kayıt

hdp

  1. 26
    milletvekili sırrı süreyya önder isimli şahsın* minimum %14 oy alacağını iddia etmiş olduğu partidir. kaçakçılığını yaptıkları otlardan vekillerine çok içiriyorlar sanırım.
  2. 27
    2015 seçim bildirgesinde kadın bakanlığı kurulacağına ve toplumun her kesiminden kadınların oluşturduğu kadın meclisinin kurulacağına yer vermiş olan partidir.
  3. 28
    az kaldı oy için milletvekili adaylarının götünü ortaya koyacak parti. söyleşilerinde homoseksüellere bakış açısı sorulduğunda "önce öldürüp sonra tartışmak daha mantıklı bence." diyen zihniyeti kapsayan parti. barajı geçemezse ülkenin anasının sikileceğini bildiği halde bağımsız girmemekte direterek çift taraflı kar elde eden parti. ayrıca; tüm bunları yaparken demokrat, solcu, devrimci kimliği de elinden bırakmayan parti.

    ya bi siktir olun gidin amk.
  4. 29
    doğuda, barajı geçemezsek bu ülkeyi yakarız, isyan çıkartırız şeklinde propagandalar yapanların partisi. bu adamların yaptığı bibok neden basında yok hiç amk.
  5. 30
    pbs.twimg.com/...
  6. 31
    pbs.twimg.com/...
  7. 32
    türklere sempatik görünmeye çabalayan gorillaların siyasi kolu. Türk olup Bunlara oy vereceğine al eline keleşi kafana sık aynı şey.
  8. 33
    bir numaralı sazan avlama partisidir, binlerce insanın katillerinin dağdan inip kravat taktığı partidir, kundakta ki bebeklere kurşun sıkan bu insanlıktan nasibini almamışların partisidir, bunlar vatan millet edebiyatı değil, salt gerçeklerdir. değil türkiye de tüm dünyada kaçakçılık,fuhuş ve terörle ünlenmiş bir örgüt ile birlikte yürüyen bir siyasi partiye oy vermek kadar büyük bir sazanlık daha görmüyorum. amacınız akp nin tek başına iktidarını indirmekse chp ye oy verin,mhp ye oy verin.

    sözde sol hdp, geziye darbe demiş hükümetin arkasından yürümüştür, sözde akp'yi devirecek parti 4 bakanın yargılanmasında ki önergeden dahi çekilmiştir. hdp ye oy verenler bir kaç yıl sonra birbirlerinin yüzüne tükürecek.

    temeli, bebek katili olan bir zihniyetin,depe oy vermeyenin tavugunu bile kesin diyen zihniyetin ürünüdür hdp.

    twitter.com/...
    (bkz: biji demedim buji dedim)

    imgim.com/...

    azıcık hafınazı zorlayın, yıllar önce birisi bebek katilinin adını ağzına alıp böyle övgüler gönderecekti öyle mi ? toplum psikolojisi bitmiş durumda, bu bebek katillerinin oyuncağı olmayın. yoksa dahi ananızı,babanızı,kardeşinizi katlettiğini düşünün çünkü 40 bin kişinin katlettiler.
  9. 34
    başında eski dağcı selo'nun bulunduğu parti. yani zihniyet olarak dağdakilerden pek farklı olmamakla birlikte, eminim ki fırsat bulabilseler dağdakilerin yaptıklarının aynısını da yaparlardı. çoğu da zaten eski dağ kadrolarından bu elemanların. buna oy veren solcu zekası diye bir şey girmeli bence literatüre.
  10. 35
    gerçekten kimin salyası akmış herkes görebiliyor, teşekkürler dedirten başlıktır.


    fas.org/...
    www.int-review.org/...
    kriminoloji.blogspot.com.tr/...

    biji obama sizi 2009 ve 2011 de uyuşturucu kaçakçısı ilan ettiğinde verdiğiniz cevap:
    www.hurriyet.com.tr/...

    işte malesef anca sizin gibi sazanları avlıyorlar, neden sizin gibi sazanlar, aslında cevabı kendin vermişsin, okumadımhehhahsdasuydfasuduas diyerek .*

    açta izle:
    www.youtube.com/...
    (bkz: halk mücadelesi)

    arkasından gittiğiniz adamlar tecavüzcü,uyuşturucu kaçakcısı,terörist.
    nasıl bir yüzünüz varsa, bu insanları savunacak kadar sertleşmiş.


    -- spoiler --

    köpek gibi havlayanların yanından alkışlarla meclise girecek olan partidir.

    -- spoiler --


    bugün kurt ile köpeği karıştıran yarın karısıyla bacısını karıştırır, gece kimin koynuna girdiğine dikkat et güzelim, hade...
  11. 36
    dıgıdık dıgıdık diye barajı aşağacağını sanırken can dündar'ın eşbaşkan selahattin demirtaş'ın ağzından çektiği tek bir lafla beyninden vurulmuşa dönen siyasi parti. bütün düzene ayar çekiyorlardı, tarihi değiştiriyorlardı, fakat cevval bir gazetecinin dikkatine denk geliverince coooooorrrrrrrrttttttttttt sdlkfsldkfsdlkfsdlklfdkdlfkjdlömsdlşfw...
  12. 37
    oy vereceğim parti.

    edit: arkadaşlar hala daha hdp=pkk kafasından çıkamamışlar, siz kabul etseniz de etmeseniz de bu ülkede 20 milyona yakın kürt var ve bu parti de meclise girecek. sadece ana haber bültenlerinden öğrenmeyin tarihi, açın biraz okuyun.
  13. 38
    Bu partiye oy verecek karı beni sik diye yalvarsa sikmem

    oy verecek adam nikah şahidim ol dese olmam

    dedem bu partiye oy verse soyadımı değiştiririm

    Kuzenim oy verse tayyibe küfür eder kuzenim yazdı derim

    bu partiye oy veren türk uhud savaşındaki okçudur


    bu partinin ben ...
  14. 39
    kirin, pisliğin dibine saplanmış partiye oy verip etik üzerinden laga luga yapan sevicileri olan parti.

    akp ile saman altından ortaklık yürüten partidir aynı zamanda. Çok görmemek lazım bunların bağlı bulunduğu terör hareketi de abd'nin kucağından inmemekte.

    Bu partiye oy veren adamın selamı alınmaz.

    Bu partiye oy veren Okey oynarken yanlışlıkla yere okey atsa alınmaz.

    tayyib denen kanlı hırsıza duyulan nefret gibi bunlara da tüm ülke nefret besliyor. Sadece akp seçmeninin tayyibi sevmesi gibi cihangir solcusu olan tipler ve pkk seviciler hariç.
  15. 40
    (bkz: sustu kaldı)

    www.exkutupsozluk.com/...

    ilginç gerçekten, kin besleyen yine biz oluyoruz.
  16. 41
    (bkz: ss alın beyler kaçacak bu)

    gerçekten nasıl bir zihniyet olduğunu buraları okuyanlar görecek işte, az bir şey sıkıştınız mı,baktınız adamlar çatır çatır söylüyor hemen mağduriyet.
    (bkz: ay bizi kimse anlamıyor herkez bize düşman .s.s)

    elemana diyorum ki bunlar uyuştucu kaçakcısı,fuhuşçu,tecavüzcü,bebek katili çıkıp demiyor ki bu pkk hdp değil. çünkü sende partin gibi ılıklaşmışsın çıkıp hayır bunlar yok diyemezsiniz. Niye ? çünkü dün bağırdığın biji obama sizi derslerinde uyuşturucu kaçakcısı diye tüm dünyaya tanıtıyor, çıkmış burdan sikik sikik hala zart zurt.

    kaypak kaypak hede hödö yapacağına eş başkanın pkk terör örgütüdür dese, zaten %10 u alacak zira bizim ülke genç partiye %8 verdi.

    laflara bak lalede ki, saatlerdir onun bunun anasına tecavüz eden örgütün linklerini paylaşıyorum, ona gık demiyorda bize soruyor. az daha yaz zihniyetinizin ne olduğunu buralara dök, insanlar görsün ne bok olduğunuzu.
  17. 42
    Ülkedeki diğer siyasi partiler gibi beş para etmeyen diğer bir partidir. Ama bunları diğerlerinden ayıran noktalar var;

    Sosyalist olduklarını söyleyip, sosyalist jargonla politika yapıyorlar.

    Peki en büyük maddi desteği aldıkları köy ağalarına, içerisinde bulunan türk enternasyonal sosyalistleri nasıl öldürdüklerine ne denilebilir.

    hdp'nin yolsuzluk komisyonundan çekilmesi'ne ne denilebilir?

    hdp'nin soma ermenek gensorularını geri çekmesine ne denilebilir?

    rte'yi değil onu seçen iradeyi alkışladım söylemlerine ne denilebilir?

    pkk'nın kahve basıp hdp için oy istemesine ne denilebilir?

    sırrı sakık'ın 156 işçiyi işten çıkartmasına ne denilebilir?

  18. 43
    yasin börü, hüseyin dakak,hasan gökgöz, riyad güneş başta olmak üzere birçok gencin katilini bünyelerinde barındıran bir parti.
    kadınları "töre" diye nitelendirdikleri kurallar çerçevesinde bir meta olarak gören, üst üste 5-6 evlilik yapmayı kendine reva gören, berdel usulünü hala uygulayabilen, kız çocuklarını para karşılığında dedesi yaşındaki insanlarla evlendirebilen, canını sıkan bir kadını "töre böyle emretti !" diyerek kafasına sıkıp öldürebilen insanların oy verdiği parti. böyle insanların "kadın haklarının yılmaz savunucusu" pozisyonunda olması fazlasıyla ironi. hayır, önce kültüründe kadının konumunu düzelt daha sonra savunuculuğunu yaparsın. eli binlercesinin kanına bulaşmış bir partiye oy verirken de biraz vicdanlı olun. bırakın kürtlüğü, türklüğü hayatı elinden alınmış binlerce insanı düşünün. sonra hala oy verebilecek tıynete sahipseniz diyebilecek sözüm yok.
  19. 44
    i.imgur.com/...
  20. 45
    seçim sloganlarında ''kendimizi yöneteceğiz'' cümlesi geçen parti.

    kimi yönetecekler acaba? amaçları bu ülkeyi düzeltmek değil mi yoksa?
  21. 46
    yavşaklıkta sınır tanımayan partidir. pusulanın kenarına bağladıkları ip hdp'ye kadar uzanır ve okuma yazma bilmeyenler direk hdp'ye basar.

    yatacak yeriniz yok sizin yatacak.
  22. 47
    budur;

    twitter.com/...

    yarın bir gün seçim falan olur aklınızda bulunsun.


  23. 48
    sivri zekalı chp ve akp seçmenlerinin mutlu ettikleri... :

    imgur.com/...
  24. 49
    bir önceki seçim yüzde 1 oy aldığı kadıköy'den yüzde 10.30 oy alan ve emanet oy almadığını iddia eden parti. bakın burası kadıköy, burada chp'li seçmenin büyük çoğunluğu ulusalcı, bu arada chp'nin oyu da düştü. akp'nin oy oranı hemen hemen aynı. yani demek istediğim şu, burada akp'ye kayacak bir kürt oyu yoktu. ulusalcılar çatır çatır oy atmışlar hdp'ye, sadece kadıköy'de 30.000 oy almış hdp fazladan. kalkıp da emanet oy yok zırvalarına hiç girmesinler. bu arada burada yaşayan kürt de yok. genele vursan en fazla binde bir filandır. onlar da suadiye sahil kesiminde yaşayan ensesi kalın kesimdendir.
  25. 50
    (bkz: terörist)