kayıt

raspberry pi

  1. 1
    yazılım geliştirme platformudur.. televizyona takıp babama facebook'ta gezinme fırsatı verince "bi tane daha al lan bundan, dükkana takıcam" dedirtmiştir.

    bi de;
    (bkz: arduino)
  2. 2
    el kadar büyüklükte bilgisayar. kasayı açtığınızda gördüğünüz tüm donanım bir arada. usb, monitör, ses giriş slotları falan var. oldukça işlevsel. tanıtım fiyatı 35$'dan başlıyor.

    wiki.openwrt.org/...
  3. 3
    ikinci versiyonuna sahip olduğum mini bilgisayar(kredi kartı boyutunda). f/p'nin allahıdır.
  4. 4
    mart ayında 3sü 1.2 ghz işlemcisi ile çıkmıştır psp'de dahil ps2 ye kadar ki tüm konsolları emulate edebilirsiniz, veya media çalar olarak kullanın kodi yükleyebilirsiniz. ya da robotik işler için kodlayabilirsiniz. Bunun bir çok benzeri vardır bu benzerleri arasında ki en iyisi şu an bence pine64'dur, ama benim projelerim için kullandığım ya raspberry pi zero $5'lık bilgisayar (şu an hiç bir yerde bulamazsınız) veya C.h.i.p, the next thing co. nun ürettiği $9. bunlarla aklınıza ne geliyorsa üretim yada ölçüm yapabilirsiniz. bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi masa, koltuk veya akıllı ayna yapabilirsiniz. ben genelde robotik işler ve eski oyun konsollarının restorasyonu için kulanıyorum. Yazılım öğrenmek içinde birebir. Tek gerçek işletim sistemi olan linux'u kullanıyorsunuz.
  5. 5
    Mr.robot dizisinde geniş çaplı bir hack olayında kullanılmış aygıttır. Aklınıza gelebilecek her türlü donanımsal işleve sahip olabilirler. USB üzerinden convertterlar ile, sistem sınırları el verdikçe her aygıta enjekte edebilirsiniz.
  6. 6
    minyatür bilgisayar. linux falan yükleyebilirsiniz.
  7. 7
    Fiziksel Programlama yapabildiğimiz bir mini bilgisayar. Avucunuza sığabilir ve istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz. Gerçekten gelişmiş bir bilgisayar olmasının yanında "GPIO" pinlerinin 5 Voltluk bir gerilim sağlayamayışı ve akıma karşı hassas olması gerçekten can sıkan eksileridir.
  8. 8
    hayatımda gördüğüm en iyi teknolojik gelişme olabilir bu zımbırtı, iot alanında devrim yaratıldı bu cihaz ile... neredeyse her işimde kullanabildiğim ve bi keresinde projemi son dklarda kendisinden tamamlayıp kendisi için sevinç gözyaşları döktüğüm arm tabanlı cihaz.
  9. 9
    işletim sistemini üstüne takılan sd kartla taşıyan bilgisayarcık, pc*cik.
    çoğu alanda iş görüyor olsa da biz h4x0rlar için yeri çok ayrıdır.
  10. 10
    aklIma hep sumer kolcak'I getiren isletim sistemi. 5 inc'lik tablete kurmustu onunla site yapIyordu.

    android'den hallice oldugunu dusunsem de hic kullanmadIm.