kayıt

prostat

  1. 1
    üriner sistemin son kısmına yakın bölümde mesane ile üretra arasına yerleşmiş kestane büyüklüğünde organdır. sadece erkeklerde bulunur. idrar boşaltımı ve üreme açısından önemli görevleri vardır.

    (bkz: kestaneyi çizdirmek)
  2. 2
    (bkz: olly)
  3. 3
    ilerleyen yaşlarda erkeklere çok çektirebilir.
  4. 4
    bir tür idrar torbası bezi manasına geliyormuş.
  5. 5
    kalın bağırsak önü.
  6. 6
    erkek adamlar da kalın bağırsak kesesi altı demek olduğunu duymuştum ama karaciğerin ilerisi demek olduğunu da duyduğum prostatın kara ciğerle hiç alakası yok.
  7. 7
    Ayakta işeme durumunda, mesane içerisinde kalan idrarın zamanla kristalleşerek idrar kanalını tıkaması ile gerçekleştiğini duyduğum erkek hastalığı.
  8. 8
    prostat hastaları ekşi meyve yemeyi terk etmeli prostat hastaların da ekşi meyve bağırsak bozulmasına bağırsak yarasına sebep olduğu için özellikle prostat hastalarının ekşi meyve yemesi zehir yemesi manasın dadır bunun için prostat hastaları ekşi meyveyi terk etmelidir.
  9. 9
    biber olması patlıcan dolması olarak bu yağlı dolmaları prostat rahatsızlığı yaşayanlar yememeli yağlı dolmalar dan biber patlıcan dolması olarak ta prostat rahatsızlığı olanlar dolma yese bağırsaklara daha çok yağ bulaşıp bağırsaklar daha batacak manasın dadır bu dolmaları prostat rahatsızlığı çekenlere önermem.
  10. 10
    40 yaşını geçen her erkek yılda bir kez PSA tahlili yaptırmalı. sıfır ile dört arsı değer çıkarsa normal. Büyüme var ise hemen ürolog için randevu alınız. Prostat kanserini ancak erken teşhis ile yenmek mümkün olabiliyor.
  11. 11
    prostat sorunu olanlar derili balık yemesin derili balıklar derili olduğu için prostatı daha eyvah bir duruma getirebilir valla.
  12. 12
    Dayicigimin sahip oldugu hastaligin halk dilindeki adi. Canim benim, cisini yapmadigi otoyol kenari kalmadi ulkede.
  13. 13
    prostat yenilenmesi için tavsiyem kesilerek üretilen keskin etler yerine yumuşak etler yeyin keskin etler prostatı daha eyvah edebilir.
  14. 14
    erkek bireylerde çişini tutamama ve erken boşalma gibi kötü şeylere sebep olan hastalığın halka indirgenmiş ismi.

    ayakta işemeyiniz diye uyarmak istiyorum bazen hepinizi.
  15. 15
    prostatı olanlar yumurta yemesin prostatlıların yumurta yemesinin 70 derece prostatı daha eyvah bir duruma getirdiğini ortaya koymuşlar.