kayıt

türkiye'de spor yorumcusu olmak

  1. 1
    gazete veya tv'lerde spor konuşmakla birlikte en kolay işlerden birisidir. 1-2 yıl fm oynayan birisi çok rahat bu işi yapabilir. spor dediğim tahmin edileceği üzere futbol. bu dallamalara neden spor yorumcusu denir anlamış değilim. bugüne kadar spor yorumcusu olup da voleybol veya basketbol yorumlayan görmedim şahsen. he ntv'de çok nadir basketbol yorumlarına denk geliyorum fakat neden spor yorumcusu diye genel bir kapsam?

    bir de bu yavşaklar sürekli eleştirirler, sürekli bir isyan bir şov peşinde koşmalar falan. lan amına koduklarım bir kez de bi takımın başına geçin de görelim yeteneklerinizi. ama yok boş beleş sallamak varken o ateşten gömleği giyecek kaç göt var ülkede...
  2. 2
    aslında skor yorumcusu olmaktır. hiçbir halttan anlamayan sadece kazananı övüp, kaybedeni yerden yere vuran yetmez gibi bu isten yüzbinlerce liralar kazanan insan olmaktır aynı zamanda. şahsıma göre dünyanın en iyi mesleği. sıfır efor.
  3. 3
    Birkaç kişi haricinde hiçbir yeterlilik şartı aranmadan, eski futbolcu veya para babası iseniz rahatlıkla yapabileceğiniz meslek.
    Amına koyayım herif ali ata bak yazamadan okuldan ayrılıp kendini topa vermiş, hakkını verelim iyi de oynamış ama bu durum o adamın iyi bir yorumcu olacağı anlamına da gelmiyor.
    Emre Özcan, Uğur Karakullukçu. Gerisini at çöpe gitsin.