevgilim değilsin karım değilsin.

    çok sıkıntılı bir dönem bu dönem, hemen geçip gitmek lazım bu dönemi.