kayıt

flört

  1. 26
    bizim buralarda saçma sapan işleyen, birbirinden hoşlanan iki kişinin tanışma ve kur yapma süreci.

    bu dizilerdeki "çıkma" mantığı çok hoşuma gidiyor. birini ilgi çekici bulmuşsundur, daha iyi tanıyıp gerçekten uygun biri mi görmek istiyorsundur ve buluşur bir şeyler yaparken konuşursun birbirinizi iyice tanır ona göre nereye gidecek bakarsınız. mantıklı.

    bizde bodoslama "ayşe ben senden hoşlandım" gibi bir mantıkla ilerliyor ya da hiçbir belli yolu yok. şunu anlamıyorum açıkçası, seni ilgi çekici bulmuş olmam ve seninle konuşuyor olmam sana aşık oldum ölüp bitiyorum sevgili olmak istiyorum demek değil. bi' tanışalım bakalım belki salağın tekisin, belli değil ki hiçbir şey? bir de ne yaparsan yap ilgilendiğini belli ettiğin anda adın ya sapığa çıkıyor ya da karşı tarafın bir tarafı kalkıyor anında.

    şu da var ki tanışmak diye bir şey de kalmadı. sadece gönül işlerinde değil komple düzgün tanışmak sohbet etmek yok artık. feysten beğenilere hakkındaya duvarına bak, iki futbol konuş ne bileyim hangi filmi izledin ne yersin, nerede yaşarsın mesleğin nedir başka bir şey yok. zaten bu kadar tanışmak bile lüks sapık muamelesi gösterildiği için gönül işlerinde.

    bir ara deneyeyim dedim bu bekar hayatı nasılmış, nasıl yürünüyor ben de yürüyeyim. çünkü kötü bir niyetim yok ki bakıcam sevicem böbreğini çalacak halim yok. taktiklerden saçmalıklardan samimiyetsizlikten sapık muamelesi görmekten yine bırakmak zorunda kaldım bu işleri.

    bir de dürüst olmak hoşuma gidiyor yani niye kıvırayım kardeşim, yok kendini ağırdan sat yok şöyle düşün ama böyle görün bir sürü şey. vaktin varsa biraz sohbet etmek istiyorum diyorum cevap gelmiyor. birine gel küçükparka gidelim diye beste yapıp atmıştım mesela. bana ne lan böyle hissediyorum niye tutayım kendimi? her şeyi geçtim insanlık öldü mü lan selam bile almaz olmuşsunuz şerefsizler.

    mecbur en iyisi normal yaşarken yaşarken bir şekil biriyle tanışıp doğal bir yerlere vardırmak. seviyenize inecek değilim.
  2. 27
    en son çıkardığı albüm bambaşka'da 'rasta baba ii' parçası ile şok sürpriz yaratan, müzik hayatı boyunca asla popüler kültüre meze olmamış,efsane türk pop-rock grubu. albümün şarkıları sırasıyla şöyle;

    1. dedim
    2. yorgun düştüm
    3. sende kalsın
    4. maç başladı
    5. rasta baba ii
    6. hasret
    7. ayrılış (evet orhan veli şiiri olan ayrılış)
    8. benim suçum
    9. turkish rock'n roll
    10. ömre bedelsin

    konserleri süper samimiyet ile geçiyor. çoğu zaman sosyal mesaj vererek -gerizekalı bilale sataşarak hatta- geçiyor. bir de artık en klas rutinleri dün trt'de izledim nakaratında parçayı kesip, dinleyiciye direktif vererek eşlik ettiriyorlar. severek dinliyoruz!

    ayrıca çok acıklı hikayesi olan, ama dinleyeni istemsizce mutlu eden en sevdiğim parçasını dinlemek isteyenler için link: www.youtube.com/...
  3. 28
    (bkz: Korte)
  4. 29
    en sevimli evredir. böyle hem arkadaşsınız yani ama bi yandan da aranızda ayrı bi iletişim var harika bişi. yolda giderken arada beline sarılıyo sonra hemen çekiyo salağa yatıyosun falan. güzel baya.
  5. 30
    hayatımdan çıkarttığım süreç.

    böyle saçma boş bir süreç yok yemin ederim. flört ede ede uzun ilişki nedir unuttum artık. her şey güzel gidiyor dicem bir flörtü bile 2 haftadan uzun süre devam ettiremiyorum gerçekten yetenek abidesiyim. saldım böyle herkesi. kulüplerdir, derslerdir, yeni bir dildir, müziktir falan öyle devam edeceğim hayatıma. isteyen varsa görücüye gelsin kardeşim.

    (bkz: görücü usulü istemeyen yazarlar banlansın)
  6. 31
    uzun bir ardan sonra tekrar dinlemeye başladığım grup. çok hoş müzikleri var.
  7. 32
    (bkz: kim bunlar)
    (bkz: hilmi topaloğlu)
    (bkz: prestij müzik)
  8. 33
    İşim olmaz.
  9. 34
    2015 yapımı tehlikeyle flört adlı filmde elbette başrol alan gruptur. Ezel Akay, Basak Dasman, Fuat Güner, mete horozoğlu eşliğinde keyifli bir filmdir.
  10. 35
    2-3 hafta önceki konserleri için evden çıkıp, soluğu babaannemin cenazesinde aldığım müzik grubu. konserleri için o kadar da hevesliydim bir de heh. hatıra bileti olarak saklıyorum artık, yapacak bir şey yok...

    okula geldikleri söyleşide de bayağı yakından konuşma fırsatı bulmuş, albüm imzalatma şansı yakalamıştım. otoparkta değnekçi gibi heyecandan pat diye atlamasaydım karşılarına sadece iyiydi...

    grup üyeleri için de;
    ozan kotra: grubun babacan lideri. aynı zamanda en komiği.
    ata akdağ: grubun sessiz jönü. kendi halinde...
    çağatay kehribar: tam bir aile babası. kendileri de çok sessizdir...
    hakan çağlar: grubun marjinal bateristi. nam-ı diğer timsah. aşırı cana yakın adam.
  11. 36
    Rasta baba ve lan oğlum böyle olmaz şarkılarıyla beni benden almışlardır.
  12. 37
    Sevgili olmaktan daha güzeldir.
    İnsanlar birbirini ne kadar sahiplenirse, bir o kadar kaybediyor birbirine olan saygısını.

    Tek kötü yanı sevgililik gibi sürekliliği olmaması ahshshsj.
  13. 38
    bazen flörtlerime iltifat etmekten çekiniyorum.kendi kendime '' lan sevdiğim kadına söyleyecek cümlem kalmicak'' diye bir düşünceye kapılıyorum.Sonuçta bir kadına bir kere söylersin o güzel sözleri. aynı iltifatı 3-4 kadına yapmak olmaz ayıp amk
  14. 39
    ilişkinin en keyifli evresidir
    en duru ve işe yarayan tanımı da budur
  15. 40
    Fazla uzatıldığı taktirde kabak tadı veriyor. " Biz şimdi neyiz, Adını koyalım artık, arkadaşlarım soruyor. " gibi sorulara maruz kalınır. Akabinde flört biter daha ilişkiye başlamadan kavgalar başlar. Daha sonra " başlamadan bitirelim. " moduna girilir ve ilişki başlamadan biter. Fazla uzatmanın bir anlamı yoktur, her şey tadında güzel.
  16. 41
    offff çok güzel bi dönem değil mi...

    i̇kili ilişkilerde en sevdiğim dönem olabilir bu. kimseyle ciddi ilişki yaşayasım gelmiyor, hep bi flört edelim, bir iki ay bu aşamada kalıp bunu geçecek gibi olursak kaçıp gideyim modundayım ama maalesef nasıl kaçacağımı henüz öğrenebilmiş değilim. bunu da öğrenirsem kimse tutamaz artık beni.

    derdi yok, tasası yok. hep bi tatlılık, hep bi güzellik. karışan eden yok, iki kişilik yaşamak zorunda değilsin, izin verdiğin kadar hayatına dahil olabiliyor, nerde durması gerektiğinin farkında. bunaltmayacak kadar yakın ama sıkıntıya sokmayacak kadar uzak. mutlu edecek kadar hayatında ama mutsuz edecek kadar yeri yok, ya çok canım çekti ya.
  17. 42
    Satranç gibi bir şey. Böyle beyin faaliyeti yok mına kyim.
  18. 43
    oral sekstir. ağız, dil, eller, gözler yardımıyla cinsel tatmin sağlanır.
  19. 44
    Milletin bu dönemi nasıl geçiyor bilmiyorum ama benimki friendzone'a ne zaman düşeceğiz acaba diye korkarak geçiyor. Bana bir adım gelene ben on adım giderim gibi bir felsefem var lakin adım sayısını tutturamıyorum bayağı adım ata ata adamı geçip gidiyorum, dönüşte bir bakıyorum ki kanka olmuşuz. :')
    • benim de kankam olsana :)(:
    • Dünyaya kanka olmak için gelmişim zaten elbette olurum. :))
    • hahahahaha canımmsııınnn
  20. 45
    Flört dönemi bir metrobüs gibidir eğer doğru durakta inmezsen son durak arkadaşlık olur.
  21. 46
    dün uzun zamandır görmediğim liseden bir arkadaşımla karşılaştım. daha sonra mesaj atıp kahve içmeye davet etti ama kabul etmedim. yine de gece 5’e kadar konuştuk.
    Birbirimize şarkı önermeli kısa süren bir flörtleşmeden sonra bugün de az biraz konuştuk ama çok istekli değilim açıkcası.
    kanadımı kırdılar uçamadım anne, kalbimi kırdılar flörtleşemiyorum anne.. modundayım hala.

    her şey olacağına varır, dur bakalım.
  22. 47
    (bkz: sanal gerçeklik gözlüğü)
    hiçbir şey gerçek değil ama siz gerçek zannedip, gerçek gibi davranıyorsunuz. dışarıdan bakanlar salak saçma hareketlerinize gülüyorlar.
  23. 48
    En güzel dönemdir tabii karşılıklı ise.

    Bazen sen beni yanlış anlamışsın yha gibi Bi odunlukla da karsilasabilirsiniz kanki oluşumu için ideal oluyor. Size yürüdüğü kızı anlatması icin +1 lira farkla hobaarey olmasını istemiyorsanız. Açık olun yani. (Yaşandı)

    Açılmaktan değil açılınca böbürlenenden korkun. Ben biliyodum yhaa anlamıştım zaten dediyse, O konuşmayı terk edin. (Yaşandı)

    Kimseye bulaşmamak en güzeli, kırılacak bi tarafınız kalmamış oluyor. Ama kötü tarafı etrafinizdakiler size bekar arklarını yamaliyorlar. Onu da ben napim!
    (Yaşanıyor, maalesef)
  24. 49
    Galiba bir benim bok ettiğim şey. Yahu nasıl davranacağımı , nasıl hitap edeceğimi kestiremiyorum ve ne zaman biriyle flörtleşsem 4-5 gün sürüyor , 6. günü göremedik şükür.
  25. 50
    lan oğlum böyle olmaz şarkısı efsane olan dağılan gruptur.