kayıt

video başındaki gereksiz reklamlar

  1. 1
    video başlangıcındaki insanı çileden çıkaran reklamlardır. bu reklamları geçmeniz için size süre verilir, o birkaç saniye geçmek bilmez.
    ses sonuna kadar açıktır neredeyse, saniyeler sayılır. bütün heves kaçar.
  2. 2
    Bazıları firmaların fikriyle ortaya çıkmış çok güzel, yararlı reklamlarda vardır; izlenmeye değerdir.
  3. 3
    (bkz: ebenin amı)
  4. 4
    gereksiz olmayan, video şirketlerine ağır paralar kazandıran reklamlardır. ha herkesi sinir eder mi eder. beni de ediyor ama kullanıcıya göre gereksizdir. video şirketleri için öyle de bir gereklidir ki.

    ses konusunda hak veririm. ancak bunun da reklamcılık açısından açıklaması şöyledir, dikkat edilirse televizyonda da reklam sesleri belirli bir desibelin (bunun yasal sınırlamaları vardır) üzerindedir, kullanıcıyı sinir olsun olmasın, reklamla ilgilensin ilgilenmesin ekrana bakmak zorunda bıraktırır. amaç zaten bunu sağlamaktır.

    her 10 kişiden 1'i bile sinir olarak ekrana baksa ve es kaza reklamla ilgilense bu firmalar için gayet yeterli bir dönüş sağlamaktadır ki zaten bunun çok daha üzerindedir rakamlar.

    bi ara çok eski bir ne reklamı olduğunu hatırlamadığım, hatta şöyle eski, 70'li yıllarda, bildiğin reklamın başlangıcı parmakla cama tıklatma sesiyle başlayan bir reklamdı. insanların dikkatini çekme oranı ve reklama verilen olumlu/olumsuz reaksiyon açısından literatüre girmiş bir reklam çalışması olmuştur.

    gibi.
  5. 5
    (bkz: adblock )
  6. 6
    Videoyu yapanlar ve yayınlayanlar para kazanmasın mı mk?
    T: Para kazandıran reklamlar.
  7. 7
    (bkz: adblock)
  8. 8
    bir de atlama secenegi yoksa insanIn video izlemeye dair hevesini kacIrIr.
  9. 9
    Haber sitelerinde maruz kaldığım durum.
  10. 10
    YouTubeda denk geldiğim reklamlardır, hayır arada şarkı falan giriyor güzelim reklam kesiliyor yazık oluyor yani. YouTubeda sadece reklam olsa keşke.
  11. 11
    Onların ben anasını sikeyim. Bak o deezer'da az biraz da olsa emeği olanın var ya, insansa kulağı çınlar amk ya.

    Neyse. Sakinim.
  12. 12
    Bir blocker ile hallolur durumdur. Ayrıca teknoloji denen şey çok işlevsel android telefonlar için youtube bile reklamsız hale getirilebiliyor. Biraz kurcalamak yeterli.